Bankszámlaszámunk: 10404955-49515811-00000000

Adószámunk: 18929885-2-19

Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

A koronavírus elleni védőoltásról

Mielőtt elhamarkodottan hoznánk döntést a koronavírus elleni védőoltással (vagy bármely más oltással) kapcsolatban, előtte mindenképp érdemes hiteles forrásból tájékozódnunk.

Az oltások témája napjainkban erősen megosztja az embereket. Vannak az oltáspártiak, az oltásellenesek és vannak a bizonytalanok, akik a sok egymásnak ellentmondó információ között nehezen igazodnak el és nem tudják igazán, hogy melyik oldalra is álljanak.

Tény, hogy a védőoltások gyakran ellenérzéseket váltanak ki az emberekben. Nincs ez másképp az új, koronavírus elleni védőoltással sem. Rengeteg információ – köztük sok téves (!) – kering az interneten, ami nehezíti a döntés meghozatalát egy-egy oltás beadatását illetően. Ahhoz, hogy valaki felelős döntést tudjon hozni, jó, ha hiteles forrásokból tájékozódik.

A következő cikket azért osztjuk most meg saját oldalunkon, mert úgy gondoljuk, hogy minden olyan információ benne van, ami segíthet átgondolt, megalapozott döntést hozni a koronavírus elleni védőoltással kapcsolatban.

Ágoston László cikkét Dr. Boldogkői Zsolt, molekuláris biológus, az MTA doktora, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezető egyetemi tanára lektorálta: https://joszo.hu/koronavirus-oltas/?fbclid=IwAR3pXQeYi0AXhniVhl8I7iT1D6gcZTPeDJ7oLDys-AaPH8hNCIAKN_033TE



Már tudjátok használni a facebook-on a védőoltással kapcsolatos profilkép keretünket VAKCINA_OK néven.

Ismerje meg támogatóinkat

Ismerje meg együttműködő partnereinket

1%