Bankszámlaszámunk: 10404955-49515811-00000000
IBAN: HU31 1040 4955 4951 5811 0000 0000
SWIFT/BIC kód:OKHBHUHB

Adószámunk: 18929885-2-19

Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Mi is ott vagyunk a Budapest Boatshow-n

Az új hajómodellek, a technikai innovációk bemutatása mellett elengedhetetlen, hogy beszéljünk vízbiztonságról, balesetmegelőzésről és a vízimentés egyes elemeiről is a legnagyobb hazai hajózási kiállításon.

Szívesen látunk minden érdeklődőt a VMSZ standján, ahol felpróbálhatják a különböző típusú mentőmellényeket, bemutatjuk a kikötőkben és a hajókon használatos mentőeszközöket. Örömmel beszélgetünk a látogatókkal arról, hogy hogyan lehetünk biztonságban hajón vagy más sporteszközökön - minden délután tartunk bemutatót a medencénél.

A Boatshow első napján, rögtön a megnyitó után, 14.30-tól a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnöke, Bagyó Sándor mutatja be a színpadon mentőmellényállvány-programunkat, amelyet tavaly indítottunk balatoni strandokon. Idén nyár elején már hét helyszínen találnak óriási mentőmellényt formázó állványokat a gyerekek, a családok, melyekről bárki kölcsönvehet egy mellényt a gyermekének, hogy abban játsszon a vízen, a vízben. A bemutatón részt vesznek mentőmellényállványokat “befogadó” balatoni településvezetők - Fabó Péter Balatonalmádi polgármestere és Pandur Ferenc Alsóörs önkormányzatának intézményvezetője. Ott lesznek velünk az állványokat finanszírozó szponzorok is - Kmetty József, a KÜRT Zrt. vezérigazgatója, Tihanyi Klára, a HUNGEXPO Stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója és Nemes Tamás, a Megoldás Mozgalom képviselője.

Kollégáink a VMSZ pultban

A négynapos rendezvényen minden délután megmutatjuk olyan mentőeszközök használatát, melyek a kikötőkben, a hajókon is megtalálhatóak (mentőgyűrű, mentőpatkó, dobózsák). Csütörtökön és pénteken 16 órakor, szombaton és vasárnap 13.30-kor kezdjük a bemutatókat.

A programban kiírt alkalmak mellett egész nap várjuk az érdeklődőket a standunkon, egy nagy, narancssárga mentőmellény alakú szobrot kell keresni.

A mentőmellényállvány

A BalatonHelp elnevezésű assistance szolgáltatásunk munkatársai is kint lesznek a Boatshow-n, szerződést is tudnak kötni a Balatonon vízijárművel közlekedők. Egyesületünk megfelelő eszközparkkal rendelkezik ahhoz, hogy minden helyzetben szakszerű segítséget tudjon nyújtani, ha egy jármű bajba kerül a tavon. Az életmentés és az elsősegélynyújtás - természetesen- ingyenes tevékenységeink, de az eszközmentéseket térítés ellenében végezzük. A BalatonHelp szerződéssel rendelkezők jelentős kedvezményeket kapnak ezen szolgáltatásunk igénybevétele esetén. A részletekről érdeklődjenek a BalatonHelp standján.

Ismerje meg támogatóinkat

Ismerje meg együttműködő partnereinket

1%