Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Vegyék és viseljék büszkén támogatói pólónkat!

Vegyenek a család minden tagjának, a barátoknak, a munkatársaknak, mert ezzel támogatják a VMSZ munkáját! Adományboltunkban további támogatói ruhák, sapkák és egyéb hasznos tárgyak között válogathatnak.

AJÁNLÁSOK A COVID-19 PANDÉMIA OKÁN SZÜKSÉGES INTÉZKEDÉSEK BETARTÁSÁHOZ

A Balatonon dolgozók, sportolók, szabadidős tevékenységüket a vízen, vagy a tó nyújtotta lehetőségek kihasználásával végzők gondolják át a következőket:

VMSZ AMBULANCE

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a vízimentési feladatok mellett a szárazföldön is magas szakmai színvonalon látja el a rá bízott feladatokat, legyen szó mentési helyzetről, betegszállításról vagy rendezvénybiztosításról.

EGY ÚT, KÉT FELADAT

A hét első napján vízmintavételezés miatt hajóztunk ki a nyílt vízre. A Balaton vízminőségének vizsgálatát a Fejér Megyei Kormányhivatal Vízügyi Hatóságának munkatársai havi rendszerességgel végzik. Ezekhez a vízmintavételekhez a hajót és a hajós személyzetet évek óta Egyesületünk biztosítja.

KÖSZÖNJÜK, HOGY MINKET TÁMOGATNAK ADÓJUK 1%-ÁVAL!

Idén is nagyon hálásak vagyunk Önöknek és köszönjük, hogy minket támogatnak adójuk 1%-ával!
Orvosok baráti levele a coviddal küzdő betegek hozzátartozóinak A következőkben egy olyan hiánypótló összeállítást olvashatnak, amely jól használható segítséget ad mindazok kezébe, akiknek hozzátartozója épp a coviddal harcol. Köszönjük, hogy minket támogatnak adójuk 1%-ával! Idén is nagyon hálásak vagyunk Önöknek és köszönjük, hogy minket támogatnak adójuk 1%-ával! Nem áprilisi tréfa volt! Tegnap, 2021 április első napján búvármunkát végeztünk Siófokon a Sió-zsilipnél a KDTVIZIG felkérésére. Elindult a viharjelzés a Balatonon Április elsejével újraindult a viharjelző rendszer a Balatonon. A járványhelyzet jót is hozhat az életünkbe… Harmadik beszámoló

A következő beszámoló egyik fiatal kollégánk „tollából ered”, aki egészséges, huszonéves egyetemistaként aktívan részt vesz a vírus elleni küzdelemben. Az ő élete is sokat változott a világjárvány óta, de a nehézségek mellett sok jó is történt vele az elmúlt egy évben…
A járványhelyzet jót is hozhat az életünkbe… Második beszámoló

Napról, napra nehezebb viselni a korlátozásokkal járó terheket. Sokan már elértek tűréshatáruk végére, mentálisan elfáradtak az elmúlt egy év történéseinek következtében. Másokhoz hasonlóan kollégáink is ebben a nehéz helyzetben próbálnak kitartani, és amennyire csak lehet, a jó dolgokra koncentrálni.
A járványhelyzet jót is hozhat az életünkbe… Életünket egy ideje a Covid-19 árnyékában éljük. A világjárvány befolyással van a mindennapjainkra: a munkánkra, a szabadidőnkre, az oktatásra... Professzionális betegszállítás képekben Egyesületünk évek óta szakmai együttműködésben dolgozik együtt a TrustAir Aviation csapatával.

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Uniqua
Das Welt Auto
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
Halker
Billerbeck
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
1%