Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Úszómester szolgálat

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és Önkéntes Tűzoltó Egyesület együttműködési ajánlata úszómesteri feladatok professzionális ellátására.

Amit kínálunk Önnek:

A úszómesteri feladatok komplett, mindenre kiterjedő, professzionális ellátását az Ön medencés strandján / uszodájában. Szerződéskötés esetén, a szerződésben rögzített (és lejjebb, az „Amit kérünk Öntől” pontban részletezett) vállalási díj ellenében Egyesületünk az alábbi szolgáltatásokat együttesen biztosítja Önnek, külön díjak felszámítása nélkül:

 • A szerződésben megállapodott időtartamra és létszámban, a nyitvatartási idő alatt képzett úszómester szolgálatba állítása az Ön medencéje mellett.
 • A képzett úszómester az Egyesületünk keretein belül végzi munkáját, így Önnek semmilyen további adminisztrációs feladata nincs az úszómester munkáltatásával kapcsolatban.
 • Úszómestereink mindannyian legális munkavállalóként dolgoznak az Ön strandján.
 • Folyamatos minőségbiztosítási rendszert üzemeltetünk, melynek keretében havonta legalább egy alkalommal az Ön strandját is felkeressük. Úszómestereinkkel rendszeresen mentési és újraélesztési gyakorlatot tartunk.
 • Medence a Balaton parton
 • Medence Vidéken
 • Medence Budapesten
 • Úszómestereink tudása naprakész, számukra minden évben kötelező az elméleti vizsga (szintfelmérő tesztlap), és a gyakorlati ismeretek (vízből mentés, újraélesztés) újbóli bemutatása.
 • Úszómestereink számára telefonon minden esetben elérhető a VMSZ által üzemeltetett Mentésirányítási Központ (Központ), mely egy esetleges veszélyhelyzet esetén segítséget nyújt.
 • A honlapunkon (www.vizimentok.hu) található „A VMSZ által biztosított strandok” listájában elhelyezzük az Ön strandjának adatait is (strand neve, pontos címe, nyitva tartása). Egyesületünk – eddigi teljesítménye, munkája alapján – a média figyelmébe került, mi ez úton is az Ön strandját ajánljuk az adott városban.


Amit kérünk Öntől:

A fent említett komplex szolgáltatások együttesét 2024. április 1-től az alábbi anyagi javadalmazás mellett tudja Egyesületünk elvállalni:
 • Úszómesteri szolgáltatás: a szerződésben megállapodott időtartamra, mely számla ellenében kerül kifizetésre, a szerződésben részletezett módon.

Vállalási áraink napi 10 óra munkavégzés esetén:

Balaton 39.930,- Ft + Áfa / fő
Vidék 42.570,- Ft + Áfa / fő
Budapest 45.750,- Ft + Áfa / fő

Magasan képzett munkatársaink mindegyike legális munkavállalóként dolgozik a szolgálat-ellátás teljes ideje alatt.

 • Albérlet hozzájárulás: A szerződésben megállapodott időtartamra, mely számla ellenében kerül kifizetésre, a szerződésben részletezett módon.

Balaton: 4.120,- Ft + Áfa / nap / fő
Videk: : A strandnak a szerződésben megállapodott időtartamra – a VMSZ által elfogadható, kulturált lakhatás feltételeinek megfelelő – munkásszállást kell biztosítania az ott szolgálatot teljesítő vízimentők számára.
Budapest: : A strandnak a szerződésben megállapodott időtartamra – a VMSZ által elfogadható, kulturált lakhatás feltételeinek megfelelő – munkásszállást kell biztosítania az ott szolgálatot teljesítő vízimentők számára.

Amennyiben a strand - a VMSZ által elfogadható, a kulturált lakhatás feltételeinek megfelelő - munkásszállást tud biztosítani az ott szolgálatot teljesítő úszómester(ek) számára, ez az összeg természetesen nem kerül felszámolásra.
Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%