Vizimentők, vizimentés, vizimentő tanfolyamok, vizi rendezvénybiztosítás, balatoni vizimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Új egyenruhában a VMSZ vízimentői

Konstantin-kereszt váltotta a vöröskeresztet.

Zánka, 2012. augusztus 4.
Teljesen átalakult a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának hivatalos munkaruhája. Ahogy az Egyesület emblémájából korábban, úgy most már a pólókról is eltűnt a vörös kereszt, melynek helyére a hatágú, a mentést szimbolizáló kék színű Konstatntin Kereszt került.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálat az év elején döntött arról, hogy a mentési tevékenységét azzal is kívánja hangsúlyozni, hogy az emblémájában, s minden egyéb megjelenésében szereplő vörös kereszt helyére a ,mentés hagyományos jelképét a Konstantin keresztet helyezi. Ezzel egy időben merült fel annak is a gondolata, hogy a tíz évvel ezelőtti "divatot" tükröző pólók mintáját is "modernesíteni" kellene, a mai megjelenésbeli elvárásoknak megfelelővé kellene tenni.

Már az első negyed évben elkészült a VMSZ új, immáron már Konstantin keresztes emblémája, s mostanra elkészült az új, ezt követően hivatalos póló is. Az átmeneti időszakban lesz egy rövid átfedés. Ameddig a "régi" pólók hordási ideje lejár, addig mindkét póló hivatalos VMSZ egyenruhának számít.

Az új pólókról készült felvételek a mellékletben láthatók.



















Támogatók