Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

A vízimentők felhő-alapú IT használata nemzetközi elismerésben részesült

[Budapest, 2012. szeptember 20.] Az EuroCloud Europe Awards 2012 előválogatásán a CE On-Demand egyik legkorábbi ügyfele, a Vízimetők Magyarországi Szakszolgálata, az első három legeredményesebb felhő felhasználó közé került Európában. A tényleges győzteseket október 8-án hirdetik ki Luxemburgban, az EuroCloud Kongresszuson.

A Vízimetők Magyarországi Szakszolgálata 2010 óta használja a CE On-Demand felhő-alapú levelezési, kollaborációs és kommunikációs szolgáltatásait. A felhő technológia által nyújtott hatékonyságnövelés miatt a magyarországi EuroCloud Awards-on idén májusban elnyerték a legeredményesebb felhő felhasználónak (“Best Cloud User”) járó díjat. Ugyanezen a rendezvényen a CE On-Demand saját fejlesztésű felhő platformja, a Cloud Services Manager™ a legerősebb nemzetközi hatást kiváltó felhőszolgáltatás (“Strongest International Impact”) kategóriában nyert díjat, míg a Telenor Magyarország, a CE On-Demand távközlési partnerszolgáltatója első helyezést ért el a legjobb felhő esettanulmány kategóriában (“Best Business Case – Commercial Sector”).

A Vízimetők Magyarországi Szakszolgálata az egyetlen a magyarországi nyertesek közül, amelyik bekerült az EuroCloud Europe Awards 2012 döntőjébe, ahol az országok legjobbjai versenyeznek egymás ellen. Öt kategóriában osztanak majd díjakat. A nemzetközi zsűri tizenkét európai nemzet független felhő szakértőiből áll. Magyarországot Klotz Tamás, a Magyar Posta műszaki igazgatója képviseli.

A díjkiosztó gálára az október 8-9-én megrendezésre kerülő EuroCloud Europe Kongresszuson kerül sor, ahol véleményvezérek, felhő szakértők és kormányzati szakemberek vitatják majd meg a rettentő gyorsan fejlődő cloud computing iparág európai és globális hatásait. Kovács Viktor, a CE On-Demand alapítója és kereskedelmi igazgatója is részt vesz majd az EuroCloud Kongresszuson. A CE On-Demand távközlési cégeknek és rendszerintegrátoroknak nyújtott felhőbróker szolgáltatásairól és tapasztalatairól fog beszámolni.

Bagyó Sándor, a Vízimetők Magyarországi Szakszolgálatának elnöke a kiválasztással kapcsolatban elmondta: “Megtiszteltetés számunkra, hogy az EuroCloud elismeri innovatív IT rendszerünket, amivel hatékonyabbá tudjuk tenni életmentő és sürgősségi ellátásunkat Magyarországon. Mi olyan 24 órás, kritikus és átlátható szolgáltatást nyújtunk, ahol nem lehet hibázni. Amióta felhő-alapú IT szolgáltatásokat használunk sokkal hatékonyabban tudunk működni, aminek kézzelfogható hatása van sürgősségi ellátásunkra is, ezért még több életet tudunk menteni a magyar vizeken. Szeretném megköszönni a CE On-Demandnak azt az innovativitást, megbízhatóságot és támogatást, amellyel lehetővé tették számunkra ezt az óriási technológiai és üzletmeneti váltást. Az EuroCloud nevezésnek köszönhetően európai és iparági kontextusban is elismerést nyerhetünk. Bízom abban, hogy sikerünk példaértékű lehet, és Európában egyre többen fogják használni a felhőszolgáltatásokat.”

A Vízimetők Magyarországi Szakszolgálatának felhő használatáról szóló kisfilmjét itt tekintheti meg.

Az esettanulmány ezen a linken keresztül érhető el.

Az EuroCloud Europe Awards 2012-ről szóló hivatalos közlemény itt olvasható.

Az EuroCloudról:
A EuroCloud a legnagyobb és leggyorsabban növekvő informatikai szövetség Európában. 2010. januári alpítása óta 1100+ taggal 30 országban van jelen. Célja az európai Cloud Computing iparág fejlődésének elősegítése, társadalmi hatásának növelése.
Az EuroCloud Magyarország 2011. máricusában alakult 25 alapító taggal.
Bővebb információk: www.eurocloud.org vagy www.eurocloud.hu

A CE On-Demandról
A CE On-Demand felhőszolgáltatók piacrajutását segíti a teljes szolgáltatóvá válási folyamaton keresztül. Távközlési cégeknek, rendszerintegrátoroknak és közvetlen végfelhasználóknak nyújt biztonságos és megbízható felhő-alapú üzleti levelezési, kommunikációs, kollaborációs és mentési szolgáltatásokat saját fejlesztésű, díjnyertes felhő platformján, a Cloud Services Manager™-en keresztül. Jelenleg tizenöt országában vannak ügyfelei és partnerei. A CE On-Demand alapító és elnökségi tagja a pán-európai cloud computing szervezet, az EuroCloud magyarországi tagozatának.

Bővebb információkért, kérem, látogasson el a www.ceondemand.com oldalra, vagy kövesse a cég közösségi média oldalait: www.facebook.com/ceondemand, Twitter @_ceondemand vagy LinkedIn/Central Europe On-Demand!Ajánlataink: