Referenciák - 2014

Egyesületünk elhivatott a professzionális, magas szintű vízimentés kialakításában. Ugyanilyen fontos számunkra, hogy szerződött partnereink igényeit maximálisan figyelembe véve olyan szolgáltatást nyújtsunk számukra, amivel ők és fürdővendégeik egyaránt elégedettek.

Minden szezon végén megkérjük partnereinket, hogy értékeljék együttműködésünket. A következő oldalakon a 2014. év partneri visszajelzéseit, strandi mentési referenciáit találja – kérem, vessen rájuk egy pillantást, magukért beszélnek.

Keszthely Zala kemping és Balatonberény naturista kemping (strand)
„Köszönjük a 2014 szezonban végzett szakszerű munkát!”

Kisgyörgy Borbála

Köszönjük a 2014 szezonban végzett szakszerű munkát! Sajnos az idei nyár időjárása komoly kihívást jelentett nemcsak a strandi üzemelésben, de a kempingüzemelésben is. A magas vízállás sok-sok kárt okozott a teljes balatoni partszakaszon.Az időjárás is nagyon rapszódikus volt, talán ezért okozott néhányszor nehézséget a
döntés: nyitva maradjon a strand vagy sem. Kis egyeztetésekkel ez is működött. Sok új kollégát üdvözölhettünk az idén, főleg Keszthelyen! Reményeink szerint ők már a jövő szezonban mint tapasztalattal rendelkező vízimentők lesznek. Köszönjük!


Budapest: Vodafone látványmedence (medence)
„...nagyon elégedettek voltunk!”

! Köszönöm: Füzesi Gábor

Köszönöm a lelkiismeretes munkátokat. Kollegád nagyon szuper volt, nagyon elégedettek voltunk!


Szigliget strand

„...az idei évben Szigligeten szolgálatot teljesítők megbízhatóan és szakszerűen látták el a feladatukat.”

Balassa Balázs
polgármester


Évek óta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálat látja el a vízimentő feladatokat strandunkon. Voltak olyan évek amikor ahogy jeleztük is, sok gond volt a szolgálatot teljesítőkkel. Örömmel tapasztaltam, hogy az idei évben Szigligeten szolgálatot teljesítők megbízhatóan és szakszerűen látták el a feladatukat.


Vonyarcvashegy strand

„...szezonkezdéskor kérésünkre rugalmasan kezelték a létszámot. Munkatársaik feladatukat szakszerűen ellátták a vendégek elégedettségére.”

Major Lajos
községgazda


Kérésére válaszolva Egyesületük, és annak munkatársai 2014-ben a vonyarcvashegyi Lido strandon végzett munkáját jónak minősítem. A szezonkezdéskor kérésünkre rugalmasan kezelték a létszámot. Munkatársaik feladatukat szakszerűen ellátták a vendégek elégedettségére. A szálláshely elfoglalásnál félreértés akadt (a vendégszobák felújítás alatt álltak ezért a fiatalok ugyanabban az épületben másik szobát kaptak) de kérésemre átköltöztek. A gyakori ""esőnapokon"" sajnos az idei nyáron elég sok akadt, a vízi mentők a strand területét csak a diszpécserük és a strand vezetésének közös engedélyével hagyták el, akkor is a szálláson (mely közvetlenül a strand mellett volt) telefonközelben tartózkodtak. A lépcsők tisztán tartását illetve az elhullott haltetemek begyűjtését is az ő feladatuk volt melyet maradéktalanul megoldottak. A munkatársak közül Bencsik Bátor Botond munkája kiemelkedő volt, kiválóra értékelném, gyakorlatilag az Ő irányításával végezték munkájukat. A jövőre való tekintettel javaslattal élnék: megoldást kellene keresni, hogy a nyitást megelőző medervizsgálatot a strand dolgozóival közösen a vízi mentőszolgálat munkatársai végezzék. Szolgálatukat megköszönve bízom a további együttműködésben.


Balatonakali strand

„Szolgáltatásotokkal elégedett voltam, és bízom benne, hogy jövőre is együtt dolgozhatunk.”

Lampérthné Ibolya

Köszönöm, hogy az idén is ilyen jó vízimentősöket kaptam a strandra. Senkivel nem volt gondom, mindenki jól végezte munkáját akár a vízen, akár a szárazföldön volt szolgálatban. Viharjelzésekről mindig időben kaptam tájékoztatást. Strand zárásakor a vizijátékok kiszedésénél is kaptam segítséget tőlük. Kérlek benneteket, hogy akik nálunk voltak szolgálatban azoknak fejezzétek ki köszönetemet munkájukért és várom őket vissza jövőre is. Szolgáltatásotokkal elégedett voltam, és bízom benne, hogy jövőre is együtt dolgozhatunk.


Budapest: TEK uszoda

„...munkájukat a rugalmas hozzáállás, a gyors visszajelzés és pontos munkavégzés jellemezte.”

Havasi István
Műszaki csoprtvezető


Mint minden évben,úgy idén is meg voltam elégedve a munkájukkal ! A munkájukat a rugalmas hozzáállás, a gyors visszajelzés és pontos munkavégzés jellemezte. Most sem tudok negatívumokat mondani,így a jövőben is számítok szíves együttműködésükre.


Balatongyörök strand

„Szakszolgálat tevékenységével és a szolgálatot ellátók munkájával elégedettek voltunk.”

Vajdáné Plótár Katalin

A 2014 évben a strandi vízimentési feladatok vonatkozásában a Szakszolgálat tevékenységével és a szolgálatot ellátók munkájával elégedettek voltunk. A Kossuth L. utcai szállással kapcsolatban szeretném megjegyezni, hogy egy alkalommal adódott gond: a szállást igénybe vevő vízimentők rendetlenül hagyták maguk után a konyhát és a szobát. Szeretném továbbá megjegyezni, hogy különösen azokkal a vízimentőkkel sikerült jó munkakapcsolatot kialakítanunk, akik hosszabb ideig teljesítettek szolgálatot Balatongyörökön. Bízva a további együttműködésünkben.


Keszthely: Városi és Helikon strandok

„Köszönettel vettük, hogy együtt tudtunk dolgozni.”

Csendes Antal

Köszönettel vettük, hogy együtt tudtunk dolgozni. A vízimentők az egyeztetett feladatokat ellátták, probléma nem volt, ami volt megbeszéltük. Járőrözési feladatukat ellátták, melyet fontosnak ítélek, mert a strand a Sziget fürdő nélkül is majd 500 m hosszú, nehezen áttekinthető. A mentőtisztekkel jól együttműködtek. A szolgálatot időben felvették, a nyitvatrtási időben végig jelen voltak. Sajnos a szezon mindenkinek nehéz volt, de bízzunk a jövő évben, és a sikeres együttműködésben.


Badacsonytomaj: Club Hotel Badacsony (strand)

„ A vízimentők szolgálatával maximálisan meg voltunk elégedve .”

Porubszki Mariann
titkársági referens


A Közalapítványunk nevében is köszönetet szeretnék mondani 2014. évi munkájukért. A vízimentők szolgálatával maximálisan meg voltunk elégedve (5*). Kérésünk a jövőbeni együttműködés terén az lenne, hogy egy vagy max. 2 állandó vízimentő legyen végig. Ezt azzal indokoljuk, hogy az üdülő üzemeltetése igen speciális, szinte 90 %-ban a zsidó vallási szokásokat betartó személyek veszik igénybe. Amennyiben lehetséges a jövőben vegyék figyelembe ezt a kérésünket. A jövőbeni együttműködés reményében


Balatonkenese: Telekom Üdülő (strand)

„...vízimentőik hibátlanul végezték feladataikat a 2014. évi nyári szezonban is.”

Takács Eszter
Szállodaigazgató


köszönjük a zökkenőmentes együttműködést, vízimentőik hibátlanul végezték feladataikat a 2014. évi nyári szezonban is. Bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmunk közös munkára.


Nagytevel: strand

„Megköszönve együttes munkájukat és bízva a jövőbeni együttműködésben...”

Herber József
polgármester


Ezúton is szeretném megköszönni egyesületük lelkiismeretes munkavégzését. A vízimentők munkájával általánosságban véve elégedettek voltunk. Sajnos az időjárás nagyon rányomta bélyegét az idei szezon vendégforgalmára, emiatt a vízimentőknek sem volt túlzottan megterhelő a munkavégzés. A szakszolgálat dolgozói közül külön kiemelném Bachstadt Ildikó munkáját, aki mind a vendégek mind pedig a személyzet részéről kiemelkedő segítséget nyújtott. Megköszönve együttes munkájukat és bízva a jövőbeni együttműködésben, maradok tisztelettel!


Sopron: Tómalom és Lővérfürdő (strand és medence)

„...elégedettek voltunk az általatok ellátott szolgáltatásokkal. Kollégáid, ill. a Te hozzáállásod is korrekt volt. Mindig rugalmasan, és villámgyorsan kezeltétek a kéréseimet.”

Németh Tamás
fürdő csoportvezető


Idén is, mint már sokadik éve elégedettek voltunk az általatok ellátott szolgáltatásokkal. Kollégáid, ill. a Te hozzáállásod is korrekt volt. Mindig rugalmasan, és villámgyorsan kezeltétek a kéréseimet. Név szerint kiemelném Bata Natáliát -aki kollégámmal együtt sikeresen újraélesztett egy fürdőzöt-, ill. Fekete Dénest, akinek szintén elégedettek voltunk a munkájával.


Csopak strand

„ Mindenkivel aki a Csopaki strandon teljesített szolgálatot meg voltam elégedve.”

Béndek Edit

Mi is köszönjük a vízimentők felelősségteljes munkáját,az idei szezonban is. Nagyon örültem annak,hogy az előző évek kérését valamennyire figyelembe vettétek,hogy egy-egy ember hosszabb ideig legyen nálunk,és hogy ne váltogassátok minden nap a dolgozókat. Mindenkivel aki a Csopaki strandon teljesített szolgálatot meg voltam elégedve. Számomra Bencsik Ákos volt a legjobban teljesítő. Még egyszer köszönünk mindent!


Balatonszepezd: Ifjúsági, Központi és Víriuszi strandok

„...vízimentési feladataik ellátásával a 2014. évi szezonban elégedett volt.”

Márton József
polgármester


Balatonszepezd község Önkormányzata a vízimentési feladataik ellátásával a 2014. évi szezonban elégedett volt.


Zánka Falu strand

„...elégedettek voltunk a vizi mentő szolgálat munkájával.”

Sólyom Gyula
falugondnok


A 2014-es esztendőben is elégedettek voltunk a vizi mentő szolgálat munkájával. A dolgukat szakszerűen higgadtan és udvariasan végezték Viharjelzés esetén gyorsan és szakszerűen intézkedtek. A vendégek tájékoztatása a viharjelzésről megfelelő volt.. A strandunkon hétvégeken szolgálatot teljesítő oxiológussal jól össze tudtak dolgozni. A jövőben szeretném kérni, hogy a vizimentők ne naponta változzanak hanem hosszabb időt töltsenek el a strandunkon, így még jobb lenne a kapcsolat a személyzettel, jobban magukénak éreznék a strandot. Köszönöm szépen a szolgálatot, jó munkát kívánok továbbra is.


Balatonkenese: Honvéd Üdülő (strand)

„ A személyzet felkészültségével, pontosságával, feladat végrehajtásával meg voltam elégedve...”

Kisbenedek Sándor
ezredes
MH BRK parancsnok


Sajnálom, hogy az első megkeresésére nem volt még lehetőségem válaszolni másirányú elfoglaltságom miatt, de a szezont értékeltem és tapasztalataimat megosztottam Bagyó Sándor Úrral. Szívesen teszem ugyan ezt írásban is, az Ön megkeresésére. Úgy értékelem, hogy egy sikeres második közös szezonon vagyunk túl, ahol az Önök vízi mentő szolgáltatásának, felkészült személyzetének köszönhetően nem volt szükség komoly beavatkozásra. Abban a szerencsés helyzetben voltunk idén is, hogy Önök látták el a szolgáltatást az MH Balatonkenesei Rekreációs Központ strandján. A személyzet felkészültségével, pontosságával, feladat végrehajtásával meg voltam elégedve, gond, probléma az itt szolgálatot ellátó személyzettel nem fordult elő, ami nagymértékben annak is köszönhető, hogy immár második éve, szinte ugyan azzal a csapattal van szerencsénk együtt dolgozni. Az együttműködés példaértékű volt, a technikai, személyi biztosítás megfelelt az előírásoknak. A személyzet jól beilleszkedett az intézmény speciális működési rendjébe - beléptetés, biztonsági, együttműködési rendszabályok. Remélem, hogy 2015-ben ismét otthont adhatunk - hasonló feltételek mellett - a csapatnak és újra közösen dolgozhatunk. Jövőre annyiban módosul az igényünk, hogy a Balatonkenesei Honvéd Kemping strandjának biztosítását is el kell látnunk, ami új színtere lehet az együttműködésünknek. Amennyiben a szolgálat tagjai részéről észrevétel, javaslat lenne akár az elhelyezés, étkezés, szolgálat ellátással, együttműködéssel kapcsolatosan, kérem, hogy jelezze számomra. Még egyszer ezúton szeretném megköszönni Önnek és az itt szolgálatot ellátó állománya részére a kiemelkedő, eseménymentes szolgálatot!


Balatonfüred: Füred kemping (strand)

„... megbízható és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak.”


Először is megtisztelő, hogy véleményemet kérik az idei szezon tapasztalatairól. Nagy örömmel tájékoztatom Önöket, hogy az idei évben különösebb gond nem volt szolgáltatásukkal kapcsolatban, ami egyszer-kétszer felmerült probléma , arra Önök nagyon gyorsan reagáltak. Tekintettel arra, hogy a szezon folyamán nem volt nagy változás a szolgálatot teljesítő személyzetben, így tényleg megbízható és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak. Kollégájuk munkáját kimagaslóan jónak értékelném, megbízható, komoly munkaerő ! Remélem, hogy a jövőben is hasonló jó együttműködés lesz köztünk ! Köszönöm Önöknek az idei évben nyújtott szolgáltatásukat, együttműködésüket és így a szezon után mindenkinek jó pihenést kívánok !


Tápiószentmárton (strand)

„... munkatársuk egész szezonban munkáját magas színvonalon, kiválóan végezte.”

Majercsik Sándor
fürdővezető


Kérésének megfelelően a 2014. éves szezon együttműködését értékelve munkatársaikkal elégedettek voltunk. Nagy Kristóf munkatársuk egész szezonban munkáját magas színvonalon, kiválóan végezte. A tápiószentmártoni strandfürdőben sok nyugdíjas vendégünk volt. A vendégeink Kristófot nagyon megkedvelték, minden vendégünkkel barátságos volt. A sérüléseket mindig szakszerűen ellátta, és az adminisztrációt is pontosan vezette. Bízom benne, hogy amennyiben megállapodunk jövőre is folytatjuk együttműködésünket.


"Erzsébet tábor - Fonyódliget (strand) és
Erzsébet tábor - Balatonberény (strand)"

„ Összességében mindkét tábor esetében elégedettségemet fejezhetem ki!”

Kiskós Dávid
táborvezető


Külön szeretném kiemelni, hogy az idei évben sokkal jobban működött a Fonyódligeti egységben, hogy Marci személyében biztosítottátok az állandóságot. Nem volt kommunikációs probléma, sokkal gördülékenyebbek voltak a váltások is a tavalyi évhez képest. Marci munkáját külön kiemelném, jól összefogta a tábori vízi mentő szolgálatot, megbízható. Munkájával elégedett voltam. Szezon végi értékeléseteknél mindenképpen javaslom kiemelését! Balatonberényben sem tudok problémát említeni. A strand biztosítása Fonyódligethez hasonlóan kiválóan meg lett oldva. Köszönettel tatozom munkátokért, hiszen a számok is mutatják, hogy jó szezont zártunk. Köszönjük, hogy rugalmasan kezeltétek szolgálati beosztás módosítási igényünket! Összességében mindkét tábor esetében elégedettségemet fejezhetem ki! Köszönjük szezonban tartó kiváló munkátokat!


Erzsébet tábor - Zánka (strand, vízibicikli és vízicsúszda felügyelet)

„Köszönet a profi szolgáltatásért, jövőre ismét számítunk a munkátokra!”

SZÁNTI KÁLMÁN
vízitelep-kikötő vezető


Köszönetemet szeretném kifejezni, a 2014. évben végzett munkátokért! Kiemelkedően fontos és nehéz munkát jelent Zánka strand biztosítása a vizimentőknek hiszen speciális feladat a munkatársaknak a napi többezres gyermek felügyelete. Az idei szezonban, sikerült részetekről a beosztást úgy készíteni, hogy kérésemnek megfelelően legyenek un. fix kollégák akik vezetőként, ismerve a helyi specialitásokat, koordinálják a többi beosztott vizimentő munkáját. Köszönet érte, ez a mi munkánkat is segítette! Kettő kolléga munkáját szeretném külön kiemelni: Szabó Kinga és Lisztes Andrea. Ők voltak akik munkájukkal, pontosságukkal, példát mutatva vezényelték le a napi teendőket, a többi beosztott strandi mentőknek. Jövőre is visszavárjuk őket! Köszönet a profi szolgáltatásért, jövőre ismét számítunk a munkátokra!


Komárom Gyógyfürdő (medence)

„... vizimentő kollégák emberileg és rátermettség szempontjából is megfelelőek voltak.”

Musitz László
műszaki vezető


Levelére válaszolva az Önök által nyújtott szolgáltatással meg voltunk elégedve. A szerződésben foglaltakat korrekten betartották a vizimentő kollégák emberileg és rátermettség szempontjából is megfelelőek voltak. A pénzügyi és számlázási feltételek is maradéktalanul szerződés szerint történtek. Köszönjük együttműködésüket és munkájukat.


"Erzsébet tábor - Balatonöszöd (strand) és
Erzsébet tábor - Balatonszemes (strand)"

„...a két egység kapcsán elmondható, hogy az együttműködésünk zökkenőmentes volt, köszönet érte!”

KENDEH GUSZTÁV
szállodaigazgató


A balatonőszödi mentők esetében kiemelném azt , hogy a srácok rendesen végezték feladatukat. A tavalyi évhez hasonlóan az, hogy volt egy fix ember sokban javította a munka minőségét. Utasi Norbival az együttműködés jó volt, ellátta feladatát és segített amiben kellett és tudott. Balatonszemesen a sok váltás miatt nem volt igazán idő a kollégákat megismerni, de összességében a feladatot jól ellátták a kollégák! Azt gondolom a két egység kapcsán elmondható, hogy az együttműködésünk zökkenőmentes volt, köszönet érte! És ami a legfőbb, hogy igazán komoly sérültet, életmentést NEM kellett végezniük!!! Azt hiszem ez mindkét fél részéről egyfajta megnyugvás, hiszen egyszerűbb volt így a nyár.


Kaba Városi Tófürdő (strand)

„...együttműködésünk a 2014-es évben az elvárt színvonalon működött.”

Borbély Alfréd
fürdővezető


Tisztelt Cím!

Levelükre válaszolva szeretném megjegyezni, hogy az együttműködésünk a 2014-es évben az elvárt színvonalon működött. A kiközvetített vizimentők a szolgálati idejüket pontosan betartva jelentek meg a munkahelyükön, és szakszerűen végezték a rájuk bízott feladatokat. Külön nem emelnék ki vagy minősítenék le bárkit is, legyen az fiú vagy lány. Úgy gondolom, hogy ha a jövőben is lesz lehetőség az Önök szolgáltatását igénybe venni, akkor ezzel a lehetőséggel bizonyára élni fogunk. Reményeim szerint a 2015. év teljes egész szezonjára szükségünk lesz az Önök szolgálatára 2015.05.01. napjától 2015.09.30. napjáig. További megkeresésünkig is minden jót kívánok!


Erzsébet tábor - Balatonvilágos (strand és medence felügyelet)

„Strandi Mentési Csoport munkájával a 2014-es szezonban mind szakmai (vízimentés, part és medencefelügyelet és elsősegélynyújtási feladatok) és emberi dolgok tekintetében maximálisan elégedettek voltunk / vagyunk.”

Kárpáti Zoltán
szállodaigazgató


Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata - Strandi Mentési Csoport munkájával a 2014-es szezonban mind szakmai (vízimentés, part és medencefelügyelet és elsősegélynyújtási feladatok) és emberi dolgok tekintetében maximálisan elégedettek voltunk / vagyunk. A szezonban pótlólagosan a medencefelügyelethez igényelt plusz vízimentő biztosításában és a szezonvégi rendelkezésre állásban külön köszönjük a Csoport rugalmasságát. A szezonban egy alkalommal fordult elő, hogy egy vízimentő emberi hozzáállása nem volt megfelelő számunkra, amelyet Csoportvezető közreműködésével igen rövid időn belül (1 nap) orvoslásra került. Az Erzsébet Szálloda Balatonvilágos strandján a vízimentők 36 alkalommal láttak el könnyű sérüléseket, melyben külön köszönjük a kollegák közreműködését és elhivatottságát. Remélem a 2015-ös szezonban is együtt dolgozhatunk...


BudapestBank napok - Zánka (strand)

„Kiemelném a rugalmas, feladatorientált, szakmailag kifogástalan hozzáállásotokat!”

Hertelendy Zsolt

Köszönjük segítettetek a rendezvény sikeres és problémamentes lebonyolításában! Kiemelném a rugalmas, feladatorientált, szakmailag kifogástalan hozzáállásotokat! Bízunk benne, hogy 2015-ben tudjuk folytatni eddigi sikeres együttműködésünket!


Győr: Future Event dekoratív vízimentők rendezvény (strand)

„Nagyon köszönjük az augusztus 9-i rendezvényünkön a vízimentési feladatok ellátását.”

Iván-Bakó Eszter
rendezvényigazgató


Nagyon köszönjük az augusztus 9-i rendezvényünkön a vízimentési feladatok ellátását. A vízmentők nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Szerencsére komolyabb mentési feladatot nem kellett ellátniuk a rendezvény ideje alatt, de láttuk, hogy folyamatosan készenlétben álltak, és a munkájukra koncentráltak. Külön köszönjük, hogy teljesítették a speciális kéréseinket is. Amennyiben lesz igényünk ilyen jellegű feladat ellátására, feltétlen önöket fogjuk megkeresni!


Pilisvörösvár: Vörösvári napok - Tutajhúzás (strand)

„A Vízimentők munkatársa időben, precízen a helyszínre érkezett, kedves fiatalember volt.”

Balasi Anikó

A Vízimentők munkatársa időben, precízen a helyszínre érkezett, kedves fiatalember volt. Szerencsére az idén sem volt szükség beavatkozásra, bár, mint azt bizonyára elmesélte a kitelepült munkatársa, volt némi izgalom a verseny során. (A fél tutaj elsüllyedt :) ) Terveink szerint 2015-ben is lesz Tutajhúzó Verseny, így júniusban ismét keresem Önt!


Köszönjük, hogy érdeklődik munkánk iránt. Az alábbi linkeken további információkat talál mentési referenciáinkról, valamint szolgáltatásainkról:


Amennyiben ajánlatot szeretne kérni vízimentő vagy uszodamesteri szolgálat ellátására, kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot.


Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni vízimentő biztosításra, legyen szó balatoni vagy nem balatoni strandról, vízparti vagy medencés rendezvényről. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, kitöltés után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

* Az Ön neve:
* Az Ön e-mail címe:
Ezen az e-mail címen lépünk Önnel kapcsolatba
* Az Ön telefonszáma:
Az alábbi formátumban: 06-xx-123-4567
* Strandjának / Rendezvényének neve
Itt adja meg strandjának vagy rendezvényének nevét, melyre vízimentő biztosítást szeretne
* Strandnyitás dátuma / Rendezvény első napja
* Strandzárás dátuma / Rendezvény utolsó napja
* Strand / Rendezvény helyszíne (Város, utca)
Egyéb információ
* Address:

Köszönjük érdeklődését