Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Vegyék és viseljék büszkén támogatói pólónkat!

Vegyenek a család minden tagjának, a barátoknak, a munkatársaknak, mert ezzel támogatják a VMSZ munkáját! Adományboltunkban további támogatói ruhák, sapkák és egyéb hasznos tárgyak között válogathatnak.

ESZKÖZMENTÉS PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖKKEL

Gondolatok a hajós műszaki mentésekről, Bagyó Sándortól a VMSZ elnökétől egy konkrét eset apropójából.

UNIQA VÍZIMENTŐ NAP – A BIZTONSÁG JEGYÉBEN

Szeptember 12-én egész napra benépesült az alsóörsi Nagyparkoló és a Sirály park. Az első alkalommal megrendezésre kerülő UNIQA Vízimentő Nap – köszönhetően a rendezvényen szép számmal megjelenteknek, a napsütésnek és a színes programoknak – egy igazi nyári hétvége hangulatát idézte.

KOMP-KONCERTEK 2020

A MOL Nagyon Balaton programsorozat keretében életre hívott KOMP-koncertek népszerűsége – a 2013-ban megrendezett első koncert óta – töretlen.

FINN DINGI NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

Szeptember 17-e és 20-a között Révfülöpön került megrendezésre a Finn Dingi Nyílt Országos Bajnokság. A versenyt a Balatonon idén bemutatkozó DunaHelp Alfa sürgősségi mentőhajónkkal biztosítottuk.
StranDuma – Mondj öt számot! 9. rész – Pap Eszter „Nagyon jó önzetlenül segíteni.” Köszönjük! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik a 2019. évi személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogatták Egyesületünket. Őszi Pünkösdi Regatta 2020 – Mitsubishi Nagydíj Idén a tavasszal kialakult járványhelyzet miatt nem májusban, hanem szeptember végén került megrendezésre a TVSK népszerű túraversenye a Pünkösdi Regatta, melyen több mint 150 hajó rajtolt el szeptember 26-án. Egy csapatként a Race for the Cure-on (is) Hétvégén zajlott a Race for the Cure, melynek keretében Európa-szerte nagyon sokan sportcipőt húztak, hogy 5 km-t fussanak, vagy 3 km-t sétáljanak a mellrákos nők egészségéért. Munkánkról most kollégáink képei mesélnek Augusztus elején vízimentőink körében meghirdettünk egy fotópályázatot. A téma a vízimentő munka bemutatása volt. Finn Dingi Nyílt Országos Bajnokság Szeptember 17-e és 20-a között Révfülöpön került megrendezésre a Finn Dingi Nyílt Országos Bajnokság. A versenyt a Balatonon idén bemutatkozó DunaHelp Alfa sürgősségi mentőhajónkkal biztosítottuk. Szemétszedés a víz alatt Szeptember 19-én volt a Szemétszedés Világnapja. (A Szemétszedési Világnapot minden év szeptember harmadik szombatján ünneplik.) Ezen a napon, minden évben nagyon sokan – magánszemélyek, szervezetek, egyesületek – megmozdulnak, hogy szebbé és tisztábbá tegyék környezetüket. StranDuma – Mondj öt számot! 8. rész – Nagy Balázs István „Ha az ember vízimentő, akkor vízimentő lesz mindig.”

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Uniqua
Das Welt Auto
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
Helikon
Billerbeck
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
1%