Bankszámlaszámunk: 10404955-49515811-00000000
IBAN: HU31 1040 4955 4951 5811 0000 0000
SWIFT/BIC kód:OKHBHUHB

Adószámunk: 18929885-2-19

Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Élményszerű, rugalmas, naprakész

Online oktatást indít májustól a VMSZ.

A bizonytalan helyzet ellenére sem pihenünk, készülünk a nyári szezonra, mert úgy gondoljuk, idén is lesz. Lehet, hogy kicsit később kezdődik, lehet, hogy kicsit más lesz, de bízunk abban, hogy lesz és mi minden tekintetben szeretnénk erre készen állni.


A felkészülés része minden évben az utánpótlás képzése is. Mindig szükségünk van új kollégákra. A kialakult helyzet azonban kihívás elé állított minket. Általában márciustól zajlanak folyamatosan a tanfolyamaink, viszont ebben az évben nem tudjuk a hagyományos módon bonyolítani a képzéseinket. Tudtuk, hogy nem állhatunk le, nem várhatunk, mert mire a járványügyi helyzettel kapcsolatos korlátozások (vagy éppen a korlátozások feloldása) lehetővé teszik a tanfolyamok szervezését, már késő lesz.

Bár mi mindig úgy gondoltuk, hogy egy vízimentő, vagy úszómester tanfolyamon nagyon fontos és sokat jelent a folyamatos személyes kapcsolat, most ebből kicsit engednünk kellett és átálltunk a távoktatásra. Időt kell nyernünk és amennyire lehet, előre kell dolgoznunk. Ez az érdeke egyesületünknek is és azoknak is, akik szeretnének velünk dolgozni már az idén nyáron. Már kipróbáltuk és úgy látjuk, működik, ezért most olyan tanfolyamokat indítunk, melyek elméleti óráit online formában, távoktatásban tartjuk meg. A gyakorlati órákra pedig akkor kerül sor, amikor a járvánnyal kapcsolatos helyzet és intézkedések ezt lehetővé teszik.

A szakmai követelményekből nem engedünk és továbbra is minden segítséget megadunk a hallgatóinknak. Jelenleg ténylegesen órákat tartunk, élő, videós kapcsolattal. Emellett folyamatos tesztelési lehetőséggel és tanulási segédanyagokkal is támogatjuk a felkészülést. Az online képzés időtartama alatt folyamatosan rendelkezésre állunk, nem hagyunk magára senkit. Gyakorlatilag minden úgy zajlik, mint egy „hagyományos” tanfolyamon, csak az órák során a monitoron keresztül látjuk egymást. Egy kurzust már elindítottunk és jók a tapasztalatink. Látjuk ebben a lehetőségeket és most azon dolgozunk, hogy mindezt tovább fejlesszük és a valódi e-learning irányába induljunk.

Ezzel együtt pedig folytatjuk a tanfolyamokat. Várjuk a jelentkezőket abban a reményben, hogy hamarosan valóban személyesen is találkozhatunk és a gyakorlati órák után kollégáink között, egyesületünk tagjaként üdvözölhetjük őket.

A következő online kurzus május 8-án indul. Érdeklődni, jelentkezni az alábbi linken lehet:
http://www.vizimentok.hu/hu/oktatas/tanfolyamok-1255.html


Ismerje meg támogatóinkat

Ismerje meg együttműködő partnereinket

1%