Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A tanfolyam díjáról kiállításra kerülő számlát pdf (digitális) formátumban az általam megadott e-mailcímre elküldve elfogadom. Amennyiben papír alapú számlára is szükségem van, azt e-mailen a tanfolyam kezdetéig jelzem az oktatas@vizimentok.hu e-mailcímre küldött levélben.


Adatkezelési szabályzat


Az adatkezelő



Az adatkezelő neve: a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület (továbbiakban: VMSZ – Szolgáltató, Székhely:8251 Zánka, 030/8 hrsz., képviseli: Bagyó Sándor, adószám: 18929885 - 2 – 19 , nyilvántartásba vételi szám: Pk. 60174/1999/5, 2000. 01. 06.) elérhetősége: VMSZ központi telefonszáma: +36303838383, („Szolgáltató”).


A kezelt adatok köre


A Szolgáltatás a következő személyes adatokat gyűjti: név, születési hely, idő, születési név, lakcím, email cím, telefonszám 1,2, TAJ szám. Ön kijelenti, hogy az Ön által a szolgáltatás igénybe vétele érdekében megadott személyes adatok tekintetében rendelkezik a megfelelő felhatalmazással arra, hogy azokat a szolgáltatás céljára rendelkezésre bocsássa és a Szolgáltató ezekkel kapcsolatos adatkezeléséhez jóváhagyását adja.


Az adatkezelés jogalapja


Az adatkezelés jogalapját a regisztrált felhasználók önkéntes, tájékozott, határozott jóváhagyása képezi. Ön a regisztrációs folyamat során adott jóváhagyásával hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott adatokat a Szolgáltató a jelen szabályzat keretei között kezelje. Minden olyan esetben, amikor az Ön adatait a jelen szabályzattól eltérő módon kívánjuk felhasználni, az adott helyzettől függően Önt tájékoztatjuk vagy jóváhagyását kérjük.


Tájékoztatjuk, hogy Ön a fentiek szerinti adatkezeléssel kapcsolatos hozzájárulását visszavonhatja, amelynek módja a felhasználó profil törlése. A felhasználó profil törlésével minden korábban megadott személyes adata törlésre kerül. A felhasználói profil törlését a info@vizimentok.hu email címen tudja megtenni.



Az adatkezelés köre



Az adatkezelés tárgya a szolgáltatás igénybe vevői által önkéntesen megadott személyes adatok tárolása és felhasználása a szolgáltatás nyújtása érdekében, beleértve a kapcsolattartást és a számlázást, illetve a szolgáltatás fejlesztésével vagy változásával kapcsolatos időközönkénti információk nyújtását hírlevél vagy egyéb formában.


Az Ön által megadott adatokat saját informatikai rendszerünkben tároljuk és az iparágban szokásos informatikai megoldásokkal gondoskodunk azok biztonságáról. Bár a tőlünk elvárható erőfeszítést megtesszük a személyes adatok védelmére, felelősséget nem vállalunk informatikai rendszerünkbe való behatolásból vagy egy esetleges adatlopásból Önt érő károkért.


Tájékoztatjuk, hogy az Öntől és más felhasználóktól származó adatokat anonimizálva (vagyis az adatok adott felhasználóval való kapcsolatát megszüntetve) statisztikai célokra felhasználhatjuk.


Az adatkezelés időtartama


Az adatokat az VMSZ tagságának vagy az egyéb VMSZ-szel fennálló jgviszonyának megszűnésétől számított 5 évig kezeljük.



 



Adatok átadása



Az Ön által megadott, általunk kezelt adatokat adatkezelés vagy adatfeldolgozás céljából harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha erre minket jogszabály, bíróság vagy hatóság kötelez.



 


Adatkezelési nyilatkozat


Az „elfogadom” gomb bejelölésével Ön kijelenti, hogy a honlapon található adatkezelési szabályzatot elolvasta, megértette, az abban foglalt információk alapján a megfelelő tájékozottsággal rendelkezik az adatkezelés feltételeiről, és mindezek alapján kifejezett hozzájárulását adja az Ön által megadott személyes adatok adatkezelési szabályzat szerinti kezeléséhez. Az adatkezelési szabályzat elfogadása nélkül a szolgáltatást nem veheti igénybe.