Vizimentők, vizimentés, vizimentő tanfolyamok, vizi rendezvénybiztosítás, balatoni vizimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Európai elismerést kapott a VMSZ

Európa leghatékonyabb felhő alapú felhasználójának választották a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatát.

Luxemburg, 2012. október 9.
A CE On-Demand egyik legrégebbi ügyfele, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a leghatékonyabb felhőfelhasználónak járó díjat vehette át a tegnap esti EuroCloud Awards gálán Luxemburgban. A díj a felhőszolgáltatások használatából eredő legnagyobb üzleti hatékonyágot (‘Best Business Impact Through Deploying Cloud Services’) díjazta. Az elismerést az Egyesület elnöke, Bagyó Sándor vette át.

Az idei pán-európai felhő versenyen öt kategóriában osztottak díjakat. Az idén először vezették be a felhőfelhasználói kategóriát, olyan szervezeteket díjazva, akik a legnagyobb üzleti hatékonyságot érték el a felhő technológia bevezetésével.

Bagyó Sándor, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnöke elmondta: „Több, mint két éve használjuk a CE On-Demand felhő-alapú integrált kommunikációs platformját. A megoldás jelentős mértékben növeli üzleti hatékonyságunkat, olyannyira, hogy évente több százezer forintot tudunk spórolni telefon- és útiköltségeinken, és több száz munkanapnak megfelelő munkaerőt. A felhő technológia bevezetése óta sokkal gyorsabban és zökkenőmentesebben tudjuk kiszolgálni az évente több, mint 20%-kal növekvő sürgősségi hívásokat. Csak ezen a nyáron 52 helyszínen teljesítettünk szolgálatot, 1 655 sürgősségi hívásra reagáltunk, 7 ember életét mentettük meg, és 21 úszó járművet mentettünk ki a magyarországi vizekből. Egységesített, zavartalan kommunikáció nélkül a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata nem lett volna ilyen hatékony.”

Kovács Viktor, a CE On-Demand alapítója és kereskedelmi igazgatója, aki előadóként is részt vett a EuroCloud Europe Kongresszuson (Luxemburg, október 8-9.) így nyilatkozott: „Megtiszteltetés számunkra, hogy a Vízimentők felhőszolgáltatói lehetünk. Ezzel a rangos európai díjjal azt bizonyítják, hogy a felhőnek megalapozott üzleti modellje van a non-profit szervezetek számára is. Büszkék vagyunk a sikerükre, és örömmel támogatjuk továbbra is profi sürgősségi munkájukat biztonságos és megbízható felhő-alapú levelezési, kommunikációs és kollaborációs szolgáltatásokkal.”

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata 2010 óta ügyfele a CE On-Demandnak. A felhő technológia által megnövelt hatékonyságuk miatt a magyarországi EuroCloud Awards-on idén májusban elnyerték a legeredményesebb felhő felhasználónak (“Best Cloud User”) járó díjat. Ugyanezen a rendezvényen a CE On-Demand saját fejlesztésű felhő platformja, a Cloud Services Manager™ a legerősebb nemzetközi hatást kiváltó felhőszolgáltatás (“Strongest International Impact”) kategóriában nyert díjat, míg a Telenor Magyarország, a CE On-Demand távközlési partnerszolgáltatója első helyezést ért el a legjobb felhő esettanulmány kategóriában (“Best Business Case – Commercial Sector”).

Linkajánló
-

-






Támogatók