Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Balatonakaliban kajakosokon, Balatonalmádiban szörfösön kellett segíteni

Balatonakali, 2008. augusztus 6.
Balatonakaliban a mentőkatamaránnal segített két kajakoson a VMSZ vízimentője, Balatonalmádiban pedig egy szörfös nőhöz indult a segítség, mert bátyja szerint csak vesztegelt a szélcsendben és nem tudott a partra jutni.

Nem sokkal 16 óra után Balatonakaliban a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának strandon szolgáló vízimentője vette észre, hogy a parttól kb. 200 méterre egy felborult kajak mellett ketten próbálnak a part felé haladni. Mentőkatamaránjával a helyszínre indult, s mire a rohamcsoport a helyszínre ért, addigra a mentést meg is kezdte. A kajakot valamint két utasát végül a rohamcsoport mentőhajója szállította a partra.

Balatonalmádiban a VMSZ vízimentőjétől kért segítséget egy férfi. Elmondása szerint húga a parttól 300 méterre egy szörfdeszkával vesztegelt a szélcsendben és nem tudott a partra jutni. A riasztást követően Balatonalmádiból indult a mentőhajó, hogy a vélhetően bajba jutott nőn segítsen, ám a helyszínen kiderült, hogy a hölgy lába ugyan begörcsölt, de nem kért segítséget, s elmondta, hogy egyedül szeretne a partra jutni.






Ajánlataink: