Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Befektetőket, támogatókat keresünk a MENTŐMELLÉNY projektünk megvalósításához!

Ismét egy újabb mérföldkő, egy újabb cél elérése kezd egyre inkább kibontakozni előttünk. 3 éves munka után egy újabb, olyan kezdeményezésünk jutott a megvalósítás fázisába, amiről nem csak hisszük hanem határozottan tudjuk, hogy megelőz majd baleseteket és emberéleteket fog megmenteni.



A lehető legtöbb helyen, valamennyi fórumon amit elérünk, beszélünk arról, hogy a vízimentő munkánk leghatékonyabb és leghasznosabb szegmense a prevenció. Ezzel a szemlélettel találtuk ki, terveztük meg a Mentőmellény állvány projektünket. A Balaton partjainál, vízközeli közterületeken, sétányokon, mólókon tervezzük felállítani ezeket a speciális állványokat. Maga a konstrukció is már önmagában a mentőmellényt formázza, figyelemfelhívó mint egy felkiáltójel. Erről az állványról tudnak majd a családok gyermekeik számára - igény szerinti méretben – mentőmellényeket kölcsön venni. Így a vízparton a kiskorúak egy pillanatra sem maradnak veszélyhelyzetben egy esetleges vízbeesés esetén.




Az állvány prototípusát elkészítettük. Így a sorozatgyártáshoz minden eszköz, szerszám és szakmai tudás a birtokunkban van. Olyan partnereket, szponzorokat keresünk akik értik és fontosnak tartják a program célját és segítenek az állványok sorozatgyártásának megvalósításában.

További kérdésekre a media@vizimentok.hu ímélcímen tudunk válaszolni, vagy további elérhetőségeink itt: https://vizimentok.hu/hu/kapcsolat2/





Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%