Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Vizsgák négy helyszínen

Mozgalmas hétvégénk volt

Balaton, 2012. május 28.
A pécsi és a keszthelyi tanfolyam záróvizsgái mellett kiegészítő és kártyamegújító vizsgákat is rendeztünk az elmúlt hét végén.

Május 19-én, szombaton, a keszthelyi uszodában kártyamegújító vizsgát rendeztünk. A kártyamegújítóra 24 kollégánk jelentkezett.
Vízimentőink minden évben - szezonkezdet és szolgálatba állás előtt - elméleti és gyakorlati feladatok megoldásával, teljesítésével "újítják meg" vizsgáikat. Ez mindenképpen szükséges ahhoz, hogy szolgálatba álljanak.

Szintén ezen a napon, az éppen zajló keszthelyi tanfolyam résztvevői versenyen vettek részt. A Keszthely Város Sportjáért és Oktatásáért Egyesület mozgáskorlátozottak szakosztálya rendezett úszóversenyt. A felhívást hallgatóink az uszodában látták meg és mindannyian úgy vélték, ez egy olyan ügy, amely mellé oda kell állni. A tanfolyam vezető oktatója - az utolsó oktatási napot kissé átütemezve - benevezte a csapatot a versenyre.

21-én, vasárnap tízen vizsgáztak a pécsi tanfolyamunkon. Az oktatásnak és a vizsgáknak a pécsi Hullámfürdő adott otthon. A végzett vízimentők és uszodamesterek hamarosan már a vízpartok mentén felügyelik a fürdőzők biztonságát.

Ezzel egyidőben Keszthelyen is tanfolyamzáró vizsgák voltak. Hatan vizsgáztak a Csik Ferenc Tanuszodában, majd a keszthelyi Városi Strandon és Hévízen kiegészítő vizsgákon vettek részt korábbi tanfolyamok hallgatóival együtt.


















Ajánlataink: