Vizimentők, vizimentés, vizimentő tanfolyamok, vizi rendezvénybiztosítás, balatoni vizimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Vízimentő tanfolyam Budapesten

Fontos az utánpótlás

Budapest, 2013. október 7.
A strandszezonnak vége, de továbbra is szervezünk vízimentő tanfolyamokat, hogy biztosítsuk a jövő évi utánpótlást. Idén 65 strandon mi láttuk el a vízimentő szolgálatot és reményeink szerint ez a szám 2014 nyarára nőni fog. Kollégáink többsége diák, ezért a szezon eleje nehéz időszak lehet, ha csak a tavaszi tanfolyamainkra hagyatkozunk.

Miért érdemes ilyenkor vízimentő tanfolyamra jelentkezni? Egyesületünk – sikeres vizsga után – munkát is tud biztosítani. Jó körülmények között, biztos háttérrel és legálisan dolgozhat nálunk mindenki, aki szeretne csapatunk tagja lenni. Évről-évre visszavárunk minden kollégát, és aki teheti, vissza is jön. Van, aki egész nyárra és van, aki csak néhány hétre tudja vállalni a szolgálatot, de azt kijelenthetjük: A nálunk töltött idő felejthetetlen. Új vízimentőink – akik most végzik el a tanfolyamot – máris biztosíthatják helyüket a csapatban. Bízunk abban, hogy sokak számára ez az időszak kedvezőbb arra, hogy időt szakítsanak a képzésre. Az oktatás hétköznapokon csak a délutánokat érinti, így iskola és munkahely mellett is vállalható a 80 órás tanfolyam.

Természetesen a vízimentő tanfolyam mellett továbbra is folytatjuk az uszodamester képzést. Várjuk azokat is, akik uszodában, vagy épített medence mellett szeretnének dolgozni és az ehhez szükséges végzettséggel még nem rendelkeznek.

Következő tanfolyamunk Budapesten indul, november 7-én.
Részletek a tanfolyamok menüpontban


Mentési gyakorlat a szeptemberi keszthelyi tanfolyamunkon















Támogatók