Vizimentők, vizimentés, vizimentő tanfolyamok, vizi rendezvénybiztosítás, balatoni vizimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Újabb ezüst az Amatőr Vízilabda Tornán

Balatonfüred, 2014. augusztus 2.
Balatonfüreden, a Kisfaludy strandon a Vízimentők Magyarországi szakszolgálatának segítségével rendezték az AVL soron következő tornáját augusztus 2-án. A VMSZ csapata egy újabb ezüsttel lett gazdagabb.

Az ezüst csapat!

A Vízimentők Magyarországi szakszolgálata a Kacsenyák Barna (1), Kádár Lajos (2), Mészner Dániel (4), Kadnár Rezső Gábor (5), Keresztes Balázs (6), Orbán Dániel (7), Pauer Fanni (8), Orbán Levente (10), Balázs László (11), Hegedűs Gábor (13), Andréka Áron (14) összeállítású csapatával a csoportjában úgy végzett az első helyen, hogy a második meccsén az utolsó másodpercekben szerzett góllal 5-4-re győzte le a Vodafone csapatát. A csoportban a másik mérkőzésen ugyancsak egy góllal sikerült legyőzni az Evik Egyetemi Vízilabda Klubot.


A csoport elsőség megszerzése után következett a négyes döntő. A csoportok első helyezettjei a másik csoport második helyezettjeivel mérkőztek a döntőbe jutásért. Az elődöntőben a Vízrájdert kapta ellenfélként a VMSZ Vízimentők csapata. Ők nem jelentettek komoly akadályt a vízimentőknek, ugyanis a csapat sima, 5-2-es győzelmet aratva küldte a partra a Vízirájdert. Ezután már csak egy, a mindent eldöntő utolsó mérkőzés várt a csapatra.

A másik csoport első helyén végzett Káosz ellen 2-2-ig tudta tartani magát a VMSZ Vízimentők csapata, ám ezután két góllal 4-2-re elment a Káosz. Ezután még sikerült 4-3 feljönni, ám végül 5-3 arányban a Káosz megszerezte a győzelmet és ezzel a balatonfüredi torna győztes címét.

A VMSZ Vízimentők veretlenül, pontveszteség nélkül jutott a döntőbe, amelyt ugyan elveszített, de így a Balatonfüredi AVL Torna második helyén végzett!













Támogatók