Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Holttestet találtak a Balatonban Szigligetnél

Szigliget, 2009. március 1.
Feltehetően a Karácsony előtt eltűnt két horgász egyikének holttestét találták meg vasárnap.Szigligeten sétálók vették észre, hogy a part melletti nádastól nem messze valami lebeg a vízen. Az ő riasztásukat követően nem sokkal a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának készenléti ügyeletesei vízre tették az egyik mentőhajót, majd a helyszínre indultak. Itt megállapították, hogy egy férfi holttest lebeg a vízen. Állapota miatt azonban felismerhetetlen, így majd a rendőrség feladata lesz az azonosítás végrehajtása.

A holttestet nem sokkal négy óra előtt vitték a partra a szigligeti strandon, s adták át a rendőröknek, akik megkezdték az ilyenkor szükséges eljárást.

Mivel feltételezhető, hogy a Karácsony előtt eltűnt két horgász egyikének holtteste került elő, ezért a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata hétfőn átkutatja azt a területet ahol a holttestet kiemelték a vízből. A holttestet egyébként néhány száz méterre találták meg a Karácsony előtt átkutatott terület szélétől, így feltételezhető, hogy a másik férfi holtteste és a csónakjuk is a közelben lehet.


Ajánlataink: