Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Vásárolj adományboltunkban, ezzel a vízimentést támogatod!

Adományboltunkban számos olyan tárgy kapható, ami karácsonyi ajándéknak is kiváló. Ráadásul a vásárlással a vízimentést támogatja minden kedves vevő.

Vannak termékeink felnőtteknek, gyermekeknek, sőt, még babáknak is. A legnépszerűbbek között vannak a pólóink, a gyerekek különösen szívesen hordják a mentőhajós pólóinkat. Gondoltunk azokra a kisbabás családokra is, akik szívesen támogatnának minket ily módon: baba kombidresszeket (bodykat) is készítettünk.

Nagyon népszerű termékünk minden évben a naptár, amiben olyan képek szerepelnek, amelyeket a munkánk során, valós helyzetekben készítettünk. 2024-es naptárunk elkészült, már kapható az adományboltunkban.

A 2024-es VMSZ naptár júniusi lapja

A felnőttek nagyon szeretik a strandtörölközőinket. Aki ezzel megy az uszodába vagy strandra, büszkén mutathatja, hogy támogatja a vízimentést. De érdemes körülnézni a mentőeszközök között is. Mentőmellényt - gyerek és felnőtt méretben is- az átlagosnál alacsonyabb áron tudunk kínálni.

Szakszolgálatunk egy civil szervezet, a saját bevételeinkből és támogatóink adományaiból tartjuk fenn eszközeinket (hajóinkat, mentőfelszereléseinket, az ellátás során használt gyógyszereket). Így nagy segítség nekünk, ha adományboltunkban vásárol valaki.

Adományboltunk ezen a linken érhető el.

Fontos, hogy az utolsó postázási napunk december 15., péntek. Vagyis már csak 12 munkanapig lehet nálunk idén rendelni. Ha valaki december második felében vásárol a webshopunkban, annak is örülünk, de azt már csak január 8-a után tudjuk átadni a futárszolgálatnak.


Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%