Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

VMSZ prevenció Balatonföldváron

Balatonföldvár, 2012. június 3.
A balatonföldvári Gróf Széchényi Imre Általános Iskola diáknapján bővítettük az intézmény egyébként is színes programját június első napján. Prevenciós programunk keretében a felső tagozatos diákokat láttuk el olyan tanácsokkal, amelyek a biztonságos strandoláshoz és fürdőzéshez elengedhetetlenek.

Egyik legfontosabb tevékenységünk a prevenció. Strandokon szolgálatot teljesítő vízimentőink is arra törekednek, hogy figyelmeztetéseikkel, intelmeikkel megelőzzék a bajt és a veszélyes helyzetek kialakulását.

Könnyebb a dolgunk, ha ezt szervezett keretek között tehetjük meg, a szünidő kezdete előtt. Követendő példája ennek a balatonföldvári iskola rendezvénye, melynek keretében a felső tagozatos diákok évfolyamonként hallgatták meg előadásunkat.

Az időjárás csak a késő-délelőtti órákra engedte meg, hogy elhagyjuk az iskola épületét, azonban a mi programunk így vált igazán teljessé. A kikötőben várta a diákokat sürgősségi mentőhajónk, a Rupert.

Itt az iskola valamennyi tanulójának lehetősége nyílt arra, hogy megismerkedjen mentőhajónkkal, közben röviden a "terepen" is megbeszéltük, átismételtük a legalapvetőbb szabályokat.


Linkajánló












Ajánlataink: