Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Kéménytűz a vízimentő irodában

Keszthely, 2015. január 8.
Szerencsés kimenetelű kéménytűz keletkezett a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának keszthelyi irodájában. A tüzet sikerült időben észlelni, így a tűzoltók még a lángok felcsapása előtt elhárították a bajt. A kéménytűz miatt azonban az irodának a szomszédos épületbe kell költöznie.

Horváth Katalin irodavezető lélekjelenlétének köszönhetően a VMSZ központi irodájának helyt adó épület emeleti és tetőtéri szintjén keletkezett tüzet időben sikerült észrevenni. Először a kéményből kiáramló sűrű füst keltett gyanút, majd az épületben a lépcsőház ajtaját kinyitva derült ki, hogy baj van. Ekkor már az emeltet és a tetőteret is sűrű füst lepte el. A tűzben szerencsére senki sem sérült meg, a károk felmérése még folyamatban van. A tűzoltók a helyszínen azt állapították meg, hogy a kéményben a korom kapott lángra, amelynek következtében a kémény megrepedt, valamint a tisztítónyílások is kiestek a helyükről. Szerencsére a felső szint faburkolata nem gyulladt meg és így nem égett le az egész tető.

A kéményben eddig még tisztázatlan okból keletkezett tüzet a keszthelyi tűzoltók eloltották, az épületet átszellőztették és abban a fűtőeszköz használatát átmenetileg korlátozták.

A tűz miatt a VMSZ központi irodája a szomszédos épületbe költözik. A költözés miatt átmenetileg akadozhat a kommunikáció, amiért előre is elnézést kérünk.






Ajánlataink: