Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Közönségdíjas előadás a MESZK II. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusán

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara 2015. szeptember 10-12-én megrendezett II. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusán a VMSZ elnöke, Bagyó Sándor is előadott. Prezentációját a közönség az elismerésen túl a legjobb előadói díjjal is jutalmazta.

Bagyó Sándor elnök
A legjobb előadónak járó oklevél
A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara immáron második alkalommal rendezte meg Szakdolgozói Tudományos Kongresszusát. Az első rendezvényre a tavalyi évben, a Kamara fennállásának 10. évfordulója alkalmából, hagyományteremtés céljából került sor. A helyszín akkor is és idén is a siófoki Hotel Azúr volt, ahol a magas színvonalú tudományos program mellett számos kulturális program is bemutatásra került.

A háromnapos rendezvényre az ország minden tájáról érkeztek résztvevők, előadók és kiállítók. A közel 800 szakdolgozó 19 szekcióban hallgathatta az előadásokat. A VMSZ nemcsak a rendezvény szakmai támogatójaként volt jelen az eseményen, hanem előadást is tartott. Bagyó Sándor elnök, a Mentés szárazon és vízen szekcióban prezentálhatta előadását, melyet a közönség a szakmai elismerésen túl a legjobb előadói díjjal is jutalmazott.






Ajánlataink: