Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Vízimentők a Red Bull Air Race versenyén

Budapest, 2010. április 16.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület két munkatársa is részt vett a Red Bull Air Race-en bajbajutott pilóta mentésében. Büszkék vagyunk Rátok!

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület büszke arra, hogy a csütörtöki Red Bull Air Race edzésén bekövetkezett balesetnél két munkatársunk (Kováts Norbert - az Oktatási Bizottságunk elnöke, valamint Szedlák Péter - a VMSZ alapító tagja, a VMSZ oktatója) is részt vett a bajbajutott pilóta mentésében. Ő és csapatuk szakértelmének köszönhető, hogy kevesebb mint egy perc alatt a pilótát a vízből kiemelték. Köszönjük fiúk, büszkék vagyunk Rátok!

A Red Bull Air Race honlapjáról

A Red Bull Air Race honlapjáról

Kollégáink a balesetet megelőző napokban részt vettek egy nagyon komoly mentéstechnikai oktatáson. Erről bővebb információt magyar nyelven itt talál, amennyiben ennek a videóját szeretné megtekinteni, kattintson ide!

Az eseményről bővebben a Red Bull Air Race hivatalos honlapján talál információt: Red Bull Air RaceVéleménye van? Kommentelné a hírt? Várjuk Önt a VMSZ hivatalos blog oldalán:vizimentok.blog.huAjánlataink: