Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Vízimentő és úszómester szolgáltatás
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Magunkról

Felügyelő Bizottság

A Felügyelő Bizottság (FB) az Egyesület működését és gazdálkodását ellenőrző szerv, mely 5 tagból áll, elnök, alelnök és három tag, akiket a Közgyűlés választ 4 év időtartamra. Az FB jogosult a vezető tisztségviselőktől jelentést, a tagoktól, a munkavállalóktól pedig tájékoztatást vagy felvilágosítást kérni, az egyesület könyveibe és irataiba bármikor és minden megkötés nélkül betekinteni és azokat megvizsgálni. Az FB kíséri figyelemmel az Egyesület törvényes és alapszabályszerű működését. Ellenőrzi a költségvetés végrehajtását, és előzetesen véleményezi az Egyesület beszámolóját, zárszámadását és közhasznúsági jelentését.

Az FB tehát egy felügyeleti szerv, mely felügyeli és segíti az Egyesület munkáját.

A felügyelő bizottság tagjai:

Dr. Garamvölgyi Róbert
elnök
Tel:
E-mail: r.garamvolgyi@vizimentok.hu

Ujvári Gergely
felülgyelő bizottsági tag
Tel:
E-mail: g.ujvari@vizimentok.hu


2006-ban végeztem vízimentőként és kezdtem dolgozni a VMSZ keretein belül, mint strandi mentőőr. 2005-ben letettem az első búvárvizsgámat. 2007-től dolgozom a hajós szolgálatnál és a búvárcsoportnál.
2008-ban a roham szolgálatban tagja voltam (RUPERT elődje) és ekkor választott meg a közgyűlés először felügyelő bizottsági tagnak.
Civilben gépészmérnökként végeztem és egy ipari automatizálással foglalkozó cégnél vagyok műszaki vezető. Emellet önkéntes tűzoltó és műszaki mentő vagyok egyéb mentőszervezetnél.