Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Milyen mentőmellényt válasszak?

Mentőmellényt minden esetben viselni kellene, ha strand- vagy sporteszközzel vízre szállunk, függetlenül attól, hogy jogszabály kötelez-e minket erre vagy sem.

TE TUDOD, MIT JELENT A VIHARJELZÉS?

Négy legnagyobb tavunkon április 1-től október 31-ig működteti a Katasztrófavédelem a viharjelzőrendszert. Kevesen tudják, hogy mire kell figyelni és mit jeleznek a lámpák, illetve az okostelefonos applikáció.

TISZTELT HÖLGYEK ÉS URAK! KEDVES TÁMOGATÓINK!

Önökhöz fordulunk, mert ismét helyzet van. Olyan a csillagok együttállása, hogy nagy esély mutatkozik arra, hogy közösen ismét elérhetünk egy fantasztikus dolgot.

A 2022-es nyári szezon számokban

Idén is elkészítettük azt az összefoglaló videót amelyben beszámolunk az idei nyári szezonban végzett munkánkról
Meghívó közgyűlésre 2023. február 3.(péntek) 16:00 órakor rendes közgyűlést hívunk össze. Balaton Régió Közbiztonságáért Díjjal tüntették ki kollégánkat A Balaton Régió Közbiztonsági Testülete által alapított elismerés egyik díjazottja idén hajóvezető kollégánk, Tóth Péter. Péter az egyik legelhivatottabb vízimentő a Balatonon, több okból is példaképnek tekintjük, fiatal és tapasztaltabb vízimentők egyaránt. A díjátadó előtt készítettük vele az alábbi beszélgetést. Vásárolj úgy ajándékot karácsonyra, hogy közben a vízimentést segíted! Már kapható 2023-as naptárunk, melyet – ahogyan minden évben - a munkánk során készült képekkel illusztráltunk. Ha megvásároljátok, a működésünket segítitek. Ez igaz az összes termékre, amelyeket adományboltunkban megtaláltok. Hogyan változtatja meg az életedet egy rossz ugrás? - Interjú Scholtz Ricsi a húszas éveiben járt, magyar bajnok vitorlázó volt, amikor egy győzelmet ünnepelve örömében beugrott a Balatonba. Ám a víz túl sekély volt, és Ricsi az ugrás után már csak a fejét és valamelyest a karjait tudta mozgatni. Kik dolgoznak azért, hogy biztonságos legyen a Balaton? A Balaton sokaknak az önfeledt kikapcsolódásról, strandolásról vagy sportolásról szól. Ahhoz, hogy ezt biztonságban tudjuk megtenni sok szakember összehangolt munkájára van szükség – vízen és szárazföldön egyaránt. 80 kisiskolásnak tartottunk prevenciós előadást Alsóörsön Pénteken Alsóörsön, a Endrődi Sándor Református Általános Iskolában tanítottuk meg több mint 80 diáknak az újraélesztést és a befagyott víz veszélyeinek felismerését. Az Újraélesztés Világnapján gyerekeket tanítottunk Október 16-án, vasárnap volt az Újraélesztés Világnapja, ebből az alkalomból Rege Dániel, oktatási programunk vezetője, gyerekeknek tanított újraélesztést. A 2022-es nyári szezon számokban Idén is elkészítettük azt az összefoglaló videót amelyben beszámolunk az idei nyári szezonban végzett munkánkról.

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Balaton Fejlesztési Tanács
Halker
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%