Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Vízimentő és úszómester szolgáltatás
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Tanfolyamok
Tanfolyam típusa:
Pótvizsga
Tanfolyam kezdete:
2018. május 19., Szombat
Tanfolyam vége:
2018. május 19., Szombat
Jelentkezési határidő:
2018. május 14., Hétfő
Tanfolyam helyszíne:
Hévíz Gyógyfürdő
8380 Hévíz, Ady Endre utcai bejárat
Tanfolyam ára (bruttó):
10 000 Ft
A jelentkezés elfogadásához szükséges regisztrációs díj összege teljesáru tanfolyami jelentkezés esetén. A tanfolyami regisztrációs díjat a leírásban és a jelentkezés utáni válaszemailben található bankszámlaszámra kérjük átutalni, a tárgy mezőbe a jelentkező nevét megadni. (bruttó):
10 000 Ft
Egyéb információ a tanfolyamról:
Vízimentő elméleti és gyakorlati - USZODAI ÉS NYÍLTVÍZI - pótvizsga. A pótvizsgadíj fizetési kötelezettség a csak nyíltvízi vizsgára váró, leendő vízimentőkre természetesen nem vonatkozik.

Pótvizsga

Kérünk Titeket, a pótvizsgára való jelentkezéseteket emailben jelezzétek az oktatas@vizimentok.hu email címre, ne a weboldalon, mivel ha a weboldalon keresztül jelentkeztek, a regisztrációtok duplikálódik a rendszerünkben.

A VMSZ 2 pótvizsgalehetőséget biztosít, amit az első, megkezdett, de sikertelen vizsgától számítva 365 napon belül van lehetőség megtenni.

Pótvizsga szabályok:


Elméleti pótvizsga esetén: Bármely részegységnél, amennyiben nem éri el a vizsgázó eredménye a 80%-ot, új vizsgát kell tennie a teljes elméleti vizsga anyagból (elsősegélynyújtásból, vízbőlmentésből és kommunikációból is).


Gyakorlati pótvizsga esetén: Az egyes képzettségek rájuk vonatkozó mellékletében meghatározottak alapján, akár az uszodában is elvégezhető vizsga rész nem sikerült, akár a kötelezően nyílt vízben végrehajtandó vizsga rész feladatai alapján nem sikerült a vizsga, mindkét esetben a teljes részegységből az összes feladatot újra bemutatva kell pótvizsgázni.