Referenciák - 2016

Egyesületünk elhivatott a professzionális, magas szintű vízimentés kialakításában. Ugyanilyen fontos számunkra, hogy szerződött partnereink igényeit maximálisan figyelembe véve olyan szolgáltatást nyújtsunk számukra, amivel ők és fürdővendégeik egyaránt elégedettek.

Minden szezon végén megkérjük partnereinket, hogy értékeljék együttműködésünket. A következő oldalakon a 2016. év partneri visszajelzéseit, strandi mentési referenciáit találja – kérem, vessen rájuk egy pillantást, magukért beszélnek.

BudapestBank napok - Zánka (strand)
„Szeretnénk megköszönni, hogy hozzájárultatok a rendezvény sikeres és biztonságos lebonyolításához.”

Hertelendy Zsolt marketing igazgató

Szeretnénk megköszönni, hogy hozzájárultatok a rendezvény sikeres és biztonságos lebonyolításához. A Megbízó Budapest Bank és a saját nevünkben is köszönjük munkátokat!


Csapatépítő tréning rendezvény - Siófok (Hotel Azúr)
„Elégedettek voltunk, nagyon köszönjük a segítséget.”

Bagdi Zsófia account manager

Elégedettek voltunk, nagyon köszönjük a segítséget. Amennyiben hasonló rendezvényünk lesz a jövőben, keresni fogjuk Önöket.


Hajós rendezvény - Balatonfüred
„...szuperek voltak a fiúk!”

Pukánszky Ferenc

Köszönöm a gyors megoldást, szuperek voltak a fiúk!


Badacsonytomaj: Club Hotel Badacsony (strand)
„...legmesszebbmenőkig meg voltunk/vagyunk elégedve.”

Porubszki Mariann MAZSÖK titkársági asszisztens

Ezúton szeretnénk megköszönni az Egyesület, az Ön, valamint a vízimentők munkáját, amellyel a legmesszebbmenőkig meg voltunk/vagyunk elégedve. További munkájukhoz kívánunk minden jót.


Budapest - OTP strand
„Munkáját pontosan, megbízhatóan végezte.”

Serényi Lajos üdülővezető

Molnár Balázs látta el az úszómesteri feladatokat kétszer két hétben ,június és augusztus hónapokban.
Munkáját pontosan, megbízhatóan végezte. Vele kapcsolatban panasz nem volt, látogatóink jó véleménnyel voltak róla. Amennyiben a jövő évi szezonban is szükség lesz szolgáltatásaikra, Balázst ismételten szívesen látjuk.


Sopron: Tómalom / Lővér uszoda (strand és medence)
„...elégedettek voltunk az általatok ellátott szolgáltatásokkal.”

Németh Tamás fürdő csoportvezető

2016-ban is, mint már sokadik éve elégedettek voltunk az általatok ellátott szolgáltatásokkal. Kollégáid, ill. a Te hozzáállásod is korrekt volt. Mindig rugalmasan, soron kívül, korrektül, és villámgyorsan kezeltétek a kéréseimet. Bízom benne, hogy együttműködésünket 2017-ben is folytatni tudjuk.


Balatonszárszó: Központi Strand
„...szolgáltatás kifogástalan minőségű volt idén nyáron is.”

Kertész Adél ügyvezető

Az Önök által nyújtott szolgáltatás kifogástalan minőségű volt idén nyáron is. Illetve köszönöm szíves együttműködését az augusztusi szerződés módosítással kapcsolatban is.


Balatonfüred: Füred kemping (strand)
„Köszönöm a szervezést és az együttműködést.”

Gadácsiné Ibolya kempingvezető

Önökkel évek óta együtt dolgozom és nagyon ritkán voltak eddig problémák. Ebben az évben először a déli parton dogoztam az Autós kempingben, és szeretném az ottani vizimentők területi képviselőjének munkáját külön kiemelni. Nagyon segítőkész talpraesett kiváló kolléga. A vizimentővel semmi probléma nem volt ismereteim szerint. Július közepén a Füred kempingbe helyeztek át ,szintén mint kempingvezető és aki ismeri régről a kempinget. Itt ismét az Önök embereivel találkoztam. Semmi gond nem volt , segítőkészséget tapasztaltam mindenütt. Köszönöm a szervezést és az együttműködést. Üdvözlöm a kollégákat és minden jót kívánok, feltételezem a jövő évben ismét együtt fogunk dolgozni.


Balatonszemes: Lidó kemping
„ Köszönjük, hogy a Lidó Kemping részére idén is jól felkészült mentőőröket biztosítottak, akik rendben, pontosan, problémamentesen végezték a szolgálatot...”

Lócsi Gabriella kempingvezető-helyettes

Köszönjük, hogy a Lidó Kemping részére idén is jól felkészült mentőőröket biztosítottak, akik rendben, pontosan, problémamentesen végezték a szolgálatot, a mindössze 13 könnyű sérült ellátása is ezt bizonyítja. Külön köszönetünket fejezzük ki a rugalmasságért, hogy a szerződésben rögzített időponton túl is megoldották az utolsó forgalmas vasárnapunk biztonságos fürdőzését. A mentőőrök munkájával nem csak mi és a kempingvendégek, hanem a Balatontourist belső ellenőre, aki hetente legalább egyszer végzett célellenőrzést kempingünkben, is elégedett volt. A vendégek és kollégáim visszajelzése, valamint saját észrevétel alapján két dolgozójukat kiemelten megdicsérünk, ők név szerint Kóródi Csaba és Becsei Kristóf, talán mert ők voltak hosszabb ideig nálunk, remekül beilleszkedtek kis kempinges társadalmunkba.
Számítva a jövőbeni együttműködésre, további sikeres és problémamentes munkát kívánunk Önöknek!


Balatonmáriafürdő strand
„...elégedettek vagyunk, az elvárt kritériumok teljesültek...”

Mátrai Eszter településüzemeltetési irodavezető

Mint a Balatonmáriafürdői Központi strand strandüzemeltetésért felelős vezetője úgy vélem, hogy 2016.évi együttműködésünk sikeresnek mondható. A Vízimentő szakszolgálat teljesítette a Megbízási szerződésben foglaltakat, a szolgálatra vezényelt vízimentő maximálisan együttműködő volt, minden alkalommal munkára alkalmas állapotban megjelent, a rá bízott feladatokat ellátta, a strand többi alkalmazottjával szót értett, segítették egymás munkáját.
A szolgálat részéről a „belső” ellenőrzések is rendben zajlottak, negatívumot nem tudok elmondani sem a Szakszolgálat, sem pedig a vízimentő tevékenységét illetően. Ezúton a magam részéről is köszönöm a sikeres együttműködést, javaslom az itt szolgálatot teljesítő vízimentőnek egy „jópont” felírását a szezon végi értékelésnél. Úgy vélem, előreláthatólag a jövőre nézve is folytatódhat köztünk az együttműködés, de ez még 2017.évben további tárgyalás kérdése. Összefoglalva elégedettek vagyunk, az elvárt kritériumok teljesültek, további sikeres munkát kívánunk, egyéb iránt bízom benne hogy a nyár végével csendesebb időszak következik nálatok is…


Szigliget strand
„...kiemelkedő volt az önkormányzat és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata közötti kapcsolat.”

Balassa Balázs polgármester

A folyamatos egyeztetéseknek, kapcsolattartásnak és az évről évre képzettebb Vízimentők munkájának köszönhetően kiemelkedő volt az önkormányzat és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata közötti kapcsolat. A vendégek is pozitívan nyilatkoztak a Vízimentők munkájáról. Gratulálunk a munkátokhoz!


Balatonvilágos: Frida Hotel Family strand és medence
„A szolgáltatásukat megköszönöm!”

Frida György ügyvezető igazgató

A szolgáltatásukat megköszönöm! Minden rendben volt. Rajki Viktor és Viczkó Márk nagyon jó munkát végzett! A jövő évben újra jelentkezek!


Balatonkenese: Telekom Üdülő (strand), Hotel Telekom medence
„...minden rendben ment.”

Tahy Viktória szállodaigazgató

Részemről minden rendben ment. Szerintem a kollégák is jól érezték magukat nálunk és továbbiakban is szeretnénk veletek dolgozni.


Albertirsa: Városi Strandfürdő, Strandfürdő EB
„ Megköszönöm Önnek és a Szakszolgálat valamennyi Albertirsán dolgozó tagjának a színvonalas, a fürdőzők és az üzemeltető szervezet megelégedésére végzett munkáját.”

Soltész Ferenc városüzemeltetési irodavezető

Megköszönöm Önnek és a Szakszolgálat valamennyi Albertirsán dolgozó tagjának a színvonalas,
a fürdőzők és az üzemeltető szervezet megelégedésére végzett munkáját. Összességében valamennyi kollégája jól teljesített, azonban a jók közül ki kell emelnem Varga Balázs urat, ő ha lehet így minősíteni, kiváló munkát végzett! Köszönettel, a következő évi sikeres együttműködés reményében.


Ábrahámhegy strand
„Szakszolgálatuk munkájával elégedettek voltunk, és reméljük, hogy a jövőben is hasonlóan jó munkakapcsolatban leszünk.”

Vella Ferenc Zsolt polgármester

A vízimentők figyelemmel voltak strandunkon arra, hogy a vendégek biztonságosan fürdőzzenek. Már több éve kötünk az Önök szakszolgálatával szerződést a vízimentési feladatok ellátására, és problémák nem merültek fel. A vízimentést végző személyek munkáját jónak értékelem, a kéréseinket az elvárások szerint teljesítették. Strandunkon a sérülteket meglátásuk szerint szakszerűen látták el, munkavégzésükre nincs okunk panasszal élni. Szakszolgálatuk munkájával elégedettek voltunk, és reméljük, hogy a jövőben is hasonlóan jó munkakapcsolatban leszünk.


Balatonakali: Strand Holiday Kemping
„...maradéktalanul elégedettel voltunk.”

Huszár Róbert kempingvezető

Munkatársuk - Cseh Krisztián - munkájával a 2016-os szezonban maradéktalanul elégedettel voltunk. A rábízott feladatát legjobb tudása szerint ellátta, a kemping mindennapi életében aktívan részt vett és segítette munkánkat! Köszönjük a munkáját!


Csopak strand
„ Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei évben is elégedett voltam a nàlunk szolgálatot végző vízimentők munkàjàval...”

Béndek Edit

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei évben is elégedett voltam a nàlunk szolgálatot végző vízimentők munkàjàval, akivel pedig nem azonnal megoldottuk közösen. Köszönjük az együttműködést.


Erzsébet tábor - Fonyódliget (strand)
„Összességében maximálisan elégedett voltam a csapatoddal! Pontosak,precízek és ami a legfontosabb ,szakmailag a maximumot hozták az egész szezonban!”

Kiss Tamás táborvezető-helyettes

Nagyon szépen köszönöm az egész szezonban nyújtott munkátokat! Több mint 16000 ezer gyermek nyaralt Fonyódon az idei szezonban! A kollégáidnak köszönhetően biztonságban tudhattam ezeket a gyerekeket a strandon! Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk idén is a pedagógusoktól, amiben nagyon sokan emelik ki a vízimentők figyelmes munkáját! Amiért nem lehetek eléggé hálás! Összességében maximálisan elégedett voltam a csapatoddal! Pontosak,precízek és ami a legfontosabb ,szakmailag a maximumot hozták az egész szezonban! Külön szeretném megköszönni ,hogy mindig nagyon rugalmasan kezelték a kéréseimet! Nem nagyon szeretnék személyeskedni,de volt egy kolléga akinek a munkája kimondottan kiemelkedő volt számunkra! Horváth Zoltánnal szakmailag és emberileg is 100% elégedettek voltunk!!! Köszönöm szépen,és további esemény mentes szolgálatot kívánok Nektek!


Tihany: Gödrösi strand
„A 2016-os évben is, évek óta, együttműködésünket korrektnek és abszolút pozitívnak ítéljük.”

Csontosné G. Katalin ügyintéző

A 2016-os évben is, évek óta, együttműködésünket korrektnek és abszolút pozitívnak ítéljük. Lakossági bejelentést munkájukkal kapcsolatban egy esetben sem kaptunk. Jó partneri viszonyunknak köszönhetően, munkájukra a 2017-os évben is számítunk. Még egyszer megköszönve eddigi munkájukat!


Balatonvilágos: Club Aliga (strand)
„ Köszönjük az idei, sokadik évi együttműködést.”

Németh Gergő operatív igazgató

Köszönjük az idei, sokadik évi együttműködést. Örömünkre szolgál, hogy komolyabb sérülés, probléma nélkül lezajlott az idei szezon. Minden jót kívánok Nektek az év hátralévő részére.


Balatonlelle szabadstrand (strand)
„ Együttműködni csak is így lehet! Bízunk abban, hogy ez a munkakkapcsolat a további években is folytatódik.”

Rutai Éva igazgató

Először is szeretnék köszönetet mondani a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata által nyújtott összehangolt vízimentési feladatok ellátásáért a 2016-os szezonban.
Örömünkre szolgál, hogy több éves együttműködési múltra tekinthetünk vissza. Fontosnak tartjuk, hogy a Balatonlellei Szabadstrandon fürdőző vendégeink épségét és életét kiképzett mentőőrök szolgálatba- állításával felügyeljük és védjük. 2016 nyarán vízbőlmentésre vagy újraélesztésre szerencsére nem volt szükség. Úgy gondolom, hogy a szolgálatot teljesítő fiatalok jelenléte a strandon a vendégek részére biztonságérzetet adott. Gördülékenyen oldottuk meg a használatból adódó különböző hiányosságokat. Kiváló kommunikációs kapcsolatot alakítottunk ki a vezetők mind a szolgálatot teljesítő fiatalokkal. Együttműködni csak is így lehet! Bízunk abban, hogy ez a munkakkapcsolat a további években is folytatódik.
Felelősségteljes munkájukat ezúton is nagyon köszönjük!


Köszönjük, hogy érdeklődik munkánk iránt. Az alábbi linkeken további információkat talál mentési referenciáinkról, valamint szolgáltatásainkról:



Amennyiben ajánlatot szeretne kérni vízimentő vagy uszodamesteri szolgálat ellátására, kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot.


Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni vízimentő biztosításra, legyen szó balatoni vagy nem balatoni strandról, vízparti vagy medencés rendezvényről. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, kitöltés után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

* Az Ön neve:
* Az Ön e-mail címe:
Ezen az e-mail címen lépünk Önnel kapcsolatba
* Az Ön telefonszáma:
Az alábbi formátumban: 06-xx-123-4567
* Strandjának / Rendezvényének neve
Itt adja meg strandjának vagy rendezvényének nevét, melyre vízimentő biztosítást szeretne
* Strandnyitás dátuma / Rendezvény első napja
* Strandzárás dátuma / Rendezvény utolsó napja
* Strand / Rendezvény helyszíne (Város, utca)
Egyéb információ
* Address:

Köszönjük érdeklődését