Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Sikeres újraélesztés Balatonfüreden

Balatonfüred, 2009. augusztus 16.
Egy ismeretlen személyazonosságú 40-45 éves férfit mentettek ki a balatonfüredi Kisfaludy Strandon szolgáló munkatársaink, akik azonnal megkezdték az újraélesztést, melyet követően a férfit a mentők kórházba szállították.

Egy 40-45 év közötti férfit mentettek ki a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának vízimentői a balatonfüredi Kisfaludy Strandon. Az ismeretlen személyazonosságú férfi újraélesztését megkezdték, majd a helyszínre érkező két mentőhajó, közöttük a Rupert személyzetének segítségével és az időközben helyszínre érkező Országos Mentőszolgálat mentőjének közreműködésével a férfit sikerült szállítható állapotba hozni.

A mentősök az ismeretlent a veszprémi kórházba szállították, ahol ugyan súlyos állapotban, de stabil pulzussal adták át a kórház orvosainak. A mentést követően látva a pontos és szakszerű munkát a strandon levő nyaralók megtapsolták a mentésben résztvevőket.

A férfi életét a VMSZ a strandon és a helyszínre érkező mentőhajókon szolgáló vízimentőinek gyors és szakszerű intézkedése mellett a Magyar Mentősök és Mentőtisztek Egyesületének Rupert hajón levő egészségügyi személyzete és az OMSZ munkatársai közösen mentették meg. A három szervezet ma is igazolta, hogy az írásban megkötött együttműködési megállapodásaikban leírtak a napi gyakorlatban kiválóan alkalmazhatóak.






Ajánlataink: