Referenciák - 2012

Egyesületünk elhivatott a professzionális, magas szintű vízimentés kialakításában. Ugyanilyen fontos számunkra, hogy szerződött partnereink igényeit maximálisan figyelembe véve olyan szolgáltatást nyújtsunk számukra, amivel ők és fürdővendégeik egyaránt elégedettek.

Minden szezon végén megkérjük partnereinket, hogy értékeljék együttműködésünket. A következő oldalakon a 2012. év partneri visszajelzéseit, strandi mentési referenciáit találja – kérem, vessen rájuk egy pillantást, magukért beszélnek.

Balatonszemes
„Nagyon elégedettek voltunk a vízimentőkkel.”

Oláh Lajos
Front Office Manager


Nagyon elégedettek voltunk a vízimentőkkel. Köszönjük szépen, hogy ezáltal is egy pluszt vittek vendégeink és szállodánk színvolába és vigyáztak kedves vendégeinkre,hogy a nyaralásuk problémamentes legyen!


Zala kemping
„A Zala kempingben jól dolgozó és TISZTELET-tudó fiatalok voltak, munkájukat jól végezték.”

Kisgyörgy Borbála
ügyvezető kempingvezető


A Zala kempingben többségében jól dolgozó és TISZTELET-tudó fiatalok voltak, munkájukat
jól végezték. A Naturista kempingben speciális volta miatt a munka is összetettebb érzékenyebb volt, az
utólagos értékelésem jó. Kirivó eset nem történt, a korábbi évekhez viszonyítva " jobban "
teljesítettünk. A gyors önálló és határozott döntés ebben a kempingben nagyobb szerepet
kapott. A komunikáció nagyon lényeges, amit saját dolgozóinkkal együttműködve szeretnék
jobbítani - és reményeim szerint sok apró-cseprő kis értetlenséget kiküszöbölni. Köszönjük a munkát és a jövőbeni együttmüködés reményében zárom a 2012-es évet. Munkájukhoz sok sikert és jó eredményt kívánok


Füred kemping
„A munkájukat jól végezték, nem volt probléma.”

Gadácsi Miklósné
kempingvezető


Köszönöm a megkeresést a 2012 évvel kapcsolatban. Úgy értékelem, hogy ez az év sokkal jobban volt szervezve, mint a tavalyi. Örülök, hogy egyeztettünk ki mikor meddig van, lányok vagy fiúk, mert a szállással mindig gond van. A munkájukat jól végezték nem volt probléma. Sajnálom a zászlót, próbálok zöldet szerezni
jövőre. Minden kinek jó pihenést, a diákoknak jó tanulást kívánok.



Balatonberény - gyermeküdülő
„... maradéktalanul elégedettek voltunk az Önök nyújtotta szolgáltatásokkal. Kollégáik munkavégzésük során nemcsak a szeződésben foglaltaknak tettek eleget, de azon felül is segítőkészek voltak.”

Varga Zoltán

Az Erzsébet Tábor Balatonberény (előző nevén Vas Megyei Önkormányzat Gyermek- és Ifjúsági Üdülője) immár két éve parnere a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának. Ez alatt a két év alatt maradéktalanunl elégedettek voltunk az Önök nyújtotta szolgáltatásokkal. Kollégáik munkavégzésük során nemcsak a szerződésben foglaltaknak tettek eleget, de azon felül is segítőkészek voltak. Köszönjük mind az Önök vezetőségének, mind a táborban munkát végző kollégáiknak a kéréseinkkel kapcsolatos pozitív hozzáállásukat, rugalmasságukat. Reméljük, a következő szezonban - mely várhatóan 2013. májusától indul üdülőnkben – ismét Önök fogják biztosítani táborunk strandjának vízimentési feladatainak ellátását.



Club Aliga
„Maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatásotokkal...”

Németh Gergő
operatív igazgató


Köszönjük szépen az egész nyári munkátokat. Maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatásotokkal, minden extra kérésünket sikerült teljesítenetek, köszönjük a rugalmasságotokat. További sikeres munkát kívánok Nektek.


Club Tihany
„...minden személy szakszerűen látta el feladatát...”

Molnárné Gyenge Irén
személyügyi vezető


Köszönjük az egész éves együttműködést a vizimentési feladatok ellátásában. Részünkről semmi problémás esetet nem tapasztaltunk , minden személy szakszerűen ellátta feladatát. Reméljük a folytatás is ilyen lesz.


Esztergom
„Kollégáikkal kapcsolatban semmi féle kifogás nem merült fel. Feladatukat maximálisan ellátták.”

Heer Lajos
igazgató


Köszönettel vettük, hogy idén nyáron is segítségünkre voltak a Palatinus-Tófürdő vízimentési feladatok ellátásában. Kollégáikkal kapcsolatban semmi féle kifogás nem merült fel. Feladatukat maximálisan ellátták. Szeretnénk a következő évben is igénybe venni szolgáltatásukat.


Fadd-Dombori
„A nálunk szolgáló vízimentők korrektek, segítőkészek voltak, jó voltvelük együtt dolgozni...”

Hámori Attila
igazgató


Köszönjük, nektek is sok sikert a vállalkozásban! A nálunk szolgáló vízimnetők korrektek, segítőkészek voltak, jó volt velük együtt dolgozni, valóságosan is segítették a munkánkt, jól beilleszkedtek a kollektívába! Ha jövőre is ilyen csapat jön, akkor nyugodtak vagyunk!


Fonyód – Erzsébet-Tábor
„Összességében tökéletesen elégedett vagyok...”

Kiskós Dávid
Erzsébet-Tábor Fonyód


Szeptember 10-től szeptember 30-ig vettem igénybe vízi mentő szolgáltatásotokat az Erzsébet Tábor Fonyódliget táborában. Ebben a három hétben egy vízi mentőre volt szükségem, a három hét alatt a Barbi és a Norbi volt nálunk. A feladatukat maximálisan végezték, munkájukkal elégedett voltam. Sokat segített elsősegély nyújtásuk és a munkához való hozzáállásuk. A kísérőktől is dicsérő szavakat kaptam munkájukra. Összességében tökéletesen elégedett vagyok sőt a gyors és rugalmas együttműködésért pedig külön köszönettel tartozom.


Gyenesdiás
„Munkájukat alaposan, nagy pontossággal és odafigyeléssel
végezték...”

Samu Zoltán

A 2012‐es szezonban nálunk vízimentő szolgálatot teljesítő személyekkel kifejezetten elégedettek voltunk. Munkájukat alaposan, nagy pontossággal és odafigyeléssel végezték, különösen jónak és hasznosnak láttuk Dávid irányító munkáját. Valamint szeretnénk még egyszer külön megköszönni annak a kollégának (a neve sajnos nem jut eszembe) a gyors és hathatós beavatkozását és elsősegély nyújtását a mentők kiérkezéséig a szezon elején történ esettel kapcsolatban.


Zánka – GYIC
„A hozzám beosztott vízimentők munkájában kivetnivalót nem találtam, a munka minősége és a hozzáállás is megfelelő volt.”

Szánti Kálmán
Vízitelep vezető - Zánka GYIC


Köszönet az idei szezon közös munkájáért, mint a GYIC. a területet érintő vezetője és mint VMSZ elnökségi tagja is megköszönöm az idei szezon munkáját. A hozzám beosztott vizimentők munkájában kivetnivalót nem találtam,a munka minősége és a hozzáállás is megfelelő volt. Természetesen a régebbi és tapasztaltabb kollégák munkája nagyobb aktivitást mutat, hiszen ők már tudják a Zánka speciális feladatait, annak nehézségeit ; (nagy létszámú gyermek csoportok, kevesebb felnőtt, szülői felügyelet gondosság hiánya) stb. Javaslatom a következő szezonra, amennyiben kivitelezhető a vezénylést illetően, hogy mindig legyen olyan kolléga szolgálatban a strandon, aki már dolgozott Zánkán, és ne keljen nekünk újra és újra eligazítással kezdeni a napi munkát hanem, a már nálunk dolgozott kolléga tudja elmondani és bemutatni a speciális feladatokkal járó munka helyet.


Balatonföldvár, Balatonszárszó
„...rendkívül gyorsan és rugalmasan kezelték a nyár kellős közepén kért segítséget.”

Farkas Zoltán
szállodaigazgató


Nagy örömömre szolgált, hogy rendkívül gyorsan és rugalmasan kezelték a nyár kellős közepén kért segítséget. A tábor lakói nagyon jó baráti kapcsolatot alakítottak ki Ariellel. Csak egy hét volt, melyben közösen dolgozhattunk, minden elismerésem a kiváló munkatársához. Mindenben segítőkész volt, feladatát a tábor területén is ellátta, holott az már nem is a strand volt. Bízom benne, hogy az elkövetkező 20 nap, illetve a jövő év is ilyen sikeres lesz.


Balatongyörök
„Úgy látjuk, hogy a fiatalok egyre jobb képzést kapnak, melynek köszönhetően munkájukat magas színvonalon, felelősségteljesen végzik.”

Horváth Tibor
községgondnok



Balatonkenese
„A szolgáltatás nagyban hozzájárult az idei nyár sikeres zárásához.”

Kelemen Zoltán
városgondnokság vezető


A 2012. nyári szezonban is a korábbiakhoz hasonlóan maximálisan meg voltunk elégedve. A vízimentési feladatok ellátásával kapcsolatos probléma nem merült fel, a munkavégzés színvonalas volt. A szolgáltatás nagyban hozzájárult az idei nyár sikeres zárásához.


Csopak
„...dolgozóik egyenletes, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak,mely hozzájárult strandunk magas színvonalú, igényes üzemeltetéséhez.”

Eszenyi Bernadett

Több éve dolgozunk szakszolgálatukkal. Az elmúlt évekhez hasonlóan strandunk az idei évben is nagy forgalmat bonyolított, a kedvező időjárás következtében látogatottságunk folyamatosan magas volt, megeröltető, fárasztó szezonon vagyunk túl. Kérésünknek megfelelően, rendszeresen gyakorlott, megbízható vízimentőt kaptunk, akiknek munkájával elégedettek voltunk. Fontos számunkra, hogy, vízimentőink, gyakorlottak legyenek, képesek legyenek az önálló munkavégzésre, ez teljesült is. Említésre méltó esemény szerencsére nem történt az idei szezonban, dolgozóik egyenletes, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak, mely hozzájárult srandunk magas szinvonalú, igényes üzemeltetéséhez. A továbbiakban is igényt tartunk a közös munkkára. Jó pihenést kívánok!


Balatonlelle
„A vízimentők szakszerűen, magas szintű szakmai tudással látták el feladatukat.”

Németh Norbert
igazgató


A Városüzemeltetési Szervezet az idei évben először szerződött Önökkel a vízimentési feladatok ellátására. A szezont egészében értékelve elmondhatjuk, hogy elvárásainknak mindenben eleget tettek. A vízimentők
szakszerűen, magasszintű szakmai tudással látták el feladatukat. A strand látogatottsága szerinti zárási idő változást rugalmasan oldották meg. A vízimentők minden alkalommal pontosan jelentek meg szolgálati helyükön, illetve kizárólag a szerződésben meghatározott zárási idő után hagyták azt el. Komolyabb mentési feladat a szezonban nem adódott, de biztosra vesszük, hogy az Önök által felkészített vízimentők ott is helyt álltak volna, és maximális tudásukkal oldották volna meg a problémát. Bízunk benne, hogy a jövőben is együtt dolgozhatunk.


Sopron
„...összességében elégedettek voltunk a munkátokkal.”

Németh Tamás
fürdő csoportvezető


Úgy gondolom, hogy összességében elégedettek voltunk a munkátokkal. Az ide irányított kollégáiddal (néhány egyedi esettől eltekintve) minden rendben volt. Külön köszönet a rugalmasságért, amit az esetenkénti extra munkavégzéssel kapcsolatban intéztetek. Azt gondolom, hogy az együttműködésünk jövőre is megvalósulhat. Köszönjük, az idei együttműködést!


Balatonöszöd – Kormányüdülő
„Hozzáállásuk, valamint a szakmai munkájuk példaértékű.”

Gaál György
kikötővezető


2012-es évben szolgálatot teljesítő vízimentők munkájával elégedettek voltunk. Hozzáállásuk, valamint a szakmai munkájuk példaértékű. Örömmel vennénk, ha a 2013-as évben is együtt dolgozhatnánk.


Révfülöp
„Munkájukkal maximálisan meg voltunk elégedve, panasz a vendégek részéről sem érkezett.”

Kondor Géza

A tavalyi évhez hasonlóan csak a legjobbakat tudom elmondani a Révfülöp Nagyközség Önkormányzatának mindkét strandján dolgozó vízimentőkről. Munkájukkal maximálisan meg voltunk elégedve, panasz a vendégek részéről sem érkezett. Biztos vagyok benne, hogy jövőre is lehetőségünk lesz együtműködni. Köszönjük, hogy a szálláshelyünkön lakók példásan vigyáztak az épület és berendezési tárgyak állagára, örömmel állunk jövőre is rendelkezésetekre.


Keszthely
„Az Önök szolgáltatásával meg voltam elégedve.”

Csendes Antal
fürdőszolgáltatási csoportvezető


Megköszönve egész nyári munkájukat, az alábbi pár sorban véleményezném a szezont:
A nyár kezdetétől probléma nem merült fel dolgozóikkal, egy esetben személyi ellentét volt két dolgozójuk közt, melyet szerintem megfelelően kezeltek. A vízimentők kéréseinket, utasításainkat végrehajtották, segítséget nyújtottak amiben csak tudtak. A szolgálati időt betartották, fegyelemezetlenséget nem tapasztaltunk. A vízirendészet által kért egy fő járőrözés jól működött. Az Önök szolgáltatásával meg voltam elégedve. Fejlesztési javaslatként a szezon végi rugalmasságot növelni lehetne, ha szezon végén óradíjban lehetne megállapodni, mivel ilyenkor jelentősen rövidült a nyitva tartás.
Köszönjük a nyári munkát!


Szigliget
„Ezúton is szeretném megköszönni a szakszerű munkájukat.”

Balasa Balázs
polgármester


Mióta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatával látjuk el a feladatot, azóta egyik évben sem volt ennyire problémamentes a vízimentési feladatok ellátása strandunkon. Ezúton is szeretném megköszönni a szakszerű munkájukat. A Szigligeti strandon egész évben olyan vízimentők dolgoztak, akiknek nem kellett minden nap elmondani a feladataikat, és a szolgálaton kívüli időszakban is korrekt módon viselkedtek.


Tihany
„A vízimentő szolgálat 2012 nyári munkájával tökéletesen meg voltunk elégedve.”

Dobos Adrienn
Tihany – falugondnokság


A vízimentő szolgálat 2012 nyári munkájával tökéletesen meg voltunk elégedve. Ha valami probléma merült fel rögtön értesítettek minket, és közreműködtek a megoldásban. Örülök, hogy egy sikeres, és balesetmentes nyarat zárhatunk le. Remélem a jó viszonyt a jövőben is fenn tudjuk tartani.


Badacsonytomaj
„...maradéktalanul megvoltunk elégedve...”

Rakics Anna

Tájékoztatom, hogy az idei évben maradéktalanul meg voltunk elégedve az Önök által biztosított Vizimentő szolgáltatással. Remélem jövő évben is partnerek tudunk lenni.


Balatonudvari
„A vízimentők szakszolgálatának munkájával önkormányzatunk elégedett,...”

Szabó László
polgármester


Köszönettel vettem a meghívását, de sajnos képviselő-testületi és rendezési tervei megbeszélések folytán a 27-i rendezvényen nem tudok részt venni.
A vizimentők szakszolgálatának munkájával önkormányzatunk elégedett, a mentések szakmai és technikai szempontból is teljes mértékben megfelelően történtek az idei szezon során is. Továbbra is sok sikert kívánunk a működésükhöz.


Zánka
„A vízimentők lelki ismeretesen végezték munkájukat, panasz nem volt rájuk...

Sólyom Gyula
falugondnok


Nagyon szépen köszönöm az idei évben végzett munkátokat. A vizimentők lelki ismeretesen végezték a munkájukat panasz nem volt rájuk , a központtól ha segítséget kértünk azonnal intézkedtek. A strandon szolgálatot teljesítő oxyologus munkáját is segítették. Vihar esetén talpraesetten, felelősség teljesen intézkedtek. A lejárókat tisztán tartották, a hozzájuk forduló vendégeket mindenben segítették. Szolgálati idejükben fegyelmezetten viselkedtek, munkájukat lelki ismeretesen és nagy hozzáértéssel végezték, dicséret érte. Lassan össze kell állítanunk a 2013-as költség vetést az lenne a kérésem ha tudtok valamit a szolgáltatás díjairól akkor jelezzetek nekem, hogy pontosabban tudjunk tervezni a következő évre. Még egyszer szeretném megköszönni a munkátokat minden jót kívánok az egész testületnek.


Köszönjük, hogy érdeklődik munkánk iránt. Az alábbi linkeken további információkat talál mentési referenciáinkról, valamint szolgáltatásainkról:


Amennyiben ajánlatot szeretne kérni vízimentő vagy uszodamesteri szolgálat ellátására, kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot.


Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni vízimentő biztosításra, legyen szó balatoni vagy nem balatoni strandról, vízparti vagy medencés rendezvényről. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, kitöltés után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

* Az Ön neve:
* Az Ön e-mail címe:
Ezen az e-mail címen lépünk Önnel kapcsolatba
* Az Ön telefonszáma:
Az alábbi formátumban: 06-xx-123-4567
* Strandjának / Rendezvényének neve
Itt adja meg strandjának vagy rendezvényének nevét, melyre vízimentő biztosítást szeretne
* Strandnyitás dátuma / Rendezvény első napja
* Strandzárás dátuma / Rendezvény utolsó napja
* Strand / Rendezvény helyszíne (Város, utca)
Egyéb információ
* Address:

Köszönjük érdeklődését