Bankszámlaszámunk: 10404955-49515811-00000000

Adószámunk: 18929885-2-19

Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Vásárolj úgy ajándékot karácsonyra, hogy közben a vízimentést segíted!

Már kapható 2023-as naptárunk, melyet – ahogyan minden évben - a munkánk során készült képekkel illusztráltunk. Ha megvásároljátok, a működésünket segítitek. Ez igaz az összes termékre, amelyeket adományboltunkban megtaláltok.

Rupertes gyermekpóló

A gyerekek körében nagyon népszerűek a Rupertes pólók (Rupert a Balaton sürgősségi mentőhajója). Olyan céggel készíttetjük a nyomatokat, amelyik nagyon tartósra csinálja. Tapasztalatból tudjuk, hogy évekig jó állapotban maradnak meg a kisgyermek pólók is, a gyermekek aktív életmódja mellett is.

A felnőttek pedig nagyon szeretik a strandtörölközőinket. Aki ezzel megy az uszodába vagy strandra, büszkén mutathatja, hogy támogatja a vízimentést. De érdemes körülnézni a felnőtt ruházati termékek és ajándéktárgyak, vagy akár a mentőeszközök között is. Mentőmellényt - gyerek és felnőtt méretben is - az átlagosnál alacsonyabb áron tudunk kínálni.

Szakszolgálatunk egy civil szervezet, a saját bevételeinkből és támogatóink adományaiból tartjuk fenn eszközeinket (hajóinkat, mentőfelszereléseinket, az ellátás során használt gyógyszereket). Így nagy segítség nekünk, ha a karácsonyi vagy egyéb alkalomból vásárolt ajándékokat adományboltunkból rendelitek és vásároljátok meg.

A 2023-as naptár ezen a linken rendelhető meg.

2023-as naptár

Ismerje meg támogatóinkat

Ismerje meg együttműködő partnereinket

1%