Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

„Mentőövet dobtak” a Vízimentőknek

A Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet borcsomagok eladásával támogatja a VMSZ MENTŐAUTÓ PROJEKTJÉT.

A "MENTŐÖV CSOMAG A VÍZIMENTŐKNEK" című cikkünk "kibontását" olvashatjátok itt. Míg a http://www.vizimentok.hu/hu/hirek2/mentoov-csomag-a-vizimentoknek-1354.html weboldalunkon olvasható írásunkban a Mentőöv csomagokról szóltunk, most megtudhatjátok mi motíválta az együttműködést.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata április elején, közösségi oldalán tette közzé adománygyűjtő felhívását, melyben leírja, hogy jelen járványügyi helyzetben, az eddig már sokszor bizonyított vízi egységeit átcsoportosítaná a szárazföldre. Ahhoz azonban, hogy hatékonyan tudjanak segíteni, szükségük van egy mentőautóra, melynek megvásárlásához támogatók segítségét kérik.


A Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet már hosszú évek óta kiemelt támogatója és együttműködő partnere az Egyesületnek. Az adománygyűjtő felhívásra gyorsan reagálva 3 egyedülálló borcsomaggal bővítette kínálatát. A Mentőöv csomagokban kizárólag olyan borok kaptak helyet, melyeket a Balaton és a vitorlázás ihletett. A Pincészet minden megvásárolt csomag árából – melyek 6 üveg bort tartalmaznak és egységesen 7200 forintba kerülnek - egy palacknyit, azaz 1200 forintot a VMSZ-nek adományoz, ezzel támogatva az új mentőautó megvásárlását.

„Hosszú évek óta kapcsolatban vagyunk a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatával, a Mentőöv rozé borunk megvásárlásával a fogyasztóink közvetett módon eddig is őket támogatták. A jelenlegi helyzet mindenki számára nehéz, de nem volt kérdéses, hogy valamit kitalálunk, amikor azt olvastuk, hogy szeretnének egy mentőautót, hogy a szárazföldön is tudjanak segíteni.
Szívügyünk a Balaton, lokálpatrióták vagyunk, igyekszünk a szűkebb környezetünkért a lehető legtöbbet tenni, ezért azt külön jónak tartjuk, hogy a veszélyhelyzet elmúltával a mentőautó továbbra is itt marad, és a balatoni embereknek nyújt segítséget.
Szurkolunk, hogy minél többen álljanak az ügy mellé, annak külön örülünk, ha a cél megvalósulásában a mi boraink is segítenek”
– nyilatkozta Bujdosó Ferenc.

Bujdosó Ferenc

„A Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet egy családi vállalkozás a Balaton déli partján. Megalapításuk óta fontosnak tartják, hogy minőségi borokkal képviseljék a balatoni régiót és lehetőségük szerint támogassanak minden olyan kezdeményezést, ami elősegíti a régió fejlődését. Bujdosó Ferenccel a vitorlázás kapcsán ismerkedtem meg még évekkel ezelőtt. Az ismeretségből hamar barátság lett, a Pincészet pedig 2014 óta kiemelt együttműködő partnere Egyesületünknek. Mikor értesültek az új projektünkről, azonnal „mentőövet dobtak” nekünk. Azok, akik vásárolnak a Mentőöv csomagokból, nem csak a finomabbnál finomabb borokkal, de azzal a jó érzéssel is gazdagabbak lesznek, hogy egy jó ügyet támogatnak. A mentőautó nem csak a járvány idején, hanem azt követően is a régióban szolgál majd tovább, vagyis nem egy rövid, hanem egy hosszú távú befektetésről van szó. A Bujdosó család és mi, vízimentők is hiszünk az összefogás erejében. Bízunk abban, hogy, ahogy már oly sokszor, most is megmutatkozik a közösség ereje.” – nyilatkozta Bagyó Sándor, a VMSZ elnöke.

A Mentőöv csomagokat itt rendelheted meg:

Mentőöv csomag – Bft. 6-os szél
https://bujdoso.com/uzlet/mentoov-csomag/


Mentőöv csomag – Bft. 3-as szél
https://bujdoso.com/uzlet/mentoov-csomag-bft-3-as-szel/


Mentőöv csomag – Bft. 2-es szél
https://bujdoso.com/uzlet/mentoov-csomag-bft-2-es-szel/


Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%