Referenciák - 2015

Egyesületünk elhivatott a professzionális, magas szintű vízimentés kialakításában. Ugyanilyen fontos számunkra, hogy szerződött partnereink igényeit maximálisan figyelembe véve olyan szolgáltatást nyújtsunk számukra, amivel ők és fürdővendégeik egyaránt elégedettek.

Minden szezon végén megkérjük partnereinket, hogy értékeljék együttműködésünket. A következő oldalakon a 2015. év partneri visszajelzéseit, strandi mentési referenciáit találja – kérem, vessen rájuk egy pillantást, magukért beszélnek.

BudapestBank napok - Zánka (strand)
„Természetesen nagyon elégedettek voltunk...”

Zsolt

Természetesen nagyon elégedettek voltunk Mi is és a Budapest Bank is a rendezvényhez nyújtott szolgáltatásotokkal! Köszönjük szépen!


Lengyel Diákcsoport - Siófok
„nagyon köszönöm az együttműködést...”

Baló Joanna

(...) nagyon köszönöm az együttműködést, ugyanúgy, mint tavaly, idén is nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással, szerencsére nem kellett közbeavatkozni a fürdőzés folyamán, és a kirendelt vízimentő rendkívül szimpatikus, segítőkész, sportos és nagyon csinos volt. Jövőre is, amennyiben ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk, mindenképpen önöket választjuk majd.


Albertirsa: Városi Strandfürdő
„maximálisan meg voltunk elégedve...”

Kiss Tamás városüzemeltetési ügyintéző

Az Albertirsai Strandfürdő sikeres működésének meghatározó részesei voltak az Önök cége által biztosított szakemberek. Munkájukkal valamint az Önök rugalmasságával maximálisan meg voltunk elégedve. A jövőre vonatkozóan bízom benne, hogy együttműködésünket folytatni fogjuk mellyel kapcsolatban a jövő év elején keresni fogjuk önöket. Közreműködésüket ezúton is köszönöm.


Badacsony és Badacsonytomaj (strand)
„...megfelelőnek tartottuk az Önök által nyújtott szolgáltatást.”

Rakics Anna, Badacsonytomaj VN Kft.

Az idei évben is, hasonlóan az előzőekhez megfelelőnek tartottuk az Önök által nyújtott szolgáltatást. A strandgondok és a strandon dolgozó személyzet részéről nem érkezett negatív visszajelzés a vizimentők munkájával kapcsolatban. Köszönjük szépen az idei évben végzett munkájukat. Bízunk benne, hogy a jövő évben is megfelelően együtt tudunk működni.


Balatonakarattya: Lidó és Bercsényi strandok
„...köszönjük Önöknek az együttműködést...”

Lukács Tamásné kirendeltség-vezető

Balatonakarattya Község Önkormányzata nevében köszönjük Önöknek az együttműködést, és a részletes tájékoztatásukat a standon lévő ellátásról. Vandornyik Attila kollegájukat külön kiemelnénk a Lidó strandon lévő munkájával és együttműködésével kapcsolatban. A további együttműködés reményében.


Balatongyörök strand
„A vízimentők lelkiismeretesen végezték munkájukat...”

Horváth Tibor községgondnok

A strand nyitása a tervezettől – a rossz idő miatt – kicsit csúszott. A zárás egy nappal túlfutott a jó idő miatt. Ezt a jó partneri viszonynak köszönhetően rugalmasan megoldottuk. Mindkét fél a szerződésnek megfelelően végezte a munkáját. Általában, mint minden szezonban akadnak kisebb problémák, de ezek gyorsan rendezhetők. Az egészségügyi szolgálattal a vízimentők minden esetben jól együttműködtek. A vízimentők lelkiismeretesen végezték munkájukat, külön kiemelném Kertész Soma vízimentő tevékenységét, aki átlagon felül teljesített, feladatát pontosan végezte, ezáltal jó hatással volt mindenkor mellette szolgálatot teljesítő társára is. A további együttműködés reményében köszönettel!



Balatonszárszó: Központi Strand
„...a vizimentők munkájával maximálisan meg voltunk elégedve...”

Bóka Jánosné ügyvezető

Megkeresésére örömmel írom , hogy a vizimentők munkájával maximálisan meg voltunk elégedve a strandgondnok szerint is. Probléma nem merült föl, kiemelkedőnek Iglódi Attila munkáját tartottuk. Köszönöm szíves együttműködésüket.


Balatonvilágos: Club Aliga (strand)
„...kollégáid munkájával és az együttműködésünkkel elégedettek vagyunk.”

Németh Gergő operatív igazgató

Eltekintve a szezon eleji nehézségektől, a nyitásunk utáni kiállásotoktól és 1-2 szezon közbeni problémától alapvetően kollégáid munkájával és az együttműködésünkkel elégedettek vagyunk. Minden problémát sikerült elfogadható módon megoldanunk, megvolt a megfelelő kommunikáció, Bálint jelenléte intenzív, folyamatos volt. Ő mindenképpen az elmúlt évek leghatékonyabb területi képviselője volt. Nehéz, intenzív szezon volt ez, örülünk, hogy sikerült a végére érnünk jelentősebb veszteséget (borítsunk fátylat a kisebbekre) okozó problémától mentesen.


Erzsébet tábor - Balatonöszöd (strand és medence)
„Én ugy gondolom egész nyáron gördülékenyen tudtunk együtt dolgozni...”

Zsuzsi

Nagyon koszonom ezúton is a Balatonőszodon szolgálatot teljesítő kollégák elvégzett munkáját ! Én ugy gondolom egész nyáron gördülékenyen tudtunk együtt dolgozni es mindig odaadással es lelkesen végeztek a parton a munkájukat meg a nagy hőség ellenére is! Főleg elégedett voltam Bukta Csaba munkájával ! Minden apróbb dolgot egyeztetett velünk, ezen kívül nem csak munkaidőben hanem azon kívül is segített nekünk ha gond volt pl a bolyakkal, bepakolni a vízi bicikliket, amikor a vendégek kenujat a szel a köveket vitte es összetörtek! Szóval több alkalommal is segítségünkre volt es oda figyelt a strand rend betartására a bolyak meg létére a tiltó es egyéb táblák ki helyezésére ! Szóval Csabának szeretnem megköszönni es persze Nektek is a nyári oda adó munkát!


Sopron: Tómalom
„...elégedettek voltunk az általatok ellátott szolgáltatásokkal.”

Németh Tamás fürdő csoportvezető

Nehezen indult a szezon a vízimentő hiány miatt, de utána szerencsére idén is, mint már sokadik éve, elégedettek voltunk az általatok ellátott szolgáltatásokkal. Kollégáid, ill. a Te hozzáállásod is korrekt volt. Mindig rugalmasan, és villámgyorsan kezeltétek a kéréseimet.


Erzsébet tábor - Fonyódliget (strand)
„...az idei évben is maximális biztonságot nyújtottatok táborozóink részére...”

Kiskós Dávid táborvezető

Az idei szezon összességében a tavalyihoz hasonlóan sikeres volt, hiszen több mint 15 000 vendég esetében, az általad írt adatok elenyészőek, és az idei évben is maximális biztonságot nyújtottatok táborozóink részére. A szezon két személy esetében problémákkal indult, de a váltások, illetve Sólyom Norbert Fonyódligetre helyezése megoldotta a problémákat. Norbert kiválóan végezte munkáját, állandóan informált az aktuális helyzetről, munkájával teljes mértékben meg vagyok elégedve, nagyon jól összefogta a vízi mentő csapatot. Az őszi szezon alatt külön kiemelném Somogyi Balázs és Tóth Ákos munkáját, különösképpen a strand zárásakor végzett munkájuk és segítségük karbantartóim részére, melyet ezúton is köszönünk! Kiemelném Kövecses Bálint segítségét is, illetve állandó érdeklődését és felügyeletét strandon dolgozó mentők felé.Köszönjük szépen az idei évi munkátokat, és azonnali segítségeteket, amikor bármi kérésünk volt és bízom benne, hogy a jövő évi szezonban hasonlóképpen tudunk együtt dolgozni! További szép napot!


Szigliget strand
„Nagyon jók a tapasztalataim!”

Balassa Balázs polgármester

Nagyon jók a tapasztalataim! Sokszor még a szolgálati idő után is rendelkezésre álltak a vízimentők.
Köszönöm a munkájukat.


Tápiószentmárton: strand
„...feladataikat szakszerűen látták el.”

Majercsik Sándor fürdővezető

Kérésének megfelelően a 2015. éves szezon együttműködését értékelve a kiküldött munkatársaikkal elégedettek voltunk. A munkatársak a vendégekkel mindig udvariasan viselkedtek, feladataikat szakszerűen látták el. Elsősegélynyújtást felkészülten, körültekintően végezték, adminisztrációs feladataikat pontosan vezették. Bízom benne, hogy amennyiben megállapodunk jövőre is folytatjuk együttműködésünket.


Zánka Falu strand
„...több nagyon jól dolgozó vízi mentő is volt a strandunkon...”

Sólyom Gyula falugondnok

Köszönöm szépen a munkátokat. Az idei szezonban az elmúlt évekhez viszonyítva 30 százalékkal több vendég volt, a szezonba öt hőségriasztás volt. A vízi mentőknek is több munkájuk volt, több sérültet kellett ellátni, türelmetlenebbek is voltak az emberek. Ezeket a helyzeteket is nagyon jól tudták kezelni, a vendégekkel mindig udvariasan beszéltek a kellő felvilágosítást megadták. Viharok esetén mindig higgadtan intézkedtek, mindent megtettek, hogy tragédia ne történhessen. Sajnos a vendégek nem minden esetben vették komolyan a figyelmeztetéseket és durván beszéltek a vízi mentőkkel, de ezeket a helyzeteket is nyugodtan kezelték. A vendégeket mindig tájékoztatták a viharjelzésekről, kihelyezett táblákkal és a hangosbemondón keresztül. Nem tudnék olyan embert mondani aki nem látta el becsülettel a feladatát, több nagyon jól dolgozó vízi mentő is volt a strandunkon, a többiek közül talán Szabó Kinga volt aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Mindig szakszerűen, jó kedvűen végezte a munkáját, a vendégekkel udvarias és segítőkész volt. Még a vízi mentőközpont dolgozóit szeretném kiemelni, bármikor fordulhattunk hozzájuk telefonon mindenben segítettek bennünket és megadták a kellő tájékoztatást.. Nagyon szépen köszönöm a munkátokat és az együttműködést a jövőben is sok sikert kívánok a munkátokhoz.



Balatonalmádi: Budatava-Wesselényi-Káptalanfüred (strand)

„...magas színvonalon láttátok el a Balatonalmádi Város Önkormányzat által üzemeltetett strandokon a vízimentési feladatokat.”

Pethő László

Köszönjük, hogy a 2015-ös szezonban magas színvonalon láttátok el a Balatonalmádi Város Önkormányzat által üzemeltetett strandokon a vízimentési feladatokat.
A strandgondnokok visszajelzései alapján az Egyesület munkájával elégedettek voltunk, a vízimentők szakszerűen látták el mindegyik strandon a feladatukat.
A Budatava strandon szolgálatot teljesítő Horváth Anna munkáját, profi felkészültségét szeretnénk kiemelni. Bízom benne, hogy a 2016. évi szezonban is együtt fogunk dolgozni.


Köszönjük, hogy érdeklődik munkánk iránt. Az alábbi linkeken további információkat talál mentési referenciáinkról, valamint szolgáltatásainkról:



Amennyiben ajánlatot szeretne kérni vízimentő vagy uszodamesteri szolgálat ellátására, kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot.


Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni vízimentő biztosításra, legyen szó balatoni vagy nem balatoni strandról, vízparti vagy medencés rendezvényről. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, kitöltés után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

* Az Ön neve:
* Az Ön e-mail címe:
Ezen az e-mail címen lépünk Önnel kapcsolatba
* Az Ön telefonszáma:
Az alábbi formátumban: 06-xx-123-4567
* Strandjának / Rendezvényének neve
Itt adja meg strandjának vagy rendezvényének nevét, melyre vízimentő biztosítást szeretne
* Strandnyitás dátuma / Rendezvény első napja
* Strandzárás dátuma / Rendezvény utolsó napja
* Strand / Rendezvény helyszíne (Város, utca)
Egyéb információ
* Address:

Köszönjük érdeklődését