Bankszámlaszámunk: 10404955-49515811-00000000

Adószámunk: 18929885-2-19

Riasztás, segélykérés:
+36 30 383 8383
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
MENTŐAUTÓ PROJEKT - az Önök segítségével most partra szállnak a Vízimentők!
Így rendelkezhet adója 1%-áról! Minden személyi jövedelemadót fizető magánszemély felajánlhatja adója 1%-át egy olyan közhasznú feladatot ellátó civil szervezet részére, amely szerepel a NAV regisztrált kedvezményezettek listáján. Maradjatok otthon! Mi is otthon maradtunk, amikor ezt a videót készítettük.
Kérünk Benneteket hallgassatok ránk!
Mit tehetünk a koronavírus terjedésének megelőzéséért? A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának közössége is kellő mértékkel figyeli a kialakult hazai veszélyhelyzetet. A segítő szándék jegyében az alábbi ajánlásokkal szeretnénk segíteni a többi közösséget, polgártársainkat.

Szervezetünk orvos-szakmai igazgatója Dr. Debreceni Katalin szakorvos (sürgősségi orvostan, katasztrófa és honvédorvostan, foglalkozásegészségügyi szakorvos) személyes ajánlásait olvashatják.
Vízimentők kötényben Március 7-én a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ szervezésében, Balatonakarattyán megrendezett V. Kolbász - és Hurkatöltő Bajnokságon a Vízimentők is kötényt kötöttek, hogy megmutassák nem csak a mentőeszközökkel, hanem a fűszerekkel és a hurkatöltővel is ügyesen bánnak. A GasztroPiknik több, mint gasztronómia A GasztroPiknik sorozat olyannyira népszerű, hogy minden eddigi rendezvény teltházas volt. A balatonfüredi állomáson tizenhét étterem, tizennégy borászat, egy pálinkafőző, egy sörfőző, egy cukrászda és egy kávézó várta a vendégeket. Budapest Boat Show 2020 Február 27-én, csütörtökön nyitotta meg kapuit a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, mely négy napon át várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ G és F pavilonjában. UNIQA eXpo 2020 Február 26-án, Tapolcán tartotta éves sales rendezvényét egyik legnagyobb támogató partnerünk, az UNIQA Biztosító. Az eseményre Egyesületünk elnöke, Bagyó Sándor is meghívást kapott.

Ismerje meg támogatóinkat

Ismerje meg együttműködő partnereinket

1%