Bankszámlaszámunk: 10404955-49515811-00000000

Adószámunk: 18929885-2-19

Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Mentőmellényállvánnyal gazdagodott a balatonlellei Napfény Strand!

A Megoldás Mozgalom a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatával közösen ingyenesen biztosít mellényeket a balatonlellei strandon!Újabb közösségi mentőmellényállvánnyal gazdagodott a Balaton-part! A harmadik mentőmellényállványt adta át a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) a balatonlellei Napfény Strandon, ezúttal a támogató a Megoldás Mozgalom volt.

A VMSZ sorra avatja fel az ingyenesen használható, közösségi mentőmellényállványokat a Balaton-parton, a mai napon már a 3. állvány került átadásra, amelyet a Megoldás Mozgalom finanszírozott, és Balatonlelle polgármestere fogadott be. A balatonlellei Napfény Strandon is biztonságban fürdőzhetnek már a strandolók, köszönhetően a mai napon kihelyezett mentőmellényeknek. A VMSZ mentőmellényállvány kampányához azonnal csatlakozott a Megoldás Mozgalom, hiszen sajnos egyre több haláleset történik a magyar vizeken, amit jó lenne megelőzni.

Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom alelnöke az átadón azt mondta: „Az emberi élet nem politikai kérdés. Ha ennek a kezdeményezésnek köszönhetően akár csak egy gyermek életét sikerül megmenteni, akkor valakinek azzal az egész világot sikerült megmentenünk.”

Dárdai Miklós, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának alelnöke: „A Szakszolgálat kiemelt célja, hogy segít a bajbajutottatokon, de emellett legalább ilyen fontos a prevenció is. Bízunk abban, hogy a mentőmellényállvány hozzájárul ahhoz, hogy a Balaton déli partján is kevesebb vízi baleset történik.”

Kenéz István, Balatonlelle független polgármestere örömét fejezte ki, hogy az ország 3. mentőmellényállványa a városba kerül, és mint mondta, a település továbbra is nyitott az ilyen pozitív kezdeményezésekre.

Az állványban 12 mentőmellény van, különböző gyermek méretekben. Az átadó után a strandolók egyből kipróbálták a mellényeket, a gyerekek már biztonságban fürödtek!

Dárdai Miklós, Kenéz István, Huszár Viktor

Ismerje meg támogatóinkat

Ismerje meg együttműködő partnereinket

1%