Vizimentők, vizimentés, vizimentő tanfolyamok, vizi rendezvénybiztosítás, balatoni vizimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Újabb elismerést kapott a VMSZ elnöke

Balaton, 2016. március 24.
A Balatoni Szövetség BALATON DÍJÁT vehette át Bagyó Sándor, elnök.
KÖZLEMÉN
Y

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata ezúton közli, hogy 2016. március 23-án, a Balatoni Szövetség, "a Balatonért végzett kiemelkedő munkájáért"

BALATON-DÍJ kitüntetésben részesítette


Bagyó Sándort, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnökét.

A díjat a Balatoni Szövetség 2016. március 23-i, balatonkeresztúri ülésén vette át a VMSZ elnöke. Bagyó Sándor a díj átvételekor azt mondta, hogy a díj nem csak az ő munkásságának, hanem a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata valamennyi munkatársának - több mint másfél évtizedes - munkáját ismeri el. A VMSZ elnöke szerint jelentősen javult a Balatonon pihenők biztonsága, de sok munkát kell még elvégezni ahhoz, hogy a kitűzött célok megvalósulhassanak.

Emlékeztetőül:

Két héttel ezelőtt, 2016. március 11-én Bagyó Sándort, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának alapítóját és elnökét, Magyarország Köztársasági elnöke „ a magyarországi vízimentés szakmai és infrastrukturális megalapozása, a hazai vizek, elsősorban a Balaton biztonságos használatának megteremtése érdekében végzett odaadó szervező- és életmentő munkája elismeréseként” a MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT Kitüntetésben részesítette.


Zánka, 2016. március 23.

Linkajánló
Beszámoló a díjátadó ünnepségről









Támogatók