Bankszámlaszámunk: 10404955-49515811-00000000

Adószámunk: 18929885-2-19

Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Vásárolj adományboltunkban, ezzel a vízimentést támogatod!

Adományboltunkban számos olyan tárgy kapható, ami karácsonyi ajándéknak is kiváló. Ráadásul a vásárlással a vízimentést támogatja minden kedves vevő.

Vannak termékeink felnőtteknek, gyermekeknek, sőt, még babáknak is. A legnépszerűbbek között vannak a pólóink, a gyerekek különösen szívesen hordják a mentőhajós pólóinkat. Gondoltunk azokra a kisbabás családokra is, akik szívesen támogatnának minket ily módon: baba kombidresszeket (bodykat) is készítettünk.

Nagyon népszerű termékünk minden évben a naptár, amiben olyan képek szerepelnek, amelyeket a munkánk során, valós helyzetekben készítettünk. 2024-es naptárunk elkészült, már kapható az adományboltunkban.

A 2024-es VMSZ naptár júniusi lapja

A felnőttek nagyon szeretik a strandtörölközőinket. Aki ezzel megy az uszodába vagy strandra, büszkén mutathatja, hogy támogatja a vízimentést. De érdemes körülnézni a mentőeszközök között is. Mentőmellényt - gyerek és felnőtt méretben is- az átlagosnál alacsonyabb áron tudunk kínálni.

Szakszolgálatunk egy civil szervezet, a saját bevételeinkből és támogatóink adományaiból tartjuk fenn eszközeinket (hajóinkat, mentőfelszereléseinket, az ellátás során használt gyógyszereket). Így nagy segítség nekünk, ha adományboltunkban vásárol valaki.

Adományboltunk ezen a linken érhető el.

Fontos, hogy az utolsó postázási napunk december 15., péntek. Vagyis már csak 12 munkanapig lehet nálunk idén rendelni. Ha valaki december második felében vásárol a webshopunkban, annak is örülünk, de azt már csak január 8-a után tudjuk átadni a futárszolgálatnak.


Ismerje meg támogatóinkat

Ismerje meg együttműködő partnereinket

1%