Interjú egy hideg vízi úszóval, Horváth Zsolttal Ha az időjárás megfelelő lesz, most szombaton rendezik meg az idei Téli Balaton-átúszást Szántód és Tihany között. Viszonylag kevesen tudnak 5 fokos vízben úszni, és nagyon tudatos felkészülést igényel az, hogy egyáltalán kvalifikálni tudja magát egy úszó egy ilyen megmérettetésre. Uszodagépész és vízkezelői tanfolyam tagoknak 2024 Az utóbbi évtizedben jelentősen megnövekedett az állami és magánberuházással épült közösségi fürdők száma. Ezek a létesítmények 2002. óta csak vízszűrő - forgató berendezéssel ellátva építhetők és üzemeltethetők. Tanfolyamunk a gépészeti berendezések biztonságos és szakszerű üzemeltetéséhez, valamint az üzemszerű működtetéshez szükséges kisebb karbantartási munkák elvégzéséhez nélkülözhetetlen tudás elsajátításához nyújt elméleti és gyakorlati oktatást. Úszómester és vízicsúszda-kezelő átképző tanfolyam 2024 Úszómester és vízicsúszda-kezelő kiegészítő képzést hirdetünk a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és Önkéntes Tűzoltó Egyesület azon egyesületi tagjai számára, akik rendelkeznek strandi vízimentő (nyíltvízi, belvízi) végzettséggel. Uszodagépész és vízkezelői tanfolyam 2024 Az utóbbi évtizedben jelentősen megnövekedett az állami és magánberuházással épült közösségi fürdők száma. Ezek a létesítmények 2002. óta csak vízszűrő - forgató berendezéssel ellátva építhetők és üzemeltethetők. Tanfolyamunk a gépészeti berendezések biztonságos és szakszerű üzemeltetéséhez, valamint az üzemszerű működtetéshez szükséges kisebb karbantartási munkák elvégzéséhez nélkülözhetetlen tudás elsajátításához nyújt elméleti és gyakorlati oktatást. Uszodamester tanfolyam 2024 A strandi vízimentő és az úszómesteri tanfolyam fő különbsége, hogy míg a strandi vízimentő nyílt víz mellett végzi tevékenységét, addig az úszómester zárt medenceteret felügyel. Ebből kifolyólag az úszómesteri tanfolyam fizikai követelményei alacsonyabbak, mint a strandi vízimentő tanfolyamé, lévén hogy az úszómestereknél sokkal kisebb és behatárolt vízterületről van szó, az úszómesterek elméleti követelményei viszont magasabbak, mivel nekik a medencékkel kapcsolatos speciális ismereteket is el kell sajátítani, a strandi vízimentői munkához szükséges elméleti tudásanyag mellett.

Jelentkezés esetén kérjük, hogy a megfelelő jelentkezési lapot töltsék ki.
Nyíltvizi vízimentő tanfolyam 2024 A nyíltvízi vízimentő a fürdőszolgáltatás területén tevékenykedik, vendégfelügyeletet, prevenciós tevékenységet és életmentési feladatokat lát el. Együttműködik a műszaki kiszolgáló személyzettel és a fürdőszolgáltatás egyéb beosztású munkavállalóival.

Jelentkezés esetén kérjük, hogy a megfelelő jelentkezési lapot töltsék ki.
A vízimentők támogatását kérte egy cégvezető az ügyfeleitől karácsonyra Falussy Levente, a Címkespecialista márka tulajdonosa azt kérte az ügyfeleitől, hogy tekintsenek el a szokásos karácsonyi ajándéktól, amit ilyenkor szokott küldeni nekik, ő pedig adományként ajánlja fel az erre szánt összeget. Vezetéstechnikai tréning a biztonság jegyében A héten a Közlekedésbiztonsági Akcióprogramjuk keretében a Hungaroring területén elhelyezkedő Groupama Tanpályán vendégeskedhettünk, ahol kollégáink a gyakorlatban is kipróbálhatták az extrém körülmények közötti vezetés élményét.