Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Egyedülálló táborozási lehetőség

Kiírták az Erzsébet-tábor pályázatait

Zánka, 2013. február 4.
Az Országgyűlés 2012-ben elfogadta az Erzsébet-programról szóló törvényt, mely szerint a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány - többek között - szociális üdültetéssel kapcsolatos feladatokat is ellát. Az Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó bevételekből az alapítvány idén 1,4 milliárd forint értékben hirdetett - elsősorban gyermekek számára - általános és tematikus táborokat. Az egyik ilyen a vízimentő tematika, melynek szakmai irányítására idén is egyesületünket kérték fel.

Fotóalbum
Az Erzsébet-tábor turnusainak időtartama 6 nap. A közel egy hetes üdülésen a gyermekek jelképes összegért vehetnek részt, ezért a program egyedülálló lehetőséget jelent azoknak a családoknak, ahol a gyermekek száma, vagy az anyagi körülmények miatt másképp lehetetlen lenne a nyaralás megszervezése, vagy finanszírozása.

A programnak köszönhetően a gyermekek megismerhetik a táborozás igazi élményeit, a tematikus táborok pedig hasznos és új ismereteket nyújtó lehetőséget jelentenek.

Ilyen tematika a vízimentés is, ahol a velünk töltött idő alatt a résztvevők megismerkedhetnek egyesületünkkel, munkánkkal és megtanulják, hogyan tudják a lehető legnagyobb biztonságban élvezni a nyár, a vízpart és a fürdőzés örömeit.

Ezen felül minden kis vízimentő-palántának megtanítjuk, az önmentést és a társmentés alapjait, valamint azt, mit tehet és mit kell tennie, ha bajban lévő embert lát.

A szakmai vezetést örömmel vállaltuk, hiszen egyik legfőbb tevékenységünk éppen a balesetek megelőzése, a gyermekek, fiatalok figyelmének felhívása a rájuk leselkedő veszélyekre. A tábori program nagyon jó felkészülési lehetőség azoknak, akik a jövőben a kötelékünkbe kívánnak tartozni.

A szakmai programok mellett a helyszíneken dolgozó programszervezők és önkéntesek nagyon jó, tartalmas és szórakoztató rendezvényekkel teszik még színesebbé a táborozást.

Bízunk benne, hogy 2013 nyarán még több gyermek élheti meg a táborozás, nyaralás örömeit az Erzsébet-táborokban. Ezért kérjük Önöket, minél több ismerősükkel osszák meg ezt az információt és mindenekelőtt gondoljanak azokra, akiknek bármilyen oknál fogva nincs lehetőségük az internet használatára.

Mi is szívesen segítünk!
Illés Zoltán
Telefonszám: 06 30 388 7838
E-mail: illeszoltan@vizimentok.hu

Linkajánló


















Ajánlataink: