Bankszámlaszámunk: 10404955-49515811-00000000

Adószámunk: 18929885-2-19

Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Összefogásból született újabb nagylelkű támogatás!

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület idei vándorgyűlésén, Siófokon a szakmai program mellett helyett kapott egy nagyvonalú támogatás ünnepélyes átadója is, amelynek kedvezményezettje a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és Önkéntes Tűzoltó Egyesülete lett.

Az ünnepélyes átadó

A villamosenergia-ipari vállalkozások felajánlottak egy 1 200 000 forint összegű támogatást, mellyel az üzletág prominens képviselői elismerték és egyben megköszönték egyesületünk munkáját. A MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. adományozást elindító kezdeményezéséhez csatlakoztak a hálózati engedélyes energetikai vállalatok, az MVM ÉMÁSZ Áramhálózati Kft. , az E.ON HUNGÁRIA Zrt., az OPUS TITÁSZ Zrt. fejenként 300 000 forinttal, ily módon közösen felajánlva az összeget, amelyet egyesületünk elnöke, Bagyó Sándor ezekkel a szavakkal köszönt meg:
„Hálásak vagyunk, hogy újabb támogatókkal bővült az az együttműködői csapat, akik segítik munkánkat. Mindig jó érzés olyan partnerekre találni, akik a jövőbe néznek és társadalmi felelősséget vállalnak, történetesen ez esetben a vízi balesetmegelőzés, a prevenció területén.”

A kapott összeget munkaeszközeink, elsősorban mentőhajóink karbantartására, szervízelésére és fejlesztésére, valamint a hajózó személyzet, a hajóvezetők és a matrózok edukációjára fogjuk költeni.

Köszönjük a segítő támogatást!

A Rupert sürgősségi mentőhajónk fedélzetén

Ismerje meg támogatóinkat

Ismerje meg együttműködő partnereinket

1%