Dávod - Gyógy és Strandfürdő

Szolgáltatások: A családbarát Dávodi Gyógyfürdő Kft.- strandfürdője, számos lehetőséget kínál a szabadidő aktív eltöltésére a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 7 hektáros területünkön mindenki megtalálja a vízi- és szárazföldi sportolási lehetőségeket és játékokat.
A vízi szórakozást számos strandszer vásárlásával tehetik vidámabbá vendégeink, használja bátran őket, legyen az akár úszószemüveg, búvárszemüveg, strandlabda, karúszó, vagy úszómellény. Ezeket felesleges magával cipelnie, a fürdőben szinte minden kölcsönözhető, a vízi pisztolytól, az úszógumiig szinte teljes a választék.
Ha pedig a medencék hűs vize után a napozás mellett szívesen tölti játékkal szabadidejét, akkor ping-pongozhat, focizhat többféle pályán és kapura, sőt még teniszezhet is. A sportszereket a fürdő személyzetétől kölcsönözheti, így használható, biztonságos sportszerekkel önfeledten telhet a játék akár nagyobb társaságok számára is.
Ha pedig a kicsik szívesebben játszanának a mászókás, hintás fajátszótéren, akkor őket akár a fürdőből is nyomon követheti, hiszen a gyerekek számára karbantartott homokos alapú játszótér közvetlenül a medencék mellett. VMSZ vízimentő szolgálat.

Vészhelyzet esetén azonnal hívjon minket a 06-30-3-83-83-83 -as 0-24 órában hívható riasztási számon!

Megközelíthetőség:








Képek a strandról: