Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Vízimentő és úszómester szolgáltatás
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Magunkról

Vízimentő oktatás, vízimentő munka - 2018

Vízimentő oktatás, vízimentő munka, úszómesteri oktatás, úszómesteri, uszodamesteri munka

Örülünk, hogy érdeklődsz a vízimentés iránt, és örülünk, hogy azon gondolkozol: Te is közénk akarsz tartozni. Ahhoz, hogy vízimentőként vagy uszodamesterként velünk dolgozhass, magas (de nem teljesíthetetlen) követelményeknek kell megfelelned. Viszonzásul egy igazán jó közösség tagja leszel, ahol a társadalom számára fontos és elismert munkát végezhetsz, melyért cserébe Egyesületünk díjazásban részesít.


A legfontosabb információk napi munkavégzésről, a szolgálat-ellátásról kivonatosan:

A napi munkavégzés a strand (uszoda, fürdő, élményfürdő, stb.) nyitásától a strand zárásáig terjed, ami maximum 11 óra munkavégzést foglal magába. Ez helyszínenként változhat, de átlagosan ez napi 10 óra körül alakul.

Ha velünk dolgozol, rugalmas, on-line szolgálat- beosztás vár rád: bejelölöd, mely napokon érsz rá a nyáron (legyen az két- három nap, egy hét, egy hónap vagy az egész nyár), és a bejelölt napokra mi munkát biztosítunk számodra. Vannak, akik már évek óta egész nyáron velünk vannak, és vannak, akik csak napokra, hetekre jönnek le többször a nyár folyamán – mi mindenkit szeretettel várunk.

Amennyiben aktív hallgatói jogviszonyod van, diákszövetkezeten keresztül alkalmazunk Téged (minden szükséges papírmunkát Egyesületünk intéz – Neked ezzel kapcsolatban semmilyen teendőd nincs). Amennyiben nincs aktív hallgatói státuszod (= nem vagy diák), felnőtt munkavállalóként is tudsz nálunk dolgozni.

Napi bér mindkét esetben nettó 8.000 Ft. Egyesületünk munkatársai számára szállást és munkaruhát biztosít.

A fenti bérezésen felül szállást biztosítunk a strandon, vagy annak közelében. Ezek lehetnek egyszemélyes szállások (pl. egy kempingben – vannak olyan kollégák akik ezt preferálják), illetve többszemélyes, „központi” szállások. Ilyen központi szállás található például Keszthelyen, Révfülöpön és Balatonfüreden is - van, aki ezt szereti. Ezeken a szállásokon több strand vízimentői laknak együtt, jellemzően 10- 20 fő. Minden szállásunk rendben- és tisztántartása az ottlakók feladata – Egyesületünk cserébe évről évre növeli a szállások színvonalát. Igen, ingyenes szállás, adott esetben a Balaton partján, egész nyárra.

Minden kollegánk számára ingyenesen biztosítunk munkaruhát - vízimentő pólót és rövidnadrágot. Egyesületünk tagjait kedvezményes vásárlási lehetőség várják támogatóink üzleteiben.


Korrekt és pontos fizetés. Szerződés szerint havonta a ledolgozott napokra járó bért időben minden munkatársunknak bankszámlára átutaljuk.

Kevés olyan nyári munkalehetőség létezik, ami a következő években is biztosan visszavár, ahol a nyári elfoglaltságodhoz igazodva Te döntöd el mikor szeretnél dolgozni: lehet ez csak pár hét, de lehet az egész nyár is, és ha még komolyabban gondolod: szakmai fejlődés és továbblépési lehetőség vár rád a hajós szolgálat, mentésirányítás, oktatás, gyermektáborok és prevenciós előadások szervezésének irányába. Balatonon, Budapesten és az ország több pontján is dolgozhatsz – Egyesületünk egyre több helyszínt biztosít. Kiemelt munkavégzés esetén kiemelt rendezvényeken kiemelt bérért is számítunk rád.

Ha elmúltál már 18 éves, jól úszol, hosszútávú és igazán élvezhető nyári munkát keresel: köztünk a helyed, ez nem kérdés! Jelentkezz vízimentő vagy úszómesteri tanfolyamainkra - melyekről bővebb információt a tanfolyam mögötti "Részletek, jelentkezés" gombra kattintva kaphatsz. Ha még csak 16 éves múltál, de úszástudásod biztos, szintén várunk Téged: ebben az esetben további egyeztetés szükséges: keress meg minket az oktatas@vizimentok.hu e-mail címen, vagy lépj kapcsolatba velünk az oldal alján található űrlap segítségével.

Most kedvezményesen, 15.000 Ft befizetése mellett elvégezheted vízimentő tanfolyamunkat. Sikeres tanfolyami vizsga után azonnali, biztos munkalehetőség! És nem csak erre a nyárra...

Jó hangulat, felejthetetlen élmények, igazán komoly nyarak. Tartozz Te is Magyarország legnagyobb vízimentő közösségéhez, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesülethez!

Hogyan tartozhatsz közénk - hogyan dolgozhatsz velünk idén és a következő években is? Hát így:

  • Amennyiben még nincs vízimentő vagy úszómesteri képesítésed, most kedvező feltételekkel megszerezheted. Nézd meg most induló tanfolyamaink listáját, és válaszd ki a számodra megfelelőt!


  • Maradt még kérdésed? Lépj kapcsolatba velünk:
  • Oktatás kapcsolatos kérdések: Szabó Judit (oktatas@vizimentok.hu, munkaidőben 9-15 óra között: +36 30 537 8013)
  • Munkavállalással kapcsolatos kérdések: Horváth Katalin (horvathkatalin@vizimentok.hu, munkaidőben 9-15 óra között: +36 30 538 2151)