Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Vízimentő és úszómester szolgáltatás
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Tanfolyamok
Tanfolyam típusa:
Pótvizsga a 2019. évi tanfolyami hallgatók számára
Tanfolyam kezdete:
2020. március 6., Péntek
Tanfolyam vége:
2020. március 6., Péntek
Jelentkezési határidő:
2020. március 1., Vasárnap
Tanfolyam helyszíne:
Budapest Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda
Tanfolyam ára (bruttó):
10 000 Ft
A jelentkezés elfogadásához szükséges regisztrációs díj összege teljesáru tanfolyami jelentkezés esetén. A tanfolyami regisztrációs díjat a leírásban és a jelentkezés utáni válaszemailben található bankszámlaszámra kérjük átutalni, a tárgy mezőbe a jelentkező nevét megadni. (bruttó):
10 000 Ft
Egyéb információ a tanfolyamról:
Csak ELMÉLETI és USZODAI pótvizsgalehetőség.
Az 1. NYÍLTVÍZI pótvizsgalehetőség: 2020. június 1. (hétfő) Keszthely

Pótvizsga a 2019. évi tanfolyami hallgatók számára

Kérünk Titeket, a pótvizsgára való jelentkezéseteket emailben jelezzétek az oktatas@vizimentok.hu email címen, ne a weboldalon, mivel ha a weboldalon keresztül jelentkeztek, a regisztrációtok duplikálódik a rendszerünkben.

A tanfolyam elvégzése után, sikertelen tanfolyami vizsga esetén pótvizsgát tenni az első megkezdett, de sikertelen vizsgától számítva 365 napon belül van lehetősége a tanfolyami hallgatónak.

Pótvizsga szabályok:


Elméleti pótvizsga esetén: Bármely részegységnél, amennyiben nem éri el a vizsgázó eredménye a 80%-ot, új vizsgát kell tennie a teljes elméleti vizsgaanyagból (elsősegélynyújtásból, vízbőlmentésből és kommunikációból is).


Gyakorlati pótvizsga esetén: Az egyes képzettségek rájuk vonatkozó mellékletében meghatározottak alapján, akár az uszodában is elvégezhető vizsgarész nem sikerült, akár a kötelezően nyílt vízben végrehajtandó vizsgarész feladatai alapján nem sikerült a vizsga, mindkét esetben a teljes részegységből, az összes feladatot újra bemutatva kell pótvizsgázni.


A pótvizsga díját az alábbi bankszámlaszámra kérjük átutalni: Vízimentésért Alapítvány, 11748069-20034371-00000000 (OTP Bank).