Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Európai Újraélesztési Nap a vízimentőkkel

Sok volt az érdeklődő Budaörsön

Budaörs, 2013. október 16.
Minden szempontból sikeresnek tekinthetjük az október 16-ai rendezvényünket. Az Európai Újraélesztési Társaság által kezdeményezett akcióhoz egyesületünk is csatlakozott és a budaörsi Tesco áruház egyik bejáratánál, rögtönzött bemutatókkal és rövid oktatással, gyakorlási lehetőséggel vártuk az arra járókat.

Fél tíztől, mindenre készen, nagyon jó körülmények között berendezett látványos helyszínen indult a program. Már délelőtt voltak többen, akik azért jöttek oda hozzánk, mert hallottak az eseményről és szerették volna megtudni, mit tehetnek, ha segíteni kell valakin.

Délután, a munkaidő után megnőtt az áruház forgalma, így a mi helyszínünk is egyre jobban benépesült. Sokan szántak időt arra, hogy meghallgassanak minket és egyre többen próbálták meg a gyakorlatban is az újraélesztést. A közben öt főre kiegészült csapatunk, már két gyakorló babával és oktató defibrillátorral, szünet nélkül kampányolt az Európai Újraélesztési Nap üzenetéért.

9.30-kor egy utolsó ellenőrzés: Minden rendeben, kezdhetünk!


Bemutattuk a mellkas komporessziós gépet is
Nem is volt cél, de nem is tudtuk volna megszámolni, hány embernek adtuk át az egész Európát érintő rendezvény mondanivalóját, de biztos, hogy este fél hétig több százszor elhangzott: „A kezed életet menthet!” Mi elmondtuk és megmutattuk, hogyan lehetséges ez. Nagyon sokan meghallgatták és kipróbálták az újraélesztési protokollt, miközben számtalan kérdésre adtunk választ.

Mindent összevetve kijelenthetjük, hogy rendezvényünk a budaörsi Tesco áruházban sikeres és eredményes volt. A tapasztalatok alapján úgy gondoljuk, ezt mindenképpen folytatnunk kell.

Nagyon sokan meghallgatták és kipróbálták az újraélesztési protokollt


Linkajánló



A helyes cselekvési sorrend

















Ajánlataink: