Vizimentők, vizimentés, vizimentő tanfolyamok, vizi rendezvénybiztosítás, balatoni vizimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Bemutatkozó a MOL székházban

Budapest, 2013. május 9.
Május 9-én a MOL budapesti székházában nyílt lehetőségünk bemutatni egyesületünket. A MOL az egyik legnagyobb támogatónk, így nagy örömmel tettünk eleget a meghívásnak.



Igyekeztünk rövid idő alatt minél tágabb képet mutatni tevékenységeinkről, különös tekintettel azokra a lehetőségekre, amelyek széles körű érdeklődésre tarthatnak számot.

Tájékoztattuk az érdeklődőket a képzéseinkről és a vízimentő tanfolyamunk elvégzése után kínált további lehetőségekről, valamint arról, miként zajlik nálunk a napi strandi szolgálat. Ismertettük a régóta sikeres, gyermekeknek szervezett táborunkat is, melyre igen nagy érdeklődés mutatkozott, továbbá rövid bemutatók során igyekeztünk felhívni a figyelmet az újraélesztés oktatásának és a megtanulásának a fontosságára is. Azt tapasztaltuk, hogy nagyon sokan tisztában vannak ennek jelentőségével, ezért nyitottak arra, hogy elsajátítsák ezt a készséget. Sokan kihasználták a lehetőséget és érdeklődve nézték végig, hogyan lehet gyakorolni az újraélesztést egy ambubaba segítségével.

Az időpont és a helyszín lehetőséget adott arra is, hogy megmutassunk mentőeszközeinket és kivetítő segítségével mentőhajóinkat is felvittük a MOL székház nyolcadik emeletére.

Ezúton is köszönjük a meghívást!












Támogatók