Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Vegyék és viseljék büszkén támogatói pólónkat!

Vegyenek a család minden tagjának, a barátoknak, a munkatársaknak, mert ezzel támogatják a VMSZ munkáját! Adományboltunkban további támogatói ruhák, sapkák és egyéb hasznos tárgyak között válogathatnak.

VMSZ AMBULANCE

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a vízimentési feladatok mellett a szárazföldön is magas szakmai színvonalon látja el a rá bízott feladatokat, legyen szó mentési helyzetről, betegszállításról vagy rendezvénybiztosításról.

MILYEN FELADATAIK VANNAK KOLLÉGÁINKNAK AZ ÚSZÓ EURÓPA-BAJNOKSÁGON?

Kollégáink biztosítják a 35. Úszó Európa-bajnokság két helyszínét Budapesten, illetve Budakalászon ezekben a napokban.

BÓJÁRÓL ELSZABADULT VITORLÁST MENTETTÜNK

A mai napon (2021. 04 13.) Alsóörsnél bójáról szabadult el egy vitorlás.

MI MÁR KÉSZÜLÜNK A SZEZONRA!

Sokan tervezik a nyaralásukat a Balatonra, várva, hogy végre nyár legyen. Mi már sok lépéssel előbbre járunk, így minden készen áll majd ahhoz, hogy biztonságosan pihenhessenek, sportolhassanak az ide látogatók és a helyiek egyaránt. Sok feladatunk van, ezek közül mutatunk be néhányat.

KÖTELEZŐ AZ ÉVES SZINTFELMÉRŐ VÍZIMENTŐINKNEK

Egyesületünk tagjai ezekben a hetekben teszik le kötelező, éves vizsgájukat, melynek során bizonyítaniuk kell, el tudják látni a feladataikat vízen és vízpartokon egyaránt.
Szezonnyitó interjú a Duna TV Nyár21 című műsorában. A VMSZ elnöke Bagyó Sándor nyilatkozott ma a Duna TV délelőtti műsorában a Révfülöpi mólón. Kötelező az éves szintfelmérő vízimentőinknek Egyesületünk tagjai ezekben a hetekben teszik le kötelező, éves vizsgájukat, melynek során bizonyítaniuk kell, el tudják látni a feladataikat vízen és vízpartokon egyaránt. 575 – Keszthely Triathlon 2021. június 12-én - amellett, hogy már több balaton-parti strand megnyitotta kapuit - az 575 – Keszthely Triatlon versenyekkel kezdetét vette az idei amatőr sportrendezvények sorozata. Hogyan kell biztonságosan strandolni? Kezdenek felmelegedni természetes vizeink, egyre többen vannak a strandokon. Jó látni, hogy mennyire élvezik az emberek a fürdést, de riasztó, milyen veszélyesen viselkednek egyesek. Ne kockáztassa az üdülés, kikapcsolódás élményét azzal, hogy nem figyel a testi épségére: legyen felelősségteljes a vízben és a parton is egyaránt! Hangsúlyozzuk: ami a szárazföldön csak egy banális balesetet jelent, abba a vízben bele lehet halni. Ezért kérjük, tartsa be az alábbi szabályokat. Kilopták az egyik hajónkból a benzint! Megdöbbenve vettük tudomásul, hogy Yukon nevű hajónkból valaki kilopta a benzint, amikor az egyik kikötőben állt. Ha ez még nem lenne elég, vizet is töltöttek az üzemanyagtartályba, ami jelentős műszaki kárt is okozott a járműben. Mi már készülünk a szezonra! Sokan tervezik a nyaralásukat a Balatonra, várva, hogy végre nyár legyen. Mi már sok lépéssel előbbre járunk, így minden készen áll majd ahhoz, hogy biztonságosan pihenhessenek, sportolhassanak az ide látogatók és a helyiek egyaránt. Sok feladatunk van, ezek közül mutatunk be néhányat. Vízimentőink biztosították az első, klasszikus szóló, balatonkerülő vitorlásversenyt Péntek reggeltől szombat estig tartott a FlexFleet Klasszikus Szóló egykezes verseny, melyet a Tihanyi Hajós Egylet rendezett meg. A leggyorsabb versenyző, Scharf Máté, a Nelson fedélzetén, szombaton hajnali fél öt után pár perccel ért célba. Milyen feladataik vannak kollégáinknak az úszó Európa-bajnokságon? Kollégáink biztosítják a 35. Úszó Európa-bajnokság két helyszínét Budapesten, illetve Budakalászon ezekben a napokban.

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Uniqua
Das Welt Auto
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
Halker
Billerbeck
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
1%