Orvosok baráti levele a coviddal küzdő betegek hozzátartozóinak A következőkben egy olyan hiánypótló összeállítást olvashatnak, amely jól használható segítséget ad mindazok kezébe, akiknek hozzátartozója épp a coviddal harcol. Úszómester és vízicsúszda-kezelő átképző tanfolyam Úszómester és vízicsúszda-kezelő kiegészítő képzést hirdetünk a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és Önkéntes Tűzoltó Egyesület azon egyesületi tagjai számára, akik rendelkeznek strandi vízimentő (nyíltvízi, belvízi) végzettséggel. Uszodagépész és vízkezelői tanfolyam tagoknak Az utóbbi évtizedben jelentősen megnövekedett az állami és magánberuházással épült közösségi fürdők száma. Ezek a létesítmények 2002. óta csak vízszűrő - forgató berendezéssel ellátva építhetők és üzemeltethetők. Tanfolyamunk a gépészeti berendezések biztonságos és szakszerű üzemeltetéséhez, valamint az üzemszerű működtetéshez szükséges kisebb karbantartási munkák elvégzéséhez nélkülözhetetlen tudás elsajátításához nyújt elméleti és gyakorlati oktatást. Uszodagépész és vízkezelői tanfolyam Az utóbbi évtizedben jelentősen megnövekedett az állami és magánberuházással épült közösségi fürdők száma. Ezek a létesítmények 2002. óta csak vízszűrő - forgató berendezéssel ellátva építhetők és üzemeltethetők. Tanfolyamunk a gépészeti berendezések biztonságos és szakszerű üzemeltetéséhez, valamint az üzemszerű működtetéshez szükséges kisebb karbantartási munkák elvégzéséhez nélkülözhetetlen tudás elsajátításához nyújt elméleti és gyakorlati oktatást. Úszómester tanfolyam A vízimentő és az úszómesteri tanfolyam fő különbsége, hogy míg a vízimentő nyílt víz mellett végzi tevékenységét, addig az úszómester zárt medenceteret felügyel. Ebből kifolyólag az úszómesteri tanfolyam fizikai követelményei alacsonyabbak, mint a vízimentő tanfolyamé, lévén hogy az úszómestereknél sokkal kisebb és behatárolt vízterületről van szó, az úszómesterek elméleti követelményei viszont magasabbak, mivel nekik a medencékkel kapcsolatos speciális ismereteket is el kell sajátítani, a vízimentői munkához szükséges elméleti tudásanyag mellett.

Képzésünk nem OKJ-s képzés, de a megszerzett képesítés az 5299 FEOR számú betanított szakképesítést igénylő foglalkozások, munkakörök betöltésére jogosít. Jelentkezés esetén kérjük, hogy a megfelelő jelentkezési lapot töltsék ki.
Köszönjük, hogy minket támogatnak adójuk 1%-ával! Idén is nagyon hálásak vagyunk Önöknek és köszönjük, hogy minket támogatnak adójuk 1%-ával! Vízimentő tanfolyam A vízimentő és az úszómesteri tanfolyam fő különbsége, hogy míg a vízimentő nyílt víz mellett végzi tevékenységét, addig az úszómester zárt medenceteret felügyel. Ebből kifolyólag az úszómesteri tanfolyam fizikai követelményei alacsonyabbak, mint a vízimentő tanfolyamé, lévén hogy az úszómestereknél sokkal kisebb és behatárolt vízterületről van szó, az úszómesterek elméleti követelményei viszont magasabbak, mivel nekik a medencékkel kapcsolatos speciális ismereteket is el kell sajátítani, a vízimentői munkához szükséges elméleti tudásanyag mellett.

Képzésünk nem OKJ-s képzés, de a megszerzett képesítés az 5299 FEOR számú betanított szakképesítést igénylő foglalkozások, munkakörök betöltésére jogosít. Jelentkezés esetén kérjük, hogy a megfelelő jelentkezési lapot töltsék ki.
Nem áprilisi tréfa volt! Tegnap, 2021 április első napján búvármunkát végeztünk Siófokon a Sió-zsilipnél a KDTVIZIG felkérésére.