Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Kedvezményes vízimentő tanfolyam indul vitorlás edzők és oktatók számára

Zánka, 2015. február 7.
A Magyar Vitorlás Szövetség és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata közös szervezésében jelentős kedvezménnyel vízimentő tanfolyam indul az edzők és oktatók számára.

A két szervezet között 2014-ben létrejött együttműködési megállapodás első jelentős állomásaként közös szervezésben nyílt vizi, belvizi vízimentő tanfolyam kerül megrendezésre a sportág edzői és oktatói számára. Az MVSZ és a VMSZ deklarált közös célja a vitorlás sportesemények, legyen az oktatás, edzés vagy verseny vízbiztonságának gyors és hatékony fejlesztése.

A VMSZ tevékenysége során mindig is az oktatáson keresztül megvalósított megelőző tevékenység híve volt. Fenti tanfolyam ezen oktatási fejlesztési koncepciónk első termése.

A tanfolyamról, annak tájékoztatójáról további információ ezen a linken érhető el:

Vízimentő tanfolyam vitorlás oktatók és edzők számára, információk

Mint az az információk között is olvasható, és jól mutatja a szervezetek elköteleződését a VMSZ is és az MVSZ jelentős anyagi támogatást nyújt a jelentkezőknek, így az MVSz tagszervezeteinél dolgozó edzők és oktatók tanfolyami díjának 50%-át az MVSZ fizeti, az amúgy a VMSZ által biztosított kedvezményes tanfolyami díjból.

Így most a 101.600.- Ft-os bruttó ár helyett 31.750.- Ft-ért végezhető el a tanfolyam!

A 2015.02.12.-én a Budapest Boat Show, G pavilon VIP 3-as teremben tartandó beiratkozásra ingyenes belépők az oktatas@vizimentok.hu címen igényelhetők emailben.






Ajánlataink: