Bankszámlaszámunk: 10404955-49515811-00000000
IBAN: HU31 1040 4955 4951 5811 0000 0000
SWIFT/BIC kód:OKHBHUHB

Adószámunk: 18929885-2-19

Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

A GasztroPiknik több, mint gasztronómia

A GasztroPiknik sorozat olyannyira népszerű, hogy minden eddigi rendezvény teltházas volt. A balatonfüredi állomáson tizenhét étterem, tizennégy borászat, egy pálinkafőző, egy sörfőző, egy cukrászda és egy kávézó várta a vendégeket.




A GasztroPiknik keretében Balatonfüreden került megrendezésre az első Balatoni Jótékonysági Bor Aukció, ahol a lelkes licitálóknak köszönhetően 362 000 Ft-ot sikerült összegyűjteniük a Balatoni KÖR tagjainak, akik facebook oldalukon mondtak köszönetet az aukció sikere után: „362 000 Ft. Egész egyszerűen elképesztő! Ennyit kalapácsoltunk össze az I. Balatoni Jótékonysági Bor Aukción! Nagyon köszönjük a felajánlásokat, a licitálásokat, a jó hangulatot. Ez óriási dolog! A bevételt a Veszprémi Kórház Gyermek Osztályának ajánlottuk fel!”





A GasztroPiknik egy fantasztikus kezdeményezés, ami már sokkal többről szól, mint gasztronómia. Nagyon hálásak vagyunk a szervezőknek, hogy mi is minden alkalommal ott lehetünk és részesei lehetünk ennek a különleges programnak. A Balatoni KÖR csapatába tartozni kimondottan jó érzés. Annak ellenére, hogy Egyesületünk egész más területen mozog, mint a KÖR gasztronómiában tevékenykedő tagjai, ám hasonlóan gondolkodunk és ugyanazt az értékrendet képviseljük.





Természetesen a balatonfüredi pikniken is részt vettünk. Ismét nagyon élveztük a megszokott színvonalat és hangulatot. Akik Balatonfüreden felkerestek minket, megismerhettek egy általunk útnak indított petíciót is, mely „A SEMMIT nem lehet odadobni” elnevezésű kampányunkat hivatott támogatni. A kampány célja, hogy minden Balatonon és más magyarországi tavon üzembe állított vízibiciklin legyen kötelező felszerelési tárgy egy olyan mentőeszköz, amelyet egy esetleges baj esetén a vízibiciklin tartózkodó laikusok is egyszerűen és hatékonyan használhatnak bajbajutott társuk megmentésére. A petíciót 120-an írták alá a nap folyamán, amiért nagyon hálásak vagyunk. A beszélgetésekből és az aláírások számából is az derült ki számunkra, hogy nagyon sokan tartják fontosnak kezdeményezésünket és örömmel támogatják azt.



A sorozat folytatódik! Márciusban jön a Balatoni KÖR GasztroPiknik - Köveskál!



Fotó: VMSZ Média

Ismerje meg támogatóinkat

Ismerje meg együttműködő partnereinket

1%