Bankszámlaszámunk: 10404955-49515811-00000000

Adószámunk: 18929885-2-19

Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Egészségnapot tartottak május 26-án, Marcaliban

Tegnap részt vettünk a Marcali Mentők Egyesületének szervezésében megrendezésre kerülő egészségnapon. Mindig nagyra értékeljük, ha meghívást kapunk olyan rendezvényekre ahol prevenciós csapatunkkal kitelepülve beszélgethetünk a vízbiztonságról és bemutathatjuk egyesületünk munkáját.

A VMSZ standja
Hogyan válasszunk mentőmellényt

Május 26.-án, vasárnap a ”Kék lámpákkal az utakon” kampány keretében megrendezett lakossági egészségnapon vettünk részt.

A 13 órától kezdődő programon a térség mentésben dolgozó szakemberei, több mint 20 speciális mentő gépjármű, mentőhelikopter vett részt. A szakmai bemutatók mellett volt
szimulátor, amelyben kipróbálható volt a kéklámpával való közlekedés, tűzoltós ugrálóvár és kerékpáros ügyességi verseny is.

A bemutatkozók között volt egyesületünk is, beszéltünk a vizek veszélyeiről, a biztonságos strandolásról, ismertettük az "Egy életem, egy mellényem" kampányunkat, bemutatót tartottunk vízimentő eszközeinkkel, meséltünk a vízimentő munkáról, illetve szó volt a VMSZ által kínált munkalehetőségekről is. Kollégáinktól a laikus újraélesztést is meg lehetett tanulni.

Megérkezett a mentőhelikopter is
Laikus újraélesztést tanítunk

Köszönjük szépen a rendezőknek a meghívást, a résztvevőknek pedig a lelkes érdeklődést!

Ismerje meg támogatóinkat

Ismerje meg együttműködő partnereinket

1%