Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Találkozások, élmények, újabb együttműködések

Nekünk ilyen volt a Boatshow idén

Budapest, 2015. február 28.
Évek óta ott vagyunk a Budapest Boat show-n, a tavalyi évben pedig a Biztonság, mint központi téma kapcsán, még a Rupertet is elhoztuk magunkkal. Ennek apropóján kiemelt figyelem övezett minket mind programok, mind megjelenés tekintetében, melyet idén sem szerettünk volna nélkülözni, hisz célunk hogy minél többen megismerkedjenek szolgálatunk tevékenységével, megtanulják az újraélesztés alapjait, netán támogassanak minket, hogy minél több Vízimentőt képezhessünk, minél modernebb eszközökkel segítsük a vízen lévők biztonságát.

Szervezetünk növekedésével, lehetőségeink és tagságunk bővülésével évről évre egyre sokszínűbb standdal, egyre több érdekességgel tudunk előrukkolni a Boatshown, és nagy örömünkre igyekezetünk évről évre egyre több lelkes befogadóra talál.
A Budapest Boat Show mindig jó alaklom a találkozásra, idén sem volt ez másként.


Találkoztunk hajósokkal a szezon előtt, felhívtuk figyelmüket, hogy biztonsággal vágjanak neki a hamarosan induló szezonnak.
Találkoztunk érdeklődőkkel, akikkel megismertettük szervezetünket és a vízi biztonság fontosságát, amit komoly elhivatottsággal képviselünk.
Találkoztunk leendő kollégáinkkal is, aBoathsow kiváló alkalmat nyújtott a toborzásra. Hamarosan indulnak tavaszi strandi vízimentő és uszodamesteri tanfolyamaink, melyeknek nyilvános tájékoztatóját is a Boatshow-n tartottuk.
Találkoztunk sok sok gyermekkel, akik sorra mászták meg mentőhajónkat és mókáztak velünk a standunkon, ők lesznek a jövő Vízimentői.


Találkoztunk újabb partnerekkel is!
A „Kezed Életet Menthet” kampányunk a Boatshown is középpontban szerepelt, 4 nap alatt százakkal ismertettük meg az újraélesztés alaplépéseit. A kampány nyáron, a strandokon folytatódik, mi az újraélesztést, a Mellrák Fórummal történő együttműködésünknek köszönhetően az ő önkénteseik pedig az önvizsgálat technikáját és annak fontosságát ismertetik meg a strandolókkal országszerte. Hisz a Kezed Életet Menthet!
Stratégiai együttműködési megállapodást kötöttünk a Seahelp nemzetközi tengeri, part menti vízimentő szolgálattal, így a hazai hajósok rajtunk keresztül egyszerűen hozzájuthatnak például adriai mentési szolgáltatásokhoz, melyek a Balatonhelphez hasonlóan biztonságot nyújtanak a tengereken hajózó magyaroknak.
Szakmai együttműködések, színpadi beszélgetések, nyüzsgés, sok érdeklődő látogató, találkozások és élmények - ilyen volt nekünk az idei Boatshow!
Köszönjük mindenkinek, aki segítette szervezetünk bemutatkozását idén is, valamint annak a sok sok kedves embernek, akik támogatói matricák, naptárak és Bujdosó borok vásárlásával támogatták fejlődésünket.

Linkajánló






Ajánlataink: