Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Újabb helyszínek, ahol biztonságos a korcsolyázás

Balaton, 2012. február 8.
A tartós hideg miatt sorban "nyílnak" a kijelölt korcsolyázóhelyek a Balatonon. Kérünk mindenkit, olyan helyen korcsolyázzon, ahol biztosított a felügyelet és a sportolásra alkalmas területet egyértelműen jelölték!

Balatonföldváron a Fesztivál tér előtti területen jelöltek ki korcsolyapályát. Napkeltétől napnyugtáig lehet a jégen tartózkodni, 18 év alattiak kizárólag nagykorú felügyelete mellett.

Balatonföldváron február 11-én, szombaton jelmezes jégkarnevál lesz. 10 órától zenés, játékos programokkal várják az érdeklődőket. A program késő délutánig tart.Alsóörsön még nem jelöltek ki jégpályát, de a hétvégén jeges rendezvényre várnak minden érdeklődőt.

Február 12-én, vasárnap 14 órától fakutyázás, váltóversenyek, jelmezverseny, jégkorong és búvár bemutató lesz az alsóörsi strand területén. A rendezvény ideje alatt a felügyelet biztosított, a jég ellenőrzött és tisztított lesz, így lehet a tavon korcsolyázni.
Szeretettel vár mindenkit a rendezőség: Alsóörs Község Önkormányzata, Endrődi Sándor Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda, Eötvös Károly Művelődési Ház.

Ajánlataink: