Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Számítógépeket kapott a VMSZ

Zánka, 2012. szeptember 27.
Számítógépeket adományozott a Flextronics a vízimentőknek

Csütörtökön délután Zánkán Döme Zsolt, a Flextronics Magyarországi es Ukrajnai Információtechnológiai Igazgatója két darab számítógépet adott át a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata elnökének, Bagyó Sándornak. A Flextronics felajánlásaként a VMSZ-hez került számítógépeknek köszönhetően a régebbi, elavult gépeket sikerül kicserélni.



Az átadással kapcsolatban a cég képviselője hangsúlyozta, hogy “A Flextronics elkötelezett amellett, hogy szoros kapcsolatot ápoljon azokkal a közösségekkel, ahol gyárai működnek. Közösségi kapcsolatunk építését célzó tevékenységünk középpontjában áll az oktatás és az egészségügy támogatása, ennek kapcsán tettük felajánlásunkat a VMSZ számára.”

„Nagyon örülünk a Flextronics felajánlásának, mert ezzel azt látjuk igazolni, hogy tevékenységünk kiérdemli a gazdasági szféra szereplőinek támogatását. A most kapott két géppel sikerül két olyan számítógépünket lecserélni, melyek fontos szerepet töltenek be a Szakszolgálat munkájának szervezésében. Az egyik gép a VMSZ zánkai központjába kerül, ahol a szolgálatvezetők és a diszpécserek munkáját segíti majd. A másik számítógép keszthelyi irodánkban fog adminisztrációs célokat ellátni.” - mondta Bagyó Sándor a VMSZ elnöke köszönő beszédében.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata bízik abban, hogy a versenyszféra más képviselői is felismerik tevékenységünk fontosságát, s amennyiben lehetőségük engedik, akkor felajánlásokkal segítik munkánkat.






Ajánlataink: