Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Egyre több a sérülés a balatoni strandokon

Balaton, 2008. július 3.
A szezon kezdetével folyamatosan nő a strandi balesetek száma a Balatonon.Szerdán nem sokkal fél kettő előtt egy feltehetően ittas férfi esett vízibicikliről a Balatonba Csopakon. A férfi az esés közben a fejét beütötte. Őt a közelben fürdőzők húzták a partra, ahol a strand elsősegélynyújtója és a VMSZ strandi vízimentője közösen kezdte meg az ellátását addig, míg a mentőszolgálat autója a helyszínre érkezett.

Ugyancsak szerdán fél három körül a gyenesdiási strandon egy nő válla fordult ki. A strandi vízimentő rögzíttette az elmozdult ízületet, majd a bajbajutottat átadta a helyszínre riasztott mentőknek.

Szintén szerdán Balatonfüreden a kemping strandján egy kisgyerek sérült meg mászókázása közben. A fején olyan mély seb keletkezett, hogy a VMSZ vízimentője a vérzést csak csökkenteni tudta, ezért ide is mentőautót kért. A kisgyereket a veszprémi kórházba szállították.

Kedden a zánkai strandon sérült meg ugyancsak egy kisgyerek a fején. Őt is mentővel kellett elszállítani. Ugyancsak mentővel vitték kórházba azt a gyereket, aki hétfőn Balatonakaliban sérült meg a strandon. Ő is a fejét ütötte be, melynek következtében olyan mély seb keletkezett a koponyáján, hogy kórházba kellett szállítani.


Ajánlataink: