Referenciák - 2013

Egyesületünk elhivatott a professzionális, magas szintű vízimentés kialakításában. Ugyanilyen fontos számunkra, hogy szerződött partnereink igényeit maximálisan figyelembe véve olyan szolgáltatást nyújtsunk számukra, amivel ők és fürdővendégeik egyaránt elégedettek.

Minden szezon végén megkérjük partnereinket, hogy értékeljék együttműködésünket. A következő oldalakon a 2013. év partneri visszajelzéseit, strandi mentési referenciáit találja – kérem, vessen rájuk egy pillantást, magukért beszélnek.

Ábrahámhegy
„...szakszerű, pontos, a mindenkori igényeinknek megfelelően látták el a feladatot az ide vezényelt kollégáik.”

Pacsi József
falugondnok
strandgondnok


Sokadik éve működik együtt a Vízimentők és az Ábrahámhegyi Községi strandot üzemeltető Önkormányzat. Minden évben, eddig is, remélem ezután is kitűnő kapcsolatnak köszönhetően, szakszerű, pontos, a mindenkori igényeinknek megfelelően látták el a feladatot az ide vezényelt kollégáik. a feladatból adódóan elsősegélyt nyújtottak, a kisebb-nagyobb sérülések ellátásában. Egyéb nem a szigorú szerződésben rögzített feladatok ellátásában is nagyon sok segítséget kaptunk szervezet, illetve az itt szolgálatot teljesítőtől. Ezúton kívánok a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálata, ezen belül a Strandi Mentési Csoport munkájához: Jó erőt egészséget, a szolgálatok ellátásához sok odaadó fiatalt.


Balatonberény - Naturista Strand és Kemping
„A dolgozóktól is csak a legjobbakat hallottam róla. A törzsvendégek is folyamatosan dicsérték. ”

Madács Edina
Naturista Strand és Kemping Balatonberény


A 2013-as szezon a kedvező időjárás miatt igazi strandolós nyár volt. Gondolom, hogy minden balatoni strandnál nagyon sok látogató volt, ahogy nálunk is. Itt a naturista strandon sok olyan egyéb dologra is kell figyelni ami a többi standnál nem téma. Ezért különös empátiával megértő és mégis sok esetben határozott fellépést kíván a mi strandunk. Ez nem egyszerű feladat ezzel mi is tisztában vagyunk. A tavalyi szezon után az idei év már az elején jól alakult. A legelső érkező vízimentő Kiszely Márton ugyanis felhívott és mindent tudtunk előre egyeztetni. Minden szezon elején sok a tennivaló ezért az hogy érkezik a vízimentő és mikor, ekkor még másodlagos. Ez már nagyon szimpatikus volt, így időben el tudtuk készíteni a szálláshelyét biztosítottuk a szüksége felszerelést. Az idő nem volt kedvező június elején, de Márton mindenkinek a személyzetből és a vendégeknek is szimpatikus volt. Sajnos csak 1 hétig volt nálunk. Lóth Bence követte aki a kezdeti nehézségek után azonnal jól reagált és a tőle telhető legjobb tudásával látta el feladatát. Karika Kristóf 1 napos beugrónk volt, örültünk hogy van vízimentőnk. Jól dolgozott. Utána ismét Lóth Bence volt nálunk aki már magabiztosan látta el feladatát. A főszezon második felében Roszik Roland jött. Roland a helyi egyesülettől : Naturista Berényi Baráti Kör Egyesülete aranyérmet kapott munkájáért. Azt hiszem ez mindent elmond. A dolgozóktól is csak a legjobbakat hallottam róla. A törzsvendégek is folyamatosan dicsérték. Szorgalmas igyekvő természetével mindenki megkedvelte. Amikor a strand az időjárás miatt szünetelt folyamatosan segítségünkre volt, holott ez nem tartozott a munkakörébe. Reméljük, hogy a jövő szezonban is ő lesz a vízimentőnk.


Balatonkenese
„A Balatonkenesei és Balatonakarattyai strandjainkon 2013 évben is ugyanolyan színvonalas szolgáltatást nyújtottak, mint a korábbi években. ”

Kelemen Zoltán
Városgondnokság vezető


A Balatonkenesei és Balatonakarattyai strandjainkon 2013 évben is ugyanolyan színvonalas szolgáltatást nyújtottak, mint a korábbi években. Véleményünk szerint együttműködésünk megfelelő volt, a nyár folyamán probléma nem merült fel. Köszönjük a 4 strandon végzett munkájukat, a sérültek ellátását, jó pihenést kívánunk a vízimentőiknek a téli időszakra!


Csepeli Strandfürdő
„Veletek együtt volt teljes az idény!”

Juhász Edit
Üzleti és Szolgáltatói osztályvezető


Kedves Norbert!

Kérlek tolmácsold köszönetünket az általad delegált és a Csepeli Fürdőben nyáron szolgálatot ellátó vízi mentő munkatársaidnak. A szezon tapasztalatait összegezve jelzem, hogy Munkatársaid az alapfeladatokon túl önkéntesen részt vettek a strand tisztaságának és rendjének fenntartásában, amit külön köszönünk Nekik. Kiemelném, hogy Munkatársaid kivétel nélkül beilleszkedtek csapatunkba és mint az egy hajóban ülő legénység, aktívan kivették sorukat a feladatokból. És nem utolsó sorban külön köszönöm Neked a gyors folyamatos és segítőkész együttműködésedet az elmúlt időszakban. Veletek együtt volt teljes az idény! Kérem véleményem és értékelésem szíves elfogadását!


Balatonlelle
„...elmondhatjuk, hogy a Szakszolgálat munkatársai a tőlük elvárt gondossággal és magas szintű szakmai felkészültséggel látták el feladatukat.”

Németh Norbert
igazgató


A Balatonlellei Városüzemeltetési Szervezet az idei évben másodszor szerződött a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatával a vízimentési feladatok ellátására. Az első év pozitív benyomásai után a város úgy döntött, hogy kiterjeszti a megállapodást, és a Szakszolgálat által biztosított négy fővel tesz eleget a jogszabályban előírt kötelezettségeinek. A szezont egészében értékelve elmondhatjuk, hogy a Szakszolgálat munkatársai a tőlük elvárt gondossággal és magas szintű szakmai felkészültséggel látták el feladatukat. Komolyabb mentési feladat az idei szezonban sem adódott, de biztosra vesszük, hogy az Önök által felkészített vízimentők kiemelkedő tudással oldották volna meg a problémát. Bízva a hosszú távú együttműködésben.


Zala Kemping
„köszönjük a jó és szakszerű munkát!”

Kisgyörgy Borbála

Köszönjük a jó és szakszerű munkát! Mindkét kempingben a vízimentést a szakszolgálat alkamazottai végezték odafigyeléssel és nagy szakértelemmel. Minden szezon hoz jót és kevésbé jót,de a korrekt együttműködés és párbeszéd mindezt megoldja. Kettő személycserét kértünk tehát az arány jó. Ismételten köszönjük, és jövőre veled ugyanitt!!!


TEK uszoda
„Összességében a feladat ellátásával maximálisan elégedett vagyok.”

Havasi István

Együttműködésünk motorja ,ha szabad így fogalmaznom jól szól. Ami életben tartja, az a részetekről rendkívül gyors és hatékony rendelkezésre állás, amit nem győzök évről - évre megköszönni. De milyen is lenne egy jó mentőcsapat,ha nem gyors??? Nálunk, üzemeltetési területen a munkátok igazán nem tud kibontakozni,mivel itt fedett úszómedence révén,nem olyan a Vízimentő munkája,mint egy szabad strandon,vagy ahogy a tv-ben nyilatkoztad a Balatonon. Az előforduló sérülések és mentések száma is inkább a 0-a felé közelít. Az Itteni munka inkább felvigyázói, kevesebb figyelmet,koncentrációt és az időjárástól függően kitartást és állóképességet igényel mint a Balatonon. Inkább szieszta,persze ember függő,kinek mi tetszik jobban. Összességében a feladat ellátásával maximálisan elégedett vagyok. A jövőbeni együttműködés reményében szeretném megköszönni eddigi munkátokat,és engedd meg,hogy idézzelek- remélem a jövőben ismét együtt dolgozhatunk !


Telekom Hotel
„A nyár folyamán megpróbáltam minden a Telekom Hotel strandján szolgálatot teljesítő vízimentővel találkozni. Kivétel nélkül mindegyikük segítőkész, kedves volt a vendégekkel, a rábízott területet és a faladatukat maradéktalanul elláták.”

Hegedűs Gábor
Szállodaigazgató


A nyár folyamán megpróbáltam minden a Telekom Hotel strandján szolgálatot teljesítő vízimentővel találkozni. Kivétel nélkül mindegyikük segítőkész, kedves volt a vendégekkel, a rábízott területet és a faladatukat maradéktalanul elláták.


Doboz - Szanazug
„A hozzánk küldött vízimentők feladatukat hiánytalanul ellátták.”

Balogné Kati. / Balog Sándorné
Táborvezető


Ezúton szeretném megköszönni Egyesületük minden tagjának a Doboz- Szanazugi Erzsébet Táborban végzett vízimentési feladatok elvégzését. A hozzánk küldött vízimentők feladatukat hiánytalanul ellátták. Szabadidejükben megfelelő kapcsolatot alakítottak ki a tábor lakói és dolgozóival egyaránt. Kedvesen, illedelmesen elvégezték az elsősegélynyújtási feladatokat is, melyek nagyrészben a férfi kollégák személye iránt keletkeztek. Szeretném megemlíteni,hogy szerencsére csak egy vízből mentése volt a kollégának, ahol a gyermek pánikrohamot kapott. Az Önök és a helyi vízimentő a mentést elvégezte, értesítette a mentőszolgálatot, akik a gyermeket kórházba szállították megfigyelésre. A gyermek másnap hazautazhatott. Külön köszönöm, hogy egy beteg kollégájuk cseréjét nagyon rövid időn belül és rugalmasan megoldották, és már másnap reggel egy új kolléga kisérte a csapatot. További sikeres munkát kívánok az Egyesületük minden tagjának.


Balatonakali
„Feladatukat kiválóan végezték. Bármire megkértem őket azt azonnal teljesítették, helytállásuk példamutató volt. Bízom abban, hogy jövőre is együtt dolgozunk...”

Lampérth Zoltánné Ibolya

Kedves Lengyel Norbert

Nem tudom, hogy a hivatal válaszolt-e a megkeresésedre, de ez úton szeretnék köszönetet mondani a vízimentők nyáron végzett jó munkájáért. Feladatukat kiválóan végezték. Bármire megkértem őket azt azonnal teljesítették, helytállásuk példamutató volt. Bízom abban, hogy jövőre is együtt dolgozunk az Egyesülettel. Mindenkinek további jó munkát kívánok. Sok sikert a jövő évre is.


Fadd - Dombori
„Jó volt megtapasztalni, hogy a szezon alatti változásokat, rugalmasan követtétek, minden kérésünket maximálisan támogattátok.”

Hámori Attila
táborvezető


Köszönöm a véleménynyílvánítási leheőséget! A VMSZ munkájával, kapcsolattartásával teljes mértékben elégedettek vagyunk. Jó volt megtapasztalni, hogy a szezon alatti változásokat, rugalmasan követtétek, minden kérésünket maximálisan támogattátok.


Erzsébet Szálloda Lovasberény
„Valamennyiük munkájával nagyon elégedettek voltunk. Kedves, udvarias, szolgálatkész fiatalokat ismertünk meg személyükben.”

Székelyné Bácsy Katalin
szállodaigazgató-helyettes, egységvezető


Köszönjük egyesületüknek a nyáron az Erzsébet Szálloda Lovasberényben elvégzett vízi mentési feladatok ellátását. Valamennyiük munkájával nagyon elégedettek voltunk. Kedves, udvarias, szolgálatkész fiatalokat ismertünk meg személyükben. A vendégektől is pozítív visszajelzések érkeztek. Remélem, a nálunk dolgozó kollégák is pozitív tapasztalatokkal és véleménnyel távoztak tőlünk és szívesen térnek ide vissza a későbbiekben.


Füred Kemping
„ Röviden : Mint minden évben most is teljesen meg vagyok elégedve a Füred kempingben dolgozó vizimentővel.”

Gadácsi Miklósné
kempingvezető


Mint minden évben most is teljesen meg vagyok elégedve a Füred kempingben dolgozó vizimentővel. Nem volt semmilyen probléma. Köszönöm az együttműködést, én is remélem, hogy jövőre ismét együtt fogunk dolgozni.


Balatonudvari
„saját tapasztalatom -ellenőrzések során -hogy segítőkészek, odafigyelnek a feladatukra. Köszönöm munkájukat !”

Szabó László
Polgármester


A vízimentő kollégák munkája jó volt, panaszt nem hallottam rájuk egyik strandunkon sem, saját tapasztalatom -ellenőrzések során -hogy segítőkészek, odafigyelnek a feladatukra. Köszönöm munkájukat !


Keszthely
„A VMSZ munkatársaival semmilyen problémánk nem akadt. Jól együttműködtek kollégáimmal. a mentőtisztekkel, a feladataikat jó minőségben, időben megoldották.”

Csendes Antal

Megköszönve az együttműködést, egy-pár mondattal értékelném a szezont: A VMSZ munkatársaival semmilyen problémánk nem akadt. Jól együttműködtek kollégáimmal. a mentőtisztekkel, a feladataikat jó minőségben, időben megoldották. A járőözés jól működött a Városi strandon, mivel nehezen belátható, és a Szigetfürdő ellenőrzése is megtörtént ezeken. Időben jelezték, ha elsősegélycsomagból elfogyott valami, így azok pótlásához nem kellett kapkodni. A vendégekkel kedvesek voltak, panasz részünkre nem érkezett. A szezon alatt a pótdolgozók szervezése (éjszakai biztosítás) gyorsan megoldódott, szintén jól együttműködtek a mentőtiszttel. A szezonzárást a tavlyi évben megbeszéltek alapján rugalmasan tudtuk kezelni.


Badacsony és Badacsonytomaj
„Az idei évben is teljes mértékben meg voltunk elégedve az Önök által nyújtott vízimentő szolgáltatással.”

Rakics Anna

Az idei évben is teljes mértékben meg voltunk elégedve az Önök által nyújtott vízimentő szolgáltatással. A strandokra kihelyezett mentősökkel nem volt semmi problémánk, néhány kisebb esetet kivéve, de azokat is a helyszínen tudtuk orvosolni.


Gyenesdiás
„Szolgálataitokra a 2014-es szezonban is számítunk majd.”

Samu Zoltán

A 2013-as nyári szezonban a Vízimentők Balatoni Szakszolgálata feladatukat kimagasló szinten látták el, nem tapasztaltunk fegyelmezetlenséget strandjainkon. Szeretnénk külön megköszönni az algyenesi strandon dolgozó kollégának aki a vízből mentést és újraélesztést végezte. Szolgálataitokra a 2014-es szezonban is számítunk majd.


Zánka
„A strandunkon szolgálatot teljesítő vizimentők felkészültek voltak, munkájukat becsülettel látták el.”

Sólyom Gyula falugondnok

Szeretném megköszönni a munkátokat a szezonban. A strandunkon szolgálatot teljesítő vizimentők felkészültek voltak, munkájukat becsülettel látták el. Kérésünknek megfelelően 1 fő a fövenyfürdőnél tartózkodott, baleset itt nem történt. A kisebb sérüléseket a legjobb tudásuk szerint látták el, ha kellett mentőt hívtak, minden esetben szakszerűen és gyorsan intézkedtek. A viharjelzés megfelelő volt, vihar esetén a munkájukat lelkiismeretesen látták el. A központ a kéréseinket figyelembe vette és azonnal intézkedett. A jövőben szeretném kérni, hogy a szezonban legyen egy állandó ember. Ebben az évben többször volt olyan, hogy egy napig voltak csak, mire megszokták a helyet lejárt a szolgálat, a munkájukkal nem volt gond, de aki hosszabb ideje van a strandon jobban ismeri a helyet, személyzetet gyorsabban tud intézkedni.Sokan voltak akik nagyon jól látták el a szolgálatot szerintem a többségnek dicséret jár érte, volt akik kiemelkedően teljesítettek a nevüket sajnos nem tudom, neked személyesen megdicsértem őket úgy emlékszem , hogy augusztus végén 28,29 vagy 30.-án volt egy fiú és egy lány. Ők egész nap dolgoztak takarítottak, rendbe tették az elsősegély nyújtó helyet, hajót, fövenyfürdőt, több ember is volt aki nagyon jól látta el a szolgálatot. Elnézést,hogy a nevüket nem jegyeztem meg, jövőre fel fogom írni. A szezonban két esetben kellett figyelmeztetni a vizimentőket, ezekben az esetekben a központ azonnal intézkedett. Nagyon köszönöm a lelkiismeretes szolgálatot. Ha tudtok valamit a következő évi árakról kérlek időben jelezzetek, hogy be tudjuk építeni a következő évi költségvetésbe.


Tómalom fürdő és Lővér uszoda Sopron
„ Idén is, mint már sokadik éve elégedettek voltunk az általatok ellátott szolgáltatásokkal.”

Németh Tamás
fürdő csoportvezető


Igyekszem bőven válaszolni! :-) Idén is, mint már sokadik éve elégedettek voltunk az általatok ellátott szolgáltatásokkal. Kollégáid, ill. a Te hozzáállásod is korrekt volt. Mindig rugalmasan, és villámgyorsan kezeltétek a kéréseimet. Név szerint egyik emberedet sem tudnám kiemelni.


Club Hotel Badacsony
„Köszi minden rendben volt!”

Oláh Lajos
Front Office Manager


Köszi minden rendben volt!


Köszönjük, hogy érdeklődik munkánk iránt. Az alábbi linkeken további információkat talál mentési referenciáinkról, valamint szolgáltatásainkról:


Amennyiben ajánlatot szeretne kérni vízimentő vagy uszodamesteri szolgálat ellátására, kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot.


Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni vízimentő biztosításra, legyen szó balatoni vagy nem balatoni strandról, vízparti vagy medencés rendezvényről. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, kitöltés után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

* Az Ön neve:
* Az Ön e-mail címe:
Ezen az e-mail címen lépünk Önnel kapcsolatba
* Az Ön telefonszáma:
Az alábbi formátumban: 06-xx-123-4567
* Strandjának / Rendezvényének neve
Itt adja meg strandjának vagy rendezvényének nevét, melyre vízimentő biztosítást szeretne
* Strandnyitás dátuma / Rendezvény első napja
* Strandzárás dátuma / Rendezvény utolsó napja
* Strand / Rendezvény helyszíne (Város, utca)
Egyéb információ
* Address:

Köszönjük érdeklődését