Vizimentők, vizimentés, vizimentő tanfolyamok, vizi rendezvénybiztosítás, balatoni vizimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Megjelent a Balatonhelp androidos segélykérő programja

A programmal gyorsan és hatékonyan kérhet segítséget baj esetén.

Zánka, 2012. július 4.
A VMSZ által üzemeltetett Balatonhelp segítségnyújtási szolgáltatás keretein belül készült el az az applikáció, melyen keresztül gyorsan és egyszerűen tudják segélykérési igényüket eljuttatni a bajbajutottak a VMSZ zánkai mentésirányítási központjába.

Az Android operációs rendszerű telefonokra telepíthető alkalmazás a telefon által szolgáltatott GPS koordinátákat a segélykérő telefonszámával együtt küldi el a mentésirányítási központ számára. A mentésirányítási központ a segélykérés fogadása után felveszi a kapcsolatot a bajbajutottal, majd a probléma értékelése után megteszi a megfelelő intézkedéseket.
Balatonhelp szolgáltatással rendelkezők a további segítségnyújtást a Balatonhelp szerződés alapján téritésmentesen tudják igénybevenni. Aki nem Balatohelp tag az az aktuális díjszabási táblázat szerinti árakon tudja igénybevenni a szolgáltatásokat.

Az alkalmazás letölthető innen: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codevision.balatonhelp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jb2RldmlzaW9uLmJhbGF0b25oZWxwIl0.

Szolgáltatási áraink elérhetőek ide kattintva

Balatonhelp szerződést ide kattintva tud kötni.





Szkennelje a QR kódot telefonjával, hogy azonnal le tudja tölteni az alkalmazást.







Támogatók